Заглавие: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Вто Ное 15, 2011 7:43 pm
Както става ясно от заглавието искам да си купя метал детектор, почти нищо не разбирам, от метал детектори, по принцип искам да си зема метал детектор тип монетарка (дано се изразявам правилно) Търся нещо по евтино поради причината че бюджета ми е доста ограничен... както се казва нещо като за аджамия...ако имате нешо предлагайте.... Поздрави на всички
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Вто Ное 15, 2011 7:46 pm
колега мое ти предложа енигма с фиксиран и рачен грунд.300лева
alabala Легионер
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Вто Ное 15, 2011 9:16 pm
мирослав написа:
Както става ясно от заглавието искам да си купя метал детектор, почти нищо не разбирам, от метал детектори, по принцип искам да си зема метал детектор тип монетарка (дано се изразявам правилно) Търся нещо по евтино поради причината че бюджета ми е доста ограничен... както се казва нещо като за аджамия...ако имате нешо предлагайте.... Поздрави на всички
Колега бих те посъветвал Голеден Маск 1 или Голден маск 3.... За супер начинаещ 1цата...
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 12:20 pm
Абе по лесен и удобен за начинаещ от Garrett 150/250 не виждам. Ако му земиш и една Сефка няма да ти е зле.
Не питай старило, питай патило!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 1:02 pm
та не спомена до колко пари ще дадеш за бангия??????? иначе като за начинаещ нее зле дасе спреш на фабрична бангия! имайки в предвид: по-лесната им работа и голямата разлика в звуците които издават при различните метални предмети! и при наличието на дисплей: това е и основен критерий при избора на бангия за начинаещи! а иначе и гаражните неса лоши, но зада работиш с подобна бангия си требе огромен опит братле! или поне даси най-малкото закуравял иманяр ! хах
мирослав Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 1:13 pm
колега благодаря за съвета, не знам отделил сум около 200лв знам че са малко пари но за съжаление времената са трудни и трудно се заделят пари... само да спомена че колегите около старазагора са с предимсво че искам това което закупя да ми бъде обяснено как да боравя с него ....
ivodianov1992 Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 1:28 pm
http://auction.bg/item.php?id=593466
Ето на какво попаднах, идеално влиза в твоя ценови диапазон, даже са ти нужни само основни дърводелски умения и тесла за да си го ремонтираш сам.
alabala Легионер
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 3:06 pm
ivodianov1992 написа:
Ето на какво попаднах, идеално влиза в твоя ценови диапазон, даже са ти нужни само основни дърводелски умения и тесла за да си го ремонтираш сам.
Хахахахахаах Ей това е бангия.
Гост Гост
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Сря Ное 16, 2011 3:30 pm
ivodianov1992 написа:
Само за творческия дух при изработката на кутията заслужава 300 лева
iliqn63 Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Нед Ное 20, 2011 4:35 pm
Мога да ти предложа GARET ACE150 за тези пари.На 3 месеца е,в гаранция.
alabala Легионер
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Нед Ное 20, 2011 7:22 pm
колега до къде стигна с избора
мирослав Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Нед Ное 27, 2011 10:10 am
alabala написа:
колега до къде стигна с избора
за сега още търся имам няколко предложения на лични и все умувам в/у избора си !!
мирослав Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Нед Ное 27, 2011 10:12 am
iliqn63 написа:
Мога да ти предложа GARET ACE150 за тези пари.На 3 месеца е,в гаранция.
колега дай тел за връзка ??
iliqn63 Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за помощ при избора на метал детектор Нед Ное 27, 2011 3:03 pm