Заглавие: Енигма фон звук Вто Мар 27, 2012 9:14 pm
някой ако може да ми препоръча майстор който ги разбира,с Енигма съм на Краси от Монтана....и от какво зависи фона...нещо ми дращи,никак не е плавно и приятен звука...Благодаря предварително!!!
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Енигма фон звук Сря Мар 28, 2012 1:00 am
hagemon4o написа:
някой ако може да ми препоръча майстор който ги разбира,с Енигма съм на Краси от Монтана....и от какво зависи фона...нещо ми дращи,никак не е плавно и приятен звука...Благодаря предварително!!!
накараиго дати сложи копче да си сменяш звуците и шесе опраи.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Енигма фон звук Сря Мар 28, 2012 9:52 am
имам такова...върти се и звука от тънък отива към по дебел...сега ми е докрай на по дебелия фон...дали не е от колонката..ам не може да е щото при сигнал звука си е ок...фона си е друго май
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Енигма фон звук Сря Мар 28, 2012 6:08 pm
Aз бих те посъветвал да му се обадиш и да му обясниш проблема...Няма кой по-добре да може да ти разреши проблема от този, който го е събирал...Разбираемо е, защо си се изнервил-дал си пари,стоката не оправдава очакванията ти,несериозно отношение от производителя и липсващ сервиз, в най-подходящият сезон си без апарат...а и сигурно са ти направили добра реклама на "Енигмата" и си подходил с големи надежди... Коментирахме наскоро с познати цените на т.нар. "гаражни" апарати и всеобщото мненеие е, че цена над 400-450лв.е вече висока(за Бг) при стандарта в Бг,защото за 700-800лв. отиваме към втора ръка маркови...в същото време при тестове и съпоставяне "гаражните" не отстъпват по показатели на "заводските"... Да не забравяме, че всяко нещо, което е произведено с ръчен труд винаги е бил по-скъпо... Може би, защото всеки ръчно създаден апарат е УНИКАТ-няма втори като него, а това вдига цената...
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Енигма фон звук Сря Мар 28, 2012 9:20 pm
имам я одавна...обадих се на краси и я пратих и нищо не направи и за капак ме забави седмица ..земята засъхна не се копа ...обадих се на Миладин пак от Монтана и човека се съгласи да я погледне,макар че Краси копира от него ...иначе за цените си прав..трябва да са 300-400 лв...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Енигма фон звук Съб Мар 31, 2012 12:22 pm
hagemon4o написа:
...иначе за цените си прав..трябва да са 300-400 лв...
Като казваш че трябва да струват по 300-400лв. ти за колко си взел твоята - според мен ако си дал повече си се метнал...
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Енигма фон звук Нед Апр 01, 2012 6:48 pm
Заглавие: Re: Енигма фон звук Пон Апр 02, 2012 7:06 pm
.
peshev Новобранец
Заглавие: Re: Енигма фон звук Пет Апр 06, 2012 9:15 pm
Колега пий една студена вода,и го прехвърли в другия крачол! Взех от най-скъпия модел с всички екстри-многоооо убава доде пратих парата,доживотна гаранция,,,,,,,На първия месец се скапа-три пъти я пращах все не-става ,там работи при мен не!Добре че един мераклия ме отърва от тва дърво!
кирката Консул
Заглавие: Re: Енигма фон звук Пет Апр 06, 2012 10:30 pm
[quote="peshev"]Колега пий една студена вода,и го прехвърли в другия крачол! Взех от най-скъпия модел с всички екстри-многоооо убава доде пратих парата,доживотна гаранция,,,,,,,На първия месец се скапа-три пъти я пращах все не-става ,там работи при мен не!Добре че един мераклия ме отърва от тва дърво![/quote] кажи модела за да не се набутваме