Сега обърнах внимание на поста ти колега за тая антена.Пишеш че в жълта пръст на 23 се грундира на ръчен баланс.Забелязъл ли си да има дупков ефект при ръчен грунд баланс под 40.Замислям се дали да си взема и такава но се опасявам че и при нея ще има същия ефект на бяла или жълта глинеста почва.Ако имаш впечатления сподели.Особено сега когато е мокра почвата.Нямам предвид в снега де..
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Пет Фев 17, 2012 9:58 pm
colin96 написа:
Сега обърнах внимание на поста ти колега за тая антена.Пишеш че в жълта пръст на 23 се грундира на ръчен баланс.Забелязъл ли си да има дупков ефект при ръчен грунд баланс под 40.Замислям се дали да си взема и такава но се опасявам че и при нея ще има същия ефект на бяла или жълта глинеста почва.Ако имаш впечатления сподели.Особено сега когато е мокра почвата.Нямам предвид в снега де..
На споменатата жълта пръст съм грундирал от 18 до 25/6 някъде, но когато тествах е било толкова- 23. Явява се дупков ефект разбира се, дори и на средни почви....с грундиране от 50до 65 някъде (по нагоре не съм срещал по моят край). Когато си обаче на PF режима отслабва дупковият ефект, но и чувствителността/мощността на апарата, това съм забелязъл аз. Все пак не е трудно за един човек когато познава машинката да може да се справи и да пренебрегне дупковият ефект, т.е. да разбере има ли сигнал или ръба на дупката свири... Аз в един друг форум писах, че когато е мокра почвата е по зле да се работи... там доста хора казват обратното, но не могат по никакъв начин да ми повлияят на практика.... една почва когато се намокри и когато е минерализирана или орудена в каквато и да е степен, ефекта от последните се усилва много и няма как да е по добре На ЛС ти пращам линк към темата и прочети какво се изказват хората предполагам знаеш кои са в час от тях другото е баласт...
Пак искам да повторя за тази антена 15", че е доста тежка и предполагам че доста хора няма да издържат да търкат с нея 1 кг тежи някъде... трябва си гръб и здрава ръка
Kъсмет на всички!
gog Консул
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Пет Фев 17, 2012 10:26 pm
Мерак и инат трябва
Гост Гост
Заглавие: :) Пет Фев 17, 2012 10:33 pm
По-тежка ли е от Bluemaxima'та )) Продава ли се в БГ и ако да ,колко струва?
Последната промяна е направена от Kerkenez на Пет Фев 17, 2012 10:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Вто Мар 27, 2012 4:05 pm
Kerkenez написа:
По-тежка ли е от Bluemaxima'та )) Продава ли се в БГ и ако да ,колко струва?
За F 70 предполагам,че ще става
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Сря Мар 28, 2012 11:56 am
Да става за F75,F75Ltd и F70 имаме в наличност официален представител на Фишер
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Гост Гост
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Сря Мар 28, 2012 4:19 pm
www.mdetectors.com написа:
Каква му е цената?
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Сонда 38см за Фишер Пет Апр 06, 2012 8:14 am
Kerkenez написа:
www.mdetectors.com написа:
Каква му е цената?
Лесно ли се центрират малките обекти с тази антена