това че миладин е сменил надписа на предния панел и го е нашарал не значи че е нещо ново . Това е най обикновена миладинка каквито ги прави от поне 5 години . Клипа е пълна бутафория,ако сте работили с правен БГ металотърсач ще знаете че звука който се чува в клипа е от предмет на не повече от 10 см в земята , звука е ясен и отчетлив даже когато турчина вдига антената на 10-15 санта над земята. 100000% СЪМ СИГУРЕН чЕ миладинка НА 60 СМ ТРУДНО щЕ ХВАНЕ КАПАчКА ОТ БУРКАН А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МОНЕТА
Колега ако мога да те нарека така ,щото аз съм търсач а за тебе не знам тази машина е направена за Турския пазар и нтписите са си техна поръчка и за Българския пазар няма такива машинки правени това не е старото 2 в 1 на Миладин Явно си нямаш понятие от уредите на Миладин а се изказваш неподготвен ,пиши си по тези теми по които си компетентен и даваи мнение за уред с които работиш.както виждаш давам мнение за Миладин и за Мохарем а не за FISHER,XP ,GARRETT,........макар да имам впечетление и от тях така че се ориентираи в твоята тема
Колега когато аз съм работил с уред на Миладин ти си ходил прав под масата, навремето само с неговите работех,даже съм препродавал в моя район на колеги с малка печалба, първия ми уред от него беше гъдулка варненско копие 94 или 95 година я купих ! Разочаровах се от него след като му бях предплатил 4 машини и той ме мота повече от месец докато ми ги изпрати,лъжите му за забавянето нямаха край, преди да вземе парите каза че за една седмица ще са готови . Но както и да е, относно работата мога да кажа че са като всяка друга бг монетарка. Наскоро се засякохме няколко човека в района на пазарджик имаше негова машина купена преди седмици и една на пет години и да ти кажа нямаше разлика в работата им,настройките, звука,дискриминацията и дълбочината бяха еднакви.
Сега каквото и да си говорим,истината ще стане ясна,ако Миладин успее да направи една машинка от новия си модел преди събора,и там да се пробва.Всичко друго сега са си само приказкиМежду другото,за колегата,който казва че капачка от буркан не може да се хване на 60 см.,2000-та година,когато не беше валял дъжд от 6 месеца,в най-голямата жега копах 50 сантиметрова дупка точно заради капачка от бурканИ се чуваше прекрасно.Та едва не счупих машината от яд,да копаеш половин час в земя,твърда като асфалт.Поживем,увидим-казват руснаците
За събора колега ще накарам Миладин да доиде лично,ако ли не аз ти обещабам да донеса новия уред и всеки ще може да го тества
А дано да има негова там,ще се изложи като кифладжия Лично ще донеса 1 ТЛ , и ако я хване на повече от 35 см в земята на джоб ще си отрежа топките публично
Апаратите на Миладин са добри,доказал се е , но този клип по-скоро му прави анти реклама. Ако това са 60 см. , турчина трябваше като слага монетата в дуката ,ръката му да потъне до рамото ,а не до лакътя,което означава не повече от 40 см. Това с дълбочината стана като см. на оная работа , всеки прибавя повече отколкото е , за да си го изкара по-голям.
Не са 60 сантиметра.Линията влезна цялата в дупката,горе долу наравно с нея,но турчина мери дълбочината на нивото на горния край на дръжката на лопатата.И даже и там би било някъде около 55.Ще се види на събора,въпреки,че моделът ще е друг.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
До колегата hristo0o0. Аз съм от едно село близо до вас и мисля , че се досещам кой си. Познавам Миладин отдавна още преди 95 г. През 94-95г. тези гъдулки не си ги Ти „ поръчал”, защото си бил прав под масата . Поръчил ги е баща Ти. Преписваш неща които е вършил баща Ти . Много добре си спомням случая . Как може 5 гъдулки да ти станат за 1 седмица?А спомняш ли си случая когато Миладин е ходил по този район и си търсеше парите от вас и го мотахте. Също така когато баща Ти намери нещо голямо................ с уреда на Миладин и си смени колата- добре ли Ви беше!?. Това ли ти е благодарността към Майстора и тук ли е мястото в тази тема да ревете срещу него , ако нещо не сте се разбрали телефона му можеш да намериш навсякъде в интернет и да се изясните. И е хубаво да му звъннеш да му благодариш и извиниш. А що се отнася да си режеш топките публично на събора не се изхвърляй , защото наистина ще се наложи , а ще ти трябват . Младо момче си. Единственото което можем да направим ние участниците на събора е , че можем да ти услужим в последствие с нашите „пакети” когато ти потрябва. Този път уреда на Миладин ще бие всички , защото и аз го пробвах и мога да кажа със сигурност , че няма нищо общо с предишните машини. Ха остани си със здрави и се полюбувай за последно на т................ до събора. Няма начин- ще хвръкнат. Няма къде да ходиш.
