Заглавие: Сервиз за DD антена-къде Сря Ное 30, 2011 9:22 am
Орегиналната 11 инчова дубал де антена на MINELAB - SD 2200v2. Проблема е в основата на кабела към антената,а може да е и нещо друго,не съм експерт.
joro i Легионер
Заглавие: Re: Сервиз за DD антена-къде Чет Дек 08, 2011 8:28 am
Никой не се обади да ми помогне за проблема,а уж има много в час хора от този форум.Затова запретнах ракави,отворих питата и сам си е отремонтирах.Оказа се ,че антените не са никак сложни.То в тях няма почти нищо и се чудя какво ги прави толкова скъпи.За информация Аз за първи път отварям антена.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Сервиз за DD антена-къде Чет Дек 08, 2011 10:50 am
joro i написа:
Никой не се обади да ми помогне за проблема,а уж има много в час хора от този форум.Затова запретнах ракави,отворих питата и сам си е отремонтирах.Оказа се ,че антените не са никак сложни.То в тях няма почти нищо и се чудя какво ги прави толкова скъпи.За информация Аз за първи път отварям антена.
Нарочно не взех отношение по въпроса защото точно на този модел не съм в час - оставих темата да я развие някой по компетентен ама се оказа че такъв няма и да има си трае...Щях да ти предложа сам да я отвориш и да видиш че не е чак толкова трудно но ти сам си поел риска и не си сбъркал - браво...
adminn Admin
Заглавие: Re: Сервиз за DD антена-къде Чет Дек 08, 2011 1:22 pm
Отваряй и пускай снимка, че ми е интересно.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
bobo Консул
Заглавие: Re: Сервиз за DD антена-къде Пет Дек 09, 2011 10:52 pm
joro i написа:
Айде бе, жоре ,що не качиш снимките,или патента ша пазиш,а Еиий,фана гората и никъв те нема.
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Сервиз за DD антена-къде Съб Дек 10, 2011 12:34 am
adminn написа:
Отваряй и пускай снимка, че ми е интересно.
Shte otvora orginalnata antena na explorer|| ostanala mi e ot predi che go prodadoh s 32sm. Inache e raboteshta. No shte ia sreja za ideiata i shte snimam. To ot sega si znam kakvo e no shte kacha snimkite za kolegite koito im predizvikva interes.