Заглавие: Купувам сонда за фишер. Вто Яну 29, 2013 6:47 pm
Здравейте, купувам 2 сонди DD едната да е за фишер ф5, а другата за ф75 искам само да си бачкат, външният вид не ми е проблем. За връзка Лично съобщение. Аз съм от Севлиево.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Купувам сонда за фишер. Вто Яну 29, 2013 7:08 pm
Alexandar93 написа:
Здравейте, купувам 2 сонди DD едната да е за фишер ф5, а другата за ф75 искам само да си бачкат, външният вид не ми е проблем. За връзка Лично съобщение. Аз съм от Севлиево.
Пратих , Ти 3 лични съобщения , но показва , че не са изпратени. Дай скайп, иначе до вдругиден ще ги получаваш!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Alexandar93 Новобранец
Заглавие: Re: Купувам сонда за фишер. Вто Яну 29, 2013 8:11 pm
ivanasen написа:
Alexandar93 написа:
Пратих , Ти 3 лични съобщения , но показва , че не са изпратени. Дай скайп, иначе до вдругиден ще ги получаваш!
Аз също ти пратих съобщение, ако искаш звънни на домашния 067390220
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: Купувам сонда за фишер. Пон Фев 04, 2013 9:31 pm
Alexandar93 написа:
ivanasen написа:
Alexandar93 написа:
Аз също ти пратих съобщение, ако искаш звънни на домашния 067390220
колега и аз съм от Яворец да се видим?
Alexandar93 Новобранец
Заглавие: Re: Купувам сонда за фишер. Вто Май 28, 2013 2:36 pm
Здравейте, все още търся сонда, чакам вашите предложения.