Здравейте. Имам питане за GM 3+. Реално какво представлява, 2+1 събрани? Тоест, ако не е включен Power boxа и е на ръчен, работи точно като 2ка така ли? Вие какво ще кажете, имам 1+ и бързо му върнах парите, и се чудя дали да е 2, 3+ или 4... Не че съм тръгнал да купувам де, ама може и това да стане по - нататък. Реално имам идея да ходя на претърквани места с калпави машинки, и с 3+ да пипам на дълбоко, щото с 1+ излизат неща на убито от търкане място, а с 3+ дали мняма да изизат на още по - дълбоко. Или пък 4... не знам и аз какво ще кажете? 4ката не е лоша, но имам вече машина, която работи на 18кхц, с какво ще е най - добре да я комбинирам, 2 или 3+ примерно. 3+ наистина ли има с 30% по - дълбоко откриване, 4 освен тази добра дискриминация, ама знам ли трябва ми нещо да пипа в дълбочина, а имено виждам това в 3+ вие какво ще кажете, има ли смисъл, и с коя антена пипа най - на дълбоко? Поздрави на всички търсачи!
Здравей колега първият ми уред бе GM2 добър уред но при наз има доста орудени места та един колега си взе 3+ и излезнахме да потъркаме много ми хареса как работи 3+ и е по дълбок от 2 аз лично залагам на 25см и 28см антени нека и по опитни колеги дасе изкажат по въпросати та дасе ориантира кой даси вземеш .
Да, определено. По - точно за 3+, няма ли някой да сподели впечатления? И по - точно за сондите с коя е най - добре на канелено - песъчливи почви, тоест да е най - дълбок и стабилен детектора. Също и когато работи на + режим изкарва около 10 часа, и това с 2500mha батерии, нали така. Май Владо трябва да се включи тук да разясни... чудя се не за друго, ами защото разликата в цената на 3+ и 4 е минимална, за това се чудя...
Човек се учи докато е прост!
ivodianov1992 Новобранец
Заглавие: Re: Питане за GM Пон Яну 30, 2012 10:25 am
То си има доста дълга тема за 3+, но там освен нападки към маската и спам друго, не открих. Нека се включат и собственици на 4ки, ще се радвам да споселите, как и и с каква сонда. Още се чудя между 3+ и 4, разликата в цената е малка. Чудя се кое ще е по - добро. И кое ще ми върши повече работа.
Човек се учи докато е прост!
ven Новобранец
Заглавие: Re: Питане за GM Пон Яну 30, 2012 11:52 am
Здравейте колеги искам да попитам има ли някакво значение какъв цвят е кабела на GM3 ?
Здравейте колеги искам да попитам има ли някакво значение какъв цвят е кабела на GM3 ?
Сивия кабел може да работи в температурния диапазон -15 до + 65 градуса ( черния от +5 до + 55 ), антените със сивия кабел са комплектовани и с позлатени конектори, което също е много важно, черния кабел се къса много лесно, от друга страна до сега нямам информация да има прекъснал сив кабел. Стабилноста при махове (работни движения) на детектори комплектовани с новите антени е много по-голяма ! От около 3 години всички антени се произвеждат със сив кабел и позлатни конектори .