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Пон Апр 30, 2012 7:21 am
nasko75 написа:
hristo0o0 написа:
nasko75 написа:
Magikman написа:
Сега каквото и да си говорим,истината ще стане ясна,ако Миладин успее да направи една машинка от новия си модел преди събора,и там да се пробва.Всичко друго сега са си само приказкиМежду другото,за колегата,който казва че капачка от буркан не може да се хване на 60 см.,2000-та година,когато не беше валял дъжд от 6 месеца,в най-голямата жега копах 50 сантиметрова дупка точно заради капачка от бурканИ се чуваше прекрасно.Та едва не счупих машината от яд,да копаеш половин час в земя,твърда като асфалт.Поживем,увидим-казват руснаците
За събора колега ще накарам Миладин да доиде лично,ако ли не аз ти обещабам да донеса новия уред и всеки ще може да го тества
А дано да има негова там,ще се изложи като кифладжия Лично ще донеса 1 ТЛ , и ако я хване на повече от 35 см в земята на джоб ще си отрежа топките публично
Ако хване 1 тл на 35 см като си одрежеш топките аз лично ще ти запуша устата с тях щом си толко сигурен па може и да млъкнеш а за събора съм сигурен че няма да доидеш щото там идиоти като теб не търпим Събора ще се проведе в почивна станция ХТМУ ,,При Бай Марин'' с.Рибарица 8 до 10 ЮНИ 2012г
Ама коя Рибарица?
Viver est militare!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Вто Май 01, 2012 11:05 am
Събора ще се проведе в почивна станция ХТМУ ,,При Бай Марин'' с.Рибарица 8 до 10 ЮНИ 2012г[/quote] Ама коя Рибарица?[/quote] ТЕТЕВЕН
charon Цезар
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Вто Май 01, 2012 12:03 pm
nasko75 написа:
Събора ще се проведе в почивна станция ХТМУ ,,При Бай Марин'' с.Рибарица 8 до 10 ЮНИ 2012г
Ама коя Рибарица?[/quote] ТЕТЕВЕН [/quote]
Viver est militare!
vesco Новобранец
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 9:53 pm
Petronii написа:
Апаратите на Миладин са добри,доказал се е , но този клип по-скоро му прави анти реклама. Ако това са 60 см. , турчина трябваше като слага монетата в дуката ,ръката му да потъне до рамото ,а не до лакътя,което означава не повече от 40 см. Това с дълбочината стана като см. на оная работа , всеки прибавя повече отколкото е , за да си го изкара по-голям.
и все пак като поставя линията му е до лакатя а при монетата му е горедоло до рамото а тези сигнали до дупката може и железа да са
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:13 pm
ште отида на събора да видя дали е верно това на клипа засега ше си запаза топките че ми тряват ама ако е верно шеьси сменя машината
Гост Гост
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:18 pm
Всичко зависи от майстора. Дано да прати машината. Иаз искам да я видя. Но защо клиповете са спрени? Аз немога да ги отворя. При вас отварят ли се.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:21 pm
клиповете работят
Гост Гост
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:26 pm
ERROR: Forbidden ________________________________________ While trying to retrieve the URL https://www.youtube.com/watch?v=HPY8WtTM5eU&feature=relmfu: • Access Denied
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:29 pm
ERROR: Forbidden ________________________________________ While trying to retrieve the URL https://www.youtube.com/watch?v=HPY8WtTM5eU&feature=relmfu: • Access Denied
отварят си са веднага колега сигурно имаш проблем с връзката не зная.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:30 pm
отварям ги всички директно от линковете пробваи с https://www.youtube.com/results?search_query=Adrenalin+Dedekt%C3%B6r&oq=Adrenalin+Dedekt%C3%B6r&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube.3...4975.11063.0.12119.2.2.0.0.0.0.76.76.1.1.0.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:33 pm
Последната промяна е направена от nasko75 на Пет Ное 29, 2013 2:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 02, 2012 10:36 pm
Благодаря , Ви най-после се отвориха.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 16, 2012 8:50 pm
Последната промяна е направена от nasko75 на Пет Ное 29, 2013 2:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
кирката Консул
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Сря Май 16, 2012 9:41 pm
Добра дискриминация дайте да видим и реалната дълбочина
vesco Новобранец
Заглавие: Re: Adrenalin на Миладин Съб Юни 09, 2012 10:55 pm
кирката написа:
Добра дискриминация дайте да видим и реалната дълбочина
на рибарица никои нямаше с новата машина на миладин в събота някои бяха сигорни че ще бадад там но ги нямаше само енигма и голденмаск тъкмо си тръгвах и видях един силен автомат с голяма пита всичко останало фабрично