Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)

Go down 
+13
pechkata
wallb2
adminn
saiganica
apolon
vanhalen
miroslavmladenov
imperio
Petronii
astervil
sc
jagler
Antoninus Pius
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
stan960
Джадай
Джадай
stan960

Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyНед Авг 21, 2011 10:31 pm

-Че даже и аверс знае кво е -браво друже,бързо се учиш....... Laughing
Върнете се в началото Go down
rosen85
Легионер
Легионер
rosen85

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyНед Авг 21, 2011 10:38 pm

или някои друг му подсказва в което няма нищо лошо
apolon
Про-Консул
Про-Консул
apolon

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyНед Авг 21, 2011 10:41 pm

Ще има страх ако не е полиция
Antoninus Pius
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyНед Авг 21, 2011 11:40 pm

Може от скоро да се занимавам с метал детектор но със монети за занимавам от 4 год а от чичко гугъл се научава всичко.
Аз си имам калъф за китара и там си нося метал детектора и никой не познава какво има вътре всички китара Very Happy аз си лепнах и етикети на металика и ас/дс.И за това не се притеснявам от полиция щото няма да забележат пък нивата е на 15 км от София и няма полиция а минава и само един автобус на 35 мин
Antoninus Pius
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyНед Авг 21, 2011 11:42 pm

"rosen85" и кво като обяснявам и качвам снимки гостите няма да дойдат аз внимавам What a Face
kalin_79
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyПон Авг 29, 2011 10:34 am

Ако питаш мен вземи wave втора употреба.Те варвят някаде около 200лв.
Antoninus Pius
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyВто Авг 30, 2011 12:14 am

Вече си купих от месец и половина Smile
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)   Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка) - Page 2 EmptyВто Авг 30, 2011 10:55 am

колега мини с китаеца целия двор и рекичката и ме покани аз да мина с бати Игъл , па да видим ко ше стане .... Very Happy Wink

Моля помогнете в избора на метал детектор(монетарка)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Колеги моля за помощ при избора на метал детектор
» Моля за помощ при избора на металотърсач
» REX метал детектор

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Български металдетектори-
Идете на: