Заглавие: Тема за тетри...... Пон Дек 28, 2009 10:30 pm
Колеги видяхте изкаването на водещия по БТВ в сутрешния блок - за теми във форума: за вадене на тетри от дупка , за вадене на пендари и т.н. Предлагам да прекратим мненията на тази тема защото го изопачават срещу нас , стига сме показвали снимки на монети и да питаме каква е - защото и това се обръща срещу нас. Хайде да го караме малко по скромно докато укрепне Федерацията..... благодаря предварително!
Последната промяна е направена от pechkata на Пон Дек 28, 2009 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз си мислех,че това е извадено от хуморезките на Даскала
Абе аз знам на едно място има много, някъде два-три тона злато, проблема е в това че златото е на висок баир за качване е лесно ама как ще слезем ?! (с толкова много злато) По опис са два котела вързани със синджир ( ако някой се пита що са вързани ще му кажа че с годините земните пластове се разместват, котлите се връзват та да не се разместят много, намираш единия…, по синджира, по синджира намираш и другия). Търся човек със сериозна техника, да намира монета поне на метър и половина, каквото намерим делим на три, две за мен едно за него !!! Чакам оферти . (писах в тази тема щото имам опасения че става въпрос за златни тетри, или поне ако не са златни са позлатени)
Аз си мислех,че това е извадено от хуморезките на Даскала
Абе аз знам на едно място има много, някъде два-три тона злато, проблема е в това че златото е на висок баир за качване е лесно ама как ще слезем ?! (с толкова много злато) По опис са два котела вързани със синджир ( ако някой се пита що са вързани ще му кажа че с годините земните пластове се разместват, котлите се връзват та да не се разместят много, намираш единия…, по синджира, по синджира намираш и другия). Търся човек със сериозна техника, да намира монета поне на метър и половина, каквото намерим делим на три, две за мен едно за него !!! Чакам оферти . (писах в тази тема щото имам опасения че става въпрос за златни тетри, или поне ако не са златни са позлатени)
Не знам защо не вземате темата ми на серьозно - ни най малко очаквах от Владо такава несерьозност - член на управителния съвет , производител , бизнесмен и още..... така ли се гради -