Заглавие: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 1:11 pm
Колеги някой да е работил със такъв апарат ?
Последната промяна е направена от Копачев на Съб Яну 14, 2012 6:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
horo Про-Консул
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 1:52 pm
и аз моля някой които е работил със тази машина да сподели , така като се рових тук там се вижда че машинката по нищо не отстъпва на експлоилера и е-трака ие на много добра цена даже сега се предлага със същата сонда като на е-трака и в подходящите ръце ще рови много НО още се чудя дали си заслужава защото както всички знаем клипчетата много често лъжат..
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 2:09 pm
Аз питам просто защото я имам , и съм доволен .Един сезон работих с нея . Много е проста в работата . Включваш и работи . Настройката е автомат . 28 частоти работят едновременно. За плажа трябва друга сонда , по малка . Вчера видях и по голяма сонда - говорят че на 30% по дълбоко хваща. Пролетта ще купя и ще я пробвам.
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 2:12 pm
А въобще колко струва в България . Мойта я купих с три години гаранция
Последната промяна е направена от Копачев на Нед Яну 15, 2012 3:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 3:46 pm
Копачев написа:
Колеги някой да е работил стакъв апарат ?
Аз съм работил с такъв не е лош апарат само дето има някой кусур - не може да работи на Al Metal чува ефекта груднд-баланс и не можеш да усилиш Sensitivi на Max...
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 4:43 pm
Пешка, а на ръчна настройка неси ли опитвал , там и дълбочината е повече .На замърсени почви не е удобно , трябва с по малка сонда .А иначе нищо не пропуска . Забравих да кажа, снего само в Русия работя ,не съм се връщал никога празен .Просто и тук с него малко работят. Но не съм чул за сега отрицателни мнения. Единствено на плажа със стандартна сонда е бесполезен , макар че намирам доста неща , но нервите не ми издржат , пее като откачен .
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 5:05 pm
Всяка замяна на оригиналната антена на тези и подобни модели работещи с FBS или BBS технология - демек с много честоти едновременно води до загуба на това предимство и остава да работи на една (някаква) - осакатява се машината и си давате парите на вятъра , да с по голяма антена на въздух и леки почви ще бъде по-дълбока но неспокойна. Тези от MINELAB толкова ли са прости , че не искат да произвеждат различни размери антени да ти вземат парите.
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 5:18 pm
Здравейте Иван Грознии!!!Вчера бях в представителството на Минелаб в Москва. От там узнавах за други сонди . Те са конкретно за Минелаб -сафари ,онтарио , трек , експлоер 2. Действително не всички сонди стават за тях.Виж по сайтовете за ---- COILTEK - там достатъчно ясно е написано . Също лично разговарях с човека който ги и ремонтира . Ако имате някъкви въпроси , мога да попитам .Скоро пак ще ходя при тях
Последната промяна е направена от Копачев на Съб Яну 14, 2012 5:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 5:25 pm
За информация :WWW.COILTEKMANUFACTURING.COM.au
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 7:35 pm
Това ,че се продават ТАМ заедно означава само едно - търговия. Преди години имаше изказване на главния инженер на minalab , който обясни на питане в мрежата ,че нямат нищо общо с coiltek и техните сонди са komander. Може да се види от примерите в мрежата ,че тези сонди не са нищо особено, даже и по лоши от exelerator , поне не бях видял подпухнала сонда от високата температура в колата и препоръката от coiltek беше пак да се постави на топло и с ръка да притискат мехурите за да се оправи.
Копачев Новобранец
Заглавие: Re: minelab safari - някой нещо да знае за него? Съб Яну 14, 2012 7:42 pm
Благодаря за информацията. Вие със какъв апарат работите ?