Заглавие: Re: Golden Mask 4 Нед Май 05, 2013 9:59 pm
pechkata написа:
На този клип се вижда да работи със нормални показания...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Нед Май 05, 2013 10:41 pm
akulata88 написа:
pechkata написа:
На този клип се вижда да работи със нормални показания...
Дали само , аз вдевам и акулата88, но ПЕЧКА един път правиш клип хубав за маската и след това два пъти се пускат твои клипове срещу маската. Първият е когато маската дава като железен сигнал 10 ст. под керамика Вторият със спектрума ХLT , как перфектно дава 10ст. като цвят под същата керамика с който се подиграваш на маската. Много ми е чудно , защо го правиш???????
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пон Май 06, 2013 8:20 am
ivanasen написа:
Дали само , аз вдевам и акулата88, но ПЕЧКА един път правиш клип хубав за маската и след това два пъти се пускат твои клипове срещу маската. Първият е когато маската дава като железен сигнал 10 ст. под керамика Вторият със спектрума ХLT , как перфектно дава 10ст. като цвят под същата керамика с който се подиграваш на маската. Много ми е чудно , защо го правиш???????
Не виждам нищо подобно за което пишеш - Маската дава категоричен цвят през керамиката ако не си разбрал гледай го пак... На ХЛТ-то клипа Акулата го домъкна в тази тема - не знам какво цели с това може би яроста му е в повече...
https://www.youtube.com/watch?v=DHsCFs4Nqs8
А тук може да видиш и разбереш как работи Голден маск 4 - ръчен грунд-баланс със V.C.O. или еднотонално без да чува черен - овто грунд-баланс със V.C.O. или еднотонално без да чува черен - може и да работи на авто грунд-баланс на еднотонално и да чува всички метали
https://www.youtube.com/watch?v=rWYkyaZPA34
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Май 07, 2013 7:55 pm
Някой колега около Айтос ако си е купел четворката да сподели за какво става въпрос.И като цяло защо няма никакви мнения от някой ,който си е купил машинката.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Май 07, 2013 8:39 pm
Зор работа освен мене няма кай да бие тъпън че е дабра...
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Май 07, 2013 9:43 pm
Да ясно колега ,ей това българите сме много лош народ
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Сря Май 08, 2013 9:31 pm
Работа в силно замърсен район (обърнете внимание какво се случва след 4:30 мин)
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Сря Май 08, 2013 10:54 pm
Мнение за колегите които сериозно се интересуват от работата с ГМ 4 - няма место на което машинката да не работи и то с отлични резултати, като трябва да ви уверя че по нашия край има доста руда и без да цитирам други марки металдетектори С ГРЪМКИ ИМЕНА И ДВОЙНА И ТРОЙНА ЦЕНА мълчащи и нищо не хващащи, но въпрос на личен избор на хора не търсещи а седящи пред компа готови само да пишат без да са наясно със действителността а гледащи само клипове и реклами, защото това е тема от раздел за хората, които искат и могат да работят с ГМ, и който не се интересува от самата работа с ГМ а пише щуротии и небивалици без да е наясно просто е без коментар.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Сеп 05, 2013 8:57 pm