Заглавие: Re: и това е хоби Пет Дек 16, 2011 10:12 pm
господин подлеци,когато имате вазможност да пристигнете в софия ще ми се обадите тел.до три дни щеви пратя,има колеги и приятели с които щеви запозная.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: и това е хоби Съб Дек 17, 2011 8:22 am
Podlecii.avg написа:
FILIP2 написа:
знам едно убаво местенце за пикниг и за ............ та за там са наострил
абе то и аз знам разни местенца интересни за посещение!! манастирите Метеора в Гърция, или да речем Кападокия в Турция! ама нещо финасите нестигат за подобни пътешествия дейба!!!
братле аз имам предвит тук в България апа за разноските ги поемам аз
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: и това е хоби Съб Дек 17, 2011 11:24 am
FILIP2 написа:
братле аз имам предвит тук в България апа за разноските ги поемам аз
ето на това му викам късмет! благодаря предварително за бъдещата екскурзийка
:
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: и това е хоби Съб Дек 17, 2011 11:31 am
stan960 написа:
Е по до Метеора не е толкоз скъпо - : мисля към 200лв. за 3 дена -Търсете Туристически агенций който работят с БПЦ -така тарифите са по тънки.
нема да е интересно ако е с Тур-Агенция бе Станчо!!! се едно си в стадо овце и ко ти кажат тва прайш!!! нее въпроса в парите които ще се изхарчат на подобна екскурзия, е а въпрос на свободно вземане на решение - къде, кога и колко да останеш, там дето най-много ти хареса!!!
:
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: и това е хоби Вто Дек 20, 2011 1:12 pm
Podlecii.avg написа:
stan960 написа:
Е по до Метеора не е толкоз скъпо - : мисля към 200лв. за 3 дена -Търсете Туристически агенций който работят с БПЦ -така тарифите са по тънки.
нема да е интересно ако е с Тур-Агенция бе Станчо!!! се едно си в стадо овце и ко ти кажат тва прайш!!! нее въпроса в парите които ще се изхарчат на подобна екскурзия, е а въпрос на свободно вземане на решение - къде, кога и колко да останеш, там дето най-много ти хареса!!!
Ето един клип и от мен, на един наш колега от форума!!!
Заглавие: Re: и това е хоби Вто Дек 20, 2011 1:26 pm
OFROAD написа:
Ето един клип и от мен, на един наш колега от форума!!! https://www.youtube.com/watch?v=vU9Xrzt9VNo&feature=youtu.be Който може си го може
ееее тоя го познавам бе!! ебатийй лудия челяк е този бе колега
:
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: и това е хоби Вто Дек 20, 2011 1:35 pm
Podlecii.avg написа:
OFROAD написа:
Ето един клип и от мен, на един наш колега от форума!!! https://www.youtube.com/watch?v=vU9Xrzt9VNo&feature=youtu.be Който може си го може
Малиии, ама ЛУД, ЛУД, ЛУД!!!
Аз пеша худа и падам, а той на мотора стъпил!!!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: и това е хоби Вто Дек 20, 2011 7:44 pm
OFROAD написа:
Podlecii.avg написа:
OFROAD написа:
Малиии, ама ЛУД, ЛУД, ЛУД!!!
Аз пеша худа и падам, а той на мотора стъпил!!!
едно време имах клипче как кара мотора си от Златна Панега до бензиностанция-SHEL преди Ябланица!!!! нагоре по завоите правеше тройно разминаване с автомобилите