Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: "Енигма" Пон Сеп 20, 2010 9:18 pm
ztec написа:
Колеги, Някой рабоил ли е с по голяма янтена от 28 см. Ако има такива нека си кажат мнението как се държат "Енигмите" с по големите антени.
колега аз бачкам сас енигма пробвал сам всякакви антени и дати кажа работиси идеално . няма никакви проблеми.
Гост Гост
Заглавие: Re: "Енигма" Пон Сеп 20, 2010 11:56 pm
колегата май искаше да попита за сравнение между дълбочина и дискриминация между 28'ца и по големите събратя а не въобще дали работят
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: "Енигма" Вто Сеп 21, 2010 7:51 am
PHOENIX написа:
колегата май искаше да попита за сравнение между дълбочина и дискриминация между 28'ца и по големите събратя а не въобще дали работят
ми дати кажа с 32 дига доста далбочината и дискриминацията си е добра .
ztec Консул
Заглавие: Re: "Енигма" Вто Сеп 21, 2010 11:44 am
Последната промяна е направена от ztec на Пет Дек 23, 2011 6:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: "Енигма" Вто Сеп 21, 2010 6:57 pm
ztec написа:
До колкото знам Краси не прави 32 см. Антени
аз знам че прави и по големи даже
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: "Енигма" Вто Сеп 21, 2010 7:26 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Чет Сеп 15, 2016 9:12 am; мнението е било променяно общо 1 път
aleksandar makedoncki Новобранец
Заглавие: Re: "Енигма" Чет Окт 28, 2010 2:27 pm
podadoh obraten tok na moiyata ;enigma;kak da se svarja s krasi ot vraca nyamam mu telefona mojete li da mi pomognete aleksandar makedoncki
Petronii Цезар
Заглавие: Re: "Енигма" Чет Окт 28, 2010 6:24 pm
aleksandar makedoncki написа:
podadoh obraten tok na moiyata ;enigma;kak da se svarja s krasi ot vraca nyamam mu telefona mojete li da mi pomognete aleksandar makedoncki
Сигурно имаш в предвид,че си обърнал посоката на захранващото напрежение и е изгоряло. Ако имаш някой познат с разбиране по техниките не е проблем да го оправи , иначе влез в сайта на kimdetect.dir.bg , там видях има имейл и тел. за връзка в сектора контакти на производителя.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: "Енигма" Чет Окт 28, 2010 7:25 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 8:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aleksandar makedoncki Новобранец
Заглавие: Re: "Енигма" Сря Ное 03, 2010 12:01 am
moyata ;enigma;e ot vraca no vsaita koito mi prepora4ahte ne namerih tova koeto mi triyabva vse pak blagodariya no 6te triabva da patuvam do vraca
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: "Енигма" Вто Дек 07, 2010 12:09 pm
ztec написа:
Колеги, Някой рабоил ли е с по голяма янтена от 28 см. Ако има такива нека си кажат мнението как се държат "Енигмите" с по големите антени.