Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
    Keywords
    Fisher МЕТАЛОТЪРСАЧИ miladinka маск lorenz prodavam Spectrum пират Minelab VANQUISH Майнлаб Simplex нишани deus врътка tesoro грунда Coil GOLD nexus kupuvam wave mask голден nokta TEKNETICS

колко ника може да има даден 4овек в саита

Go down 
    +14
    charon
    mateus
    miroslavmladenov
    lomidol
    himera
    stan960
    Petronii
    carlav
    wallb2
    pet1r90
    хаймана
    imperio
    maximus_kn
    mihael11
    18 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
    АвторСъобщение
    pet1r90
    Цезар
    Цезар
    pet1r90

колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyВто Май 31, 2011 9:20 pm

Милене мислех че познаваш TITUS доообре .....
    допускаш ли той да се занимава с путкенски работи ...?
    Замисли се .....
    Върнете се в началото Go down
    Petronii
    Цезар
    Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyВто Май 31, 2011 10:16 pm

pet1r90 написа:
    Замисли се .....

Бих казал същото и за сагитариус , почти е нулев варианта да е той , не съм забелязал да е толко откачен ,като тази вманиачена особа , а и не пише 4 вместо ч и не използва ю а у, беше казал че когато се налага ползва отверка ,оти нема пари за нова клавиатура.

bounce
    Petronii
    Цезар
    Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyВто Май 31, 2011 10:45 pm

Значи да сглобим пъзела , плейбоя карлав е имал извънбрачна връзка и за да прелъсти девойката я е забаламосал , тя била достатъчно заблудена за да му повярва ,а на всичко отгоре и родила михаел тази година . Карлав естествено си плюл на петите , защото няма никакво намерение да се занимава с кукувици , за което сега бива маниакално преследван . Сега остава да се яви още някоя с близнаци и теглото на карлав ще е голямо , но да е мислил навреме . Само не знам тази която е излъгана защо го преследва , след като е установила че е неблагонадежден , едва ли за да се оженят , по-скоро да го тресне с някоя тухла в тъмното,той трябва да се пази и оглежда като се придвижва. Жените са много опасни в подобно афектирано състояние.
    Тази история е достойна за екранизиране от турските кинаматографи около босфора и със сигурност ще пожъне успех.

:yes:
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyВто Май 31, 2011 11:35 pm

Турските сериали са бледа сянка в сравнение с този Smile
    wallb2
    Консул
    Консул
    wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyВто Май 31, 2011 11:35 pm

Petronii написа:

....

Ай стига колега, пак ли прелъстена и изоставена... вече го "гледахме" тоя сериал.... има няма 3 месеца няма да споменавам обаче колегата който беше замесен Laughing

колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 Normal-dc4326f4d0a0eb8ca2fb7d9b180eb4fd
    Kъсмет на всички!
    carlav
    Легионер
    Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 5:54 am

pet1r90 написа:
    Замисли се .....

Taя познава и двамата ни,и мен ,и Титус,и затова успя да ме заблуди в първите постове които четох!Всичко ми е ясно,чух се и с Титус.
    Извиних му се по тела!

СЕГА И ОТ ТУК МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ ОФИЦИАЛНО
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 10:38 am

Милене бре кви ги вършиш, да не си на 20 -не мое спръ а се смея цела сутрин....... Laughing -Ш ти кажа една де са носи по нашия край че не мое са сдържа кат гледам на кви пачи яйца та е насадила долната глава.....-пък и да разведрим малко сапунката..... Laughing - Таа по Татово време фаща един по нашенско та онодва едно влайнче у тинейджърска възраст -случва се обаче грешката и нещата опират до съд - Немало други свидетели -само майката на девойчето се явила като такава -И пита Съдята - Ти гражданко N.........присъства ли по време на станалото -Дъртата отговаря -Не другарю Съдя не съм присъствала -Ма Той е, Той, аз му знам ибнята...........-и добавя - Ибал, ибал -ма защо осименил......................... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    imperio
    Цезар
    Цезар
    imperio

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 10:47 am

Милене, много те яде тая другарка, дай една снимка да видим какво си изпуснал . Или от какво си побегнал Smile

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
    Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 11:15 am

Имаше тема за "Сериал Слънце",а тоя сериал трябва да се казва "Слънчево затъмнение" Very Happy
    carlav
    Легионер
    Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 12:51 pm

Смених си аватара на Шрек,защото и аз като вас се спуках от смех,та чак позеленях.Тръгнала да ме яде ,тук в този сайт,иначе не знае от кой коп се пуска металотърсача.За снимка немам,защото изтрих всички нейни които имах! Админите да я следят,защото ще пълни Форума с глупости-да го имат в предвит
    pet1r90
    Цезар
    Цезар
    pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 01, 2011 6:10 pm

Cool и аз се чух по тела с него ...... от там знам за какво става дума тук .... Wink
    но май вече найстина трябва да ползваш другия ник ..... с този те знае вече цяла Блгария Very Happy
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 02, 2011 9:59 am

Няма ли да има втори сезон на сериал Слънце Smile
    хаймана
    Легионер
    Легионер
    хаймана

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 02, 2011 3:57 pm

maximus_kn написа:

https://www.facebook.com/stolichani

ето колега страничката на серияла там съм питал отчето кога ще ,започне сезон 2 и има отговор около 3 поста надолу от първия Rolling Eyes бира бира скара

Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 02, 2011 4:06 pm

хаймана написа:
    maximus_kn написа:

https://www.facebook.com/stolichani

ето колега страничката на серияла там съм питал отчето кога ще ,започне сезон 2 и има отговор около 3 поста надолу от първия

Благодаря.До средата на декември ще е . Ти няма ли да си идваш вече ?
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСъб Юни 04, 2011 4:23 pm

mihael11 написа:
    wallb2 и carlav са едно лице,който дъни колеги и ги злепоставя,един колега завел въпросния 4овек на риболов,на място където с години не е ходено там,след известно време carlav отива на риболов там с други хора,и от улова на риба несподеля с 4овека,който го е завел там.редно ли е това колеги.

ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
    http://www.metacafe.com/watch/6561085/0001_wmv/ http://www.metacafe.com/watch/yt-o_TFZ15Qctw//
    pet1r90
    Цезар
    Цезар
    pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСъб Юни 04, 2011 7:22 pm

ей ядешго този човек като за закуска Laughing Laughing
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСъб Юни 04, 2011 8:35 pm

pet1r90 написа:

вярно е ,че има какво да му се яде,но едва ли бил задоволил нечии апетит,тлъсто и лепкаво,няма шанс,пресяда подобна твар Wink Wink Wink, но е доста далеко от определението - човек.

ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
    http://www.metacafe.com/watch/6561085/0001_wmv/ http://www.metacafe.com/watch/yt-o_TFZ15Qctw//
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 08, 2011 1:03 pm

himera написа:
    pet1r90 написа:

вярно е ,че има какво да му се яде,но едва ли бил задоволил нечии апетит,тлъсто и лепкаво,няма шанс,пресяда подобна твар Wink Wink Wink, но е доста далеко от определението - човек.

а това ми казаха да предам на прословутия Милен:,,...предайте на оня смотняк да не ме замесва в неща с които нямам нищо общо.Омразата му май надминава акъла му.Ако не съм баннат лесно бих го оправил.''

lomidol
    Цезар
    Цезар
    lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 08, 2011 2:54 pm

Какво общо имат вашите проблеми с раздел "Общ форум за дълбочинна техника"
    Говорите за морал, а със самото си поведение показвате точно обратно.
    Ако имате нещо по темата пишете, ако не моля ви спрете с вашите бълвочи.

ТЕМАТА Е ПРЕМЕСТЕНА ВЪВ ТЕМАТА ЗА БЛАГИ ПРИКАЗКИ.
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyСря Юни 08, 2011 7:27 pm

Petronii написа:
    pet1r90 написа:
    Замисли се .....

Бих казал същото и за сагитариус , почти е нулев варианта да е той , не съм забелязал да е толко откачен ,като тази вманиачена особа , а и не пише 4 вместо ч и не използва ю а у, беше казал че когато се налага ползва отверка ,оти нема пари за нова клавиатура.

bounce
    милене,това е от хората който много те ,,обичат'':,,....,предайте на оня смотняк да не ме замесва в неща с които нямам нищо общо.Омразата му май надминава акъла му.''

wallb2
    Консул
    Консул
    wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 09, 2011 8:37 am

himera написа:
    mihael11 написа:
    wallb2 и carlav са едно лице,който дъни колеги и ги злепоставя,един колега завел въпросния 4овек на риболов,на място където с години не е ходено там,след известно време carlav отива на риболов там с други хора,и от улова на риба несподеля с 4овека,който го е завел там.редно ли е това колеги.

Ама ти отново продължаваш да замесваш Ника ми в твоята миризлива история... мисля, че ти казах нещо! Бъркаш ме с някого! Престани, защото това показва едни единствено нещо- колко си проста, и тъпа. Като не можеш да си решиш проблема и дай сега у форума да сереш навред... Коплексарка! Явно ти си от жените които трябва да се бият, като малките деца от време на време за да са в правия път....
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 09, 2011 11:08 am

wallb2 написа:
    himera написа:
    mihael11 написа:

Ама ти отново продължаваш да замесваш Ника ми в твоята миризлива история... мисля, че ти казах нещо! Бъркаш ме с някого! Престани, защото това показва едни единствено нещо- колко си проста, и тъпа. Като не можеш да си решиш проблема и дай сега у форума да сереш навред... Коплексарка! Явно ти си от жените които трябва да се бият, като малките деца от време на време за да са в правия път....
    и къде те замесих,но гузен не гонен бяга и благодаря за определението което направи

miroslavmladenov
    Про-Консул
    Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 09, 2011 6:38 pm

няма ли как да я махнете тази особа от форума?само плюе човека,кои го засягат неините комплекси,поне да беше от гилдията,а тя...чии го дири тука???
    mateus
    Легионер
    Легионер
    mateus

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 09, 2011 6:51 pm

miroslavmladenov написа:
    няма ли как да я махнете тази особа от форума?само плюе човека,кои го засягат неините комплекси,поне да беше от гилдията,а тя...чии го дири тука???

Че какво ти е виновна тази особа колега ,проблема е другаде и добре се разбра какъв мошенник има между нас .Ти съгласен ли си някой твой колега да те врътне а после да си измие ръцете с други които уж го нападат без да са виновни?
    himera
    Легионер
    Легионер
    himera

ПисанеЗаглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита   колко ника може да има даден 4овек в саита - Page 2 EmptyЧет Юни 09, 2011 6:56 pm

mateus написа:
    miroslavmladenov написа:

Че какво ти е виновна тази особа колега ,проблема е другаде и добре се разбра какъв мошенник има между нас .Ти съгласен ли си някой твой колега да те врътне а после да си измие ръцете с други които уж го нападат без да са виновни?
    матеус хората си мислят че си пиша сама със себе си,но явно незнаят какво е айпи за да разберат,че не е така

колко ника може да има даден 4овек в саита
    Върнете се в началото 
    Страница 2 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
     Similar topics
    -
    » никакви коментарии?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
    Идете на: