Заглавие: Re: Гаррет аце 250????? Пет Юни 24, 2011 7:05 pm
wallb2 написа:
hamido написа:
При първоначално включване на уреда дали се прави някаква настройка спрямо терена или директно вклзчвам Гарета и започвам???
Можеш и директно, апарата се самонастройва автоматично по принцип след няколко движения/маха на антената над почвата, но аз съм правил и следното когато ползвам Гаретчето (или машинка с авто грунд!!!) -една стара кримка в занята ми каза да правя това... . Включвам апаратчето, като антената лежи на почвата сенса на мах...изчаквам малко и повдигам 3-4 пъти антената на 30см и я приближавам до почвата "помпя"... след което слагам отново антената на земята и натискам няколко пъти бутона на пин поинта. Желателно е първоначалното вкл (когато се самонастройва апарата) да не е върху замръсено, а на чисто- да няма метал отдолу- това важи за всички машини.
А дали е по хубаво да се работи с акумулаторни батерии като :ААА или NiMH и тем подобни!!!
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Гаррет аце 250????? Пет Юни 24, 2011 9:06 pm
hamido написа:
А дали е по хубаво да се работи с акумулаторни батерии като :ААА или NiMH и тем подобни!!!
Все тая е, дали акумулаторни 4 по 1,2 волта с 2500млА и повече или 4 еднократни по 1,5 волта.... силата на тока им е същата и работата на апаратчето е същата. Само дето за едните даваш за хубави 4лв и ги хвърляш после, а с акумулаторните (20лв добра марка), ако имаш добро зарядно една година и повече отиват при средно използване на апарата (в седмицата веднъж)....
Последната промяна е направена от wallb2 на Съб Юни 25, 2011 10:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
www Консул
Заглавие: Re: Гаррет аце 250????? Пет Юни 24, 2011 9:38 pm
[quote="wallb2"][quote="hamido"]
wallb2 написа:
ХАМИДО,този шлем на аватара ти сигурно с някои гаражна бангия-(както ги наричат)го извади захлеби кат шаран в язовир.. и преминаваш към професионалните уреди без да си се запознал кой е с по-елементарна настройка-ами интересуваI се малко PREDI TOVA да беше започнал s neshto po-elementarno .... аце 150 успех
ХАМИДО,този шлем на аватара ти сигурно с някои гаражна бангия-(както ги наричат)го извади захлеби кат шаран в язовир.. и преминаваш към професионалните уреди без да си се запознал кой е с по-елементарна настройка-ами интересуваI се малко PREDI TOVA да беше започнал s neshto po-elementarno .... аце 150 успех
ООоо ти ме зарадва значи съм с професионален уред хората си казали: ''минарето колкото ще да си е голямо, ходжата си пее тва което знае'' .Незнам но на мен страшно ми допадна този гарет250 перфектен е за човек който се учи..Аз съм с Ауди, братчеда е с Опел а приятеля е с Мерджо , нали знаеш хубава е тази която е твоя Но благодарение на форума научих много неща и на тези които отговарят винаги
Искаш ли да направим паралелни тестове аз с 32 см DD a ти с Гарета и SEF 38/30. Ако си съгласен пиши на лични. Правил съм,затова съм толкова сигурен. А за цената няма да коментираме.
Искаш ли да направим паралелни тестове аз с 32 см DD a ти с Гарета и SEF 38/30. Ако си съгласен пиши на лични. Правил съм,затова съм толкова сигурен. А за цената няма да коментираме.
виждал съм твоите машинки как работят,и недей да се унижаваш с гаретчето
Ти да не си от Разградския край??? Те там на ''майка'' викали ''баба'' и обратно (на турски де)>>> неможе почти целият свят да ползва Гарета, а ти да ми приказваш за сравнение Можеш ли да сравниш> К.Роналдо с МЕССИ???????Аз немога
Чакай да се разберем ,нямам нищо против Garrett ,чудесни апарати са. Но детските играчки АСЕ 150 и 250 просто не стават за професионално търсене. Щом като ми хвалиш АСЕ 250 то си направи един елементарен експеримент,хвани твой приятел с кавато и да е "гаражна бангия" /разбира се по-новичка или запазена/ тръгни напред с гаретчето а той по теб.Със сигурност няма да останеш очарован от това което ще пропуснеш. Успех и нищо лично.
Wave за Гарета има много клипчета в ютубе дай да видим твоя апарат на клип как е?На какво свири на колко дълбоко и т.н.Защото има случаи и на корен от дрян да се обаждат някои апарати дават го черно.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.