Заглавие: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Сря Окт 20, 2010 10:07 pm
От известно време се ровя из форумите и искам да си купя металотърсач,но на които и да се спра все намирам някои да го е оплул а не искам да се набутвам,за това ви моля за помощ искам металотърсач с прилична дълбочина да работи и в уродени почви и наи важното да не е много сложен тъи както не никога не съм ползвал подобен уред.Приготвил сам 1000-1500 лева и искам да си взема нещо което да ми върши работа! Предварително Благодаря!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 3:00 am
За 1500лв. може да си вземеш три монетара,които да вършат същата работа като за един нов за тия пари. Ако пък си решил тия пари да ги хвърлиш,по-добре си вземи един добър БГ монетар и една добра рамка.. Или един Бг монетар,а другите за благотворителност...
wave Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 7:50 am
Между 300 и 400 лв. може да си купиш металдетектор /тип гаражен/ и след няколко излизания ще се убедиш че по нищо не отстъпва на другите /фабрични/детектори.Последно време започвам да се замислям дали да не направим среща,като всеки колега си донесе апарата и да се направят паралелни тестове ,като разбира се всичко се документира и се публикува после тук във форума.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 8:04 am
Колега, много хора са минали по тоя път с гаражния апарат, ама накрая всички си купуват истински, затова ти предлагам Фишер Ф5 с подарък сонда СЕФ 30-25 ДД, които се произвеждат специално за нас За 950 лв. ще имаш не добър, ами супер апарат http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_53&products_id=253
Налично е всичко. Доставка веднага. Виж това видео:
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 10:02 am
Ако пък търсиш перфектна дискриминация и екстри,си вземи фабричен.
wave Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 10:12 am
Да за перфектна дискриминация фабричния е по-добър. Но пък повечето професионални търсачи предпочитат да работят на слаба дискриминация или на общ режим и със спусък дискриминират когато трябва. Това го споделям от опит и мнение на кленти.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 10:47 am
Аз съм сигурен, че не само дискриминацията е ненадмината на теста, който виждате горе, но и в ALL METAL в орудето със ДД 30-25 фишера Ф5 ще отнесе евтинджосите, защото съм направил безброй паралелни тестове, но не ми е работа да ги пускам в нета да няма сърдити. Този тест горе е направен с доста орязани показатели на ТРЕШ и ГЕИН за тая цена 950лв. с ДДС/без ДДС 790лв./ купуваш перфектен металотърсач от официалния представител с 5 години гаранция с две сонди едната от които е СЕФ ДД с протектор и то на цeната на апарата, т.е. с голяма сонда без пари. В същото време БГ бангиите вече гонят 500 - 700лв. без фактури и реални гаранции. Нали се сещате с клиента от Русе на Близтула що стана??? 8 пъти върнат апарат и накрая благодарение на този форум върнаха парите та човека. Това не е обслужване на ниво, а гаражна престъпна история. Имам подобни истории за гаражни интернет виртуални търговци, които нямат един апарат в наличност, като в същото време и продават ментета. Но нека хората сами пишат, защото българския клиент е учудващо търпелив и си трае до последно.
pantera Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Чет Окт 21, 2010 2:54 pm
Чудесна идея-сбор на ЕДИН полигон НА ВСИЧКИ-продавачи на заводски апарати,БГ-производители(както гаражни така и машинно изработващи платките,кутиите и т.н.),като се заровят еталонни цели и всеки демонстрира възможностите на продуктите си,като всичко се документира и публикува.По този начин мисля ще отпаднат голяма част от безмислените спорове,дразги и мерения на...сантиметрите и всеки ще може да направи сам оценка,избор и предпочитания.Така на практика ще се видят предимствата и недостатъците на различните образци техника в различните критерии за сравнение-дълбочина,дискриминация,баланс на земята,бързина на възстановяване,спокойствие при работата,селективност,механична якост,тегло и др.Мисля,че който е сигурен в продукцията си или в стоката,която предлага за продажба няма да има нищо против такъв вид едновременно съвместно сравнение/показ...
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Пет Фев 04, 2011 9:01 am
profi според мен си вземи голден маск 1 проста машина с дискриминация пускаш я и тръгваш цената е 500-600лв аз имах и бях много доволен
spartak Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Пет Фев 04, 2011 9:34 am
колега продавам чисто нов апарат на Антон Бомбев от Казанлък.(може да разпиташ колеги за отзивите към неговите машинки) работи дълбоко и дискриминацията му е добра. Специална бройка е -направи ми го със телескопична дръжка от стария ми скенер и е много компактен. при нужда ще кача и снимки. цената му е 500лв(не е ползван въобще-просто не ми остава време)
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Пет Фев 04, 2011 9:16 pm
wave написа:
Между 300 и 400 лв. може да си купиш металдетектор /тип гаражен/ и след няколко излизания ще се убедиш че по нищо не отстъпва на другите /фабрични/детектори.Последно време започвам да се замислям дали да не направим среща,като всеки колега си донесе апарата и да се направят паралелни тестове ,като разбира се всичко се документира и се публикува после тук във форума.
Аз съм ЗА такава среща. Ще се радвам да се организира и да присъствам .
batned Про-Консул
Заглавие: Избор на металотърсач Вто Фев 15, 2011 10:38 am
Колега добави някой друг лев отгоре и си купи Tecnetics T 2. Мисля че ще останеш много доволен
adminn Admin
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Вто Фев 15, 2011 11:02 am
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Съб Мар 05, 2011 5:33 am
Серията Minelab от GP Extreme до GPX5000 работят на орудено и чуват дълбоко.Дискриминацията им е малко проблемна,но идеални неща няма,а и при повече опит се свиква.Всички останали на орудено или се побъркват от свирене или работят на 5 см,особено гаражните.Има някои PI машинки като Кричим,Мохарем, които работят на орудено,но като дълбочина са далече от Minelab.
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Съб Мар 05, 2011 1:38 pm
spartak написа:
колега продавам чисто нов апарат на Антон Бомбев от Казанлък.(може да разпиташ колеги за отзивите към неговите машинки) работи дълбоко и дискриминацията му е добра. Специална бройка е -направи ми го със телескопична дръжка от стария ми скенер и е много компактен. при нужда ще кача и снимки. цената му е 500лв(не е ползван въобще-просто не ми остава време)
Здравейте, може ли да ми рпатите снимки на машинката на Антон Бомбев на pepelanov@abv.bg Търся машинка в момента на мой приятел!
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Моля за помощ при избора на металотърсач ! Вто Мар 08, 2011 8:25 pm
профил като гледам още не си си избрал апарат тези мнения и коменари те объркаха по добре се съветваи с някои напреднал като админа
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи