Заглавие: Въпрос до оторизираният сервиз на Фишер Пон Сеп 26, 2011 1:01 pm
Може ли на F75 да се качи софтуера от F75 ltd?
Kъсмет на всички!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Въпрос до оторизираният сервиз на Фишер Пон Сеп 26, 2011 6:15 pm
Колега, най-добре не прави експерименти, защото има 2 Ф75, които от базикане сега не стават за нищо и се продават втора употреба. Истината, е че самия Ф75 има 4 модификации с различни платки, дисплей и софуер. За самия Ф75 в зависимост от коя серия са са незаменяеми дисплеи и платки, така, че недей да правиш опит. По принцип няма невъзможни неща но недей ...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Въпрос до оторизираният сервиз на Фишер Пон Сеп 26, 2011 7:16 pm
wallb2 написа:
Може ли на F75 да се качи софтуера от F75 ltd?
защо ти е да качваш софтуер от LTD ????? поне от 2-ва месеца бях изправен пред НЕ лесния избор, коя марка и кой модел апарат да си взема! смея да твърдя че доста апарати държах в ръцете си, и многобройни тестове съм правил с кви ли не ДЖУНДЖОРИЙКИ! за мен марка №1 си остава White's модел Spectra V3 !!!!!! но въпреки всичко си купих F-75 ! преди това тествах и F-75 LTD LIMITED. разликата в цената е около 200лв. НО това в случая няма особено голямо значение, по-важното е че новия F-75 LTD, не е така стабилен както е обикновения Ф-75. Предимството му пред стария Ф-75 е 2 опций в повече и ХИЛЕДИ паразитни сигнали!!!!!!!!!!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Въпрос до оторизираният сервиз на Фишер Пон Сеп 26, 2011 7:31 pm
Баш-Иманяра написа:
защо ти е да качваш софтуер от LTD ????? поне от 2-ва месеца бях изправен пред НЕ лесния избор, коя марка и кой модел апарат да си взема! смея да твърдя че доста апарати държах в ръцете си, и многобройни тестове съм правил с кви ли не ДЖУНДЖОРИЙКИ! за мен марка №1 си остава White's модел Spectra V3 !!!!!! но въпреки всичко си купих F-75 ! преди това тествах и F-75 LTD LIMITED. разликата в цената е около 200лв. НО това в случая няма особено голямо значение, по-важното е че новия F-75 LTD, не е така стабилен както е обикновения Ф-75. Предимството му пред стария Ф-75 е 2 опций в повече и ХИЛЕДИ паразитни сигнали!!!!!!!!!! [/quote]
Разликата не е малка и то точно в тези две оции... можех да си взема нов от ЛТД серията, но с тия куци антени които се продава не ми трябва! Да купувам още една голяма тя работата отива на доста пари... за това взех старият втора ръка за 1300 Мега варианта и мисля да му взема оригиналта 15" фишерска сонда
Kъсмет на всички!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Въпрос до оторизираният сервиз на Фишер Пон Сеп 26, 2011 8:03 pm
че кво и е на оригиналната елиптична антена? колкото е по-голяма антената, толкоз по-трудно ще бачкаш с нея!!!! особено в замърсени терени! а когато има 2-ва или повече предмета под нея апарата ще се чуди кво дати изписука!!! така и на разбрах с кой модел апарат си? обикновения ли ф-75 ?