Здравейте, някой обикаля ли зимата ,казаха ми че минусовите температури бърката работата,вярно ли е?
Много пъти , Колега съм работил при сняг. Как да ти кажа лоша работа! Ако е замръзнала почвата отдолу , ако не си сигурен за нещо , по -добре не се мъчи. Когато се топи снега и има оголени участъци ми е кеф , щото дълбочината на МД се усилва.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Търсене в снега? Пон Окт 22, 2012 7:57 am
МД си бачка на минусови температури, ама оператора нещо се сговнясва...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Търсене в снега? Пон Окт 22, 2012 8:11 am
jordan_nenov написа:
МД си бачка на минусови температури, ама оператора нещо се сговнясва...
За това добре е оператора да се окомплектова с подгряваща течност(само да не прекалява че няма да има много голям ефект)
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Търсене в снега? Пон Окт 22, 2012 9:09 am
Ако имаш впредвид студена течност с подгряващ ефект, то тогава си абсолютно прав.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: Търсене в снега? Пон Окт 22, 2012 9:34 am
Червеното вино е препоръчително.
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Търсене в снега? Пон Окт 22, 2012 10:00 am
за кво ти е музика да ти пречи само,да не може да чуваш и по жубава музика от това апарата да ти пеее цветен сигнал нямааа . може да не бързаш да копаеш ами 20 мин. да си стържеш върху цветния сигнал и да си дръпваш от винцето
Ако имаш впредвид студена течност с подгряващ ефект, то тогава си абсолютно прав.
Дали , Колега след няколко по яки глътки ще усещаш пеенето на машината? Пробвал съм един път с винце и едвам се прибрах.Единствено удоволствие ми беше , че на воля си пеях колкото ми глас държи!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Дали , Колега след няколко по яки глътки ще усещаш пеенето на машината? Пробвал съм един път с винце и едвам се прибрах.Единствено удоволствие ми беше , че на воля си пеях колкото ми глас държи!
хаха яко е с винце ))
Яко е ама после как ще се прибереш му мисли!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Търсене в снега? Сря Окт 24, 2012 12:14 am
ivanasen написа:
hagemon4o написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
хаха яко е с винце ))
Яко е ама после как ще се прибереш му мисли!
Колега, ние тука пишем за търкане, пиене и пеене в снега, никой не мисли за прибиране...