Заглавие: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 11:37 am
wallb2 и carlav са едно лице,който дъни колеги и ги злепоставя,един колега завел въпросния 4овек на риболов,на място където с години не е ходено там,след известно време carlav отива на риболов там с други хора там,и от улова на риба несподеля с 4овека,който го е завел там.редно ли е това колеги.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 11:59 am
mihael11 написа:
wallb2 и carlav са едно лице,който дъни колеги и ги злепоставя,един колега завел въпросния 4овек на риболов,на място където с години не е ходено там,след известно време carlav отива на риболов там с други хора там,и от улова на риба несподеля с 4овека,който го е завел там.редно ли е това колеги.
Това е най-често срещаната практика в занаята.Всичко е въпрос на чест и морал.
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:05 pm
maximus_kn написа:
mihael11 написа:
Това е най-често срещаната практика в занаята.Всичко е въпрос на чест и морал.
така е колега,но при нас Българите,честа и моралът липсват,и затова държавата ни е в това положение.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:22 pm
Това е Балкански синдром .
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:27 pm
[quote="maximus_kn"]Това е Балкански синдром .[/quo
Така е,но последиците са пагубни,няма лек за този синдром.
imperio Цезар
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:28 pm
mihael11 написа:
А стига с тия сапунки, вече нямаме нерви да ги четем. Боли ги хората фара кой кого ебал и дали е платил.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:46 pm
[quote="imperio"]
mihael11 написа:
А стига с тия сапунки, вече нямаме нерви да ги четем. Боли ги хората фара кой кого ебал и дали е платил. [/qu
никъде колега не споменавам за това което вие пишете,темата е друга,а отностно вашето изказване,благодаря,но няма да ви отговоря по вашия на4ин.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 12:54 pm
Колкото имейла имаш и нерви и търпение толкова ника може да имаш. Ако визираш това ,че някой масони имат по няколко така е не ги мързи хората ,от имане глава не боли така ,че давай прави никове ти си може и масон да станеш някой ден дерзай . поздрави
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:01 pm
[quote="хаймана"]Колкото имейла имаш и нерви и търпение толкова ника може да имаш. Ако визираш това ,че някой масони имат по няколко така е не ги мързи хората ,от имане глава не боли така ,че давай прави никове ти си може и масон да станеш някой ден дерзай . поздрави [/quo
а кой е казал , че искам да стана масон,слава и величие явно на някой др са присъщи,напоследък от имане боли глава ,колега,явно не си изпитал подобна болка,дано я изпиташ,преди да твърдиш това,дерзаите вие,целите са други
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:08 pm
mihael11 написа:
хахахаха случаино и аз бях с рибаря вчера и ми каза за този случай ........ ако си го направил това Миленка е кур......венска постъпка .....
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:12 pm
pet1r90 написа:
mihael11 написа:
хахахаха случаино и аз бях с рибаря вчера и ми каза за този случай ........ ако си го направил това Миленка е кур......венска постъпка .....
колега това ти го каза,явно знаеш и кой е 4овека,но е вярно това,но този 4овек е свикнал да поднася такива постъпки на приятелите си,(колегите си)
wallb2 Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:43 pm
mihael11 написа:
wallb2 това съм си аз и само аз. Моля администраторите да потвърдят. Имам и още един ник той беше wallb, но по някаква причина се бях намесил в един спор и ми го баннаха..... А до колкото carlav нямам нищо общо с колегата и сме от различни градове. Ако прочетеш темата цялата ще разбереш, че това което е написал е моя пост във темата, но го е цитирал грешно и излиза като негов пост! Та за това и така ти реагирах. Каквото почукало такова се обадило.... щом нападаш и обиждаш съответно трябва и да приемаш и ти обиди!!! Ако не съм ясен мога да продължа...
Kъсмет на всички!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:51 pm
Пак нещо съм изпуснал
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 1:52 pm
wallb2 написа:
mihael11 написа:
wallb2 това съм си аз и само аз. Моля администраторите да потвърдят. Имам и още един ник той беше wallb, но по някаква причина се бях намесил в един спор и ми го баннаха..... А до колкото carlav нямам нищо общо с колегата и сме от различни градове. Ако прочетеш темата цялата ще разбереш, че това което е написал е моя пост във темата, но го е цитирал грешно и излиза като негов пост! Та за това и така ти реагирах. Каквото почукало такова се обадило.... щом нападаш и обиждаш съответно трябва и да приемаш и ти обиди!!! Ако не съм ясен мога да продължа...
wallb2 теб ли напднах или друг,но ако искаш продължи,кажи само по твоя на4ин ли 6те пишем
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 2:08 pm
maximus_kn написа:
Пак нещо съм изпуснал
нима, това изпусна
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 3:35 pm
mihael11 написа:
maximus_kn написа:
Пак нещо съм изпуснал
нима, това изпусна
Наздраве тогава.И другия път като има скара да ме поканите
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 3:40 pm
maximus_kn написа:
mihael11 написа:
maximus_kn написа:
Пак нещо съм изпуснал
нима, това изпусна
Наздраве тогава.И другия път като има скара да ме поканите
ами да беше казал,вчера бяхме на излет със ,ай следващия път ще се обадя
wallb2 Консул
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Пон Май 30, 2011 5:03 pm
mihael11 написа:
wallb2 теб ли напднах или друг,но ако искаш продължи,кажи само по твоя на4ин ли 6те пишем
Моля те, прочети темата внимателно, проследи постовете на всеки и ще видиш за какво става въпрос. Ще ти се изясни какво и що и кого обиди... с изказването си. Внимателно виж на всеки поста и виж , че засягаш моето мнение, т.е. мен! Ако ти имаш нещо общо с carlav и там някакви риби и места, аз нямам! Ето ти и темата, от която произлезе това обстоятелство по този казус: http://imperio.bulgarianforum.net/t3882-topic
За мен въпроса е приключен от тук на татък!
Пълниме форума само с глупости... човек ако вземе да чете да се интересува от нещо би казал, че само малоумници пишат тук...
Kъсмет на всички!
carlav Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 12:51 am
Въпросната дама,която се пише Михаел 11,не е от колегите,и няма нищо общо с металдетекторите,по скоро е от някой бар.ак,и местото и въобще не е тук!!
МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ,ТУК ЛИ Е МЕСТОТО НА МИХАЕЛ 11 !!
Последната промяна е направена от carlav на Вто Май 31, 2011 8:53 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 6:10 am
carlav написа:
Да се върнем на темата Кой с колко ника е? Хм,ами аз си имам само 1 и той е царлъв,по детската приказка...........А защо ми се струва,че никовете Титус,Сагитариус,Потомък.а сега и михаел са на един и същи човек.Ами който има да ми казва нещо,знае ми телефона,и нека лично ми каже болката си!! Тук е смешно ,и не му е местото за .............................
П.П. Благодаря за подкрепата от Истинските Хора От Форума !!
Искаш ли да разбереш,кой е с никът на Михаел и форумът да разбере,кой е Михаел,но едва ли ще ти стане много приятно Милене
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 6:19 am
[quote="mihael11"][quote="carlav"]Да се върнем на темата Кой с колко ника е? Хм,ами аз си имам само 1 и той е царлъв,по детската приказка...........А защо ми се струва,че никовете Титус,Сагитариус,Потомък.а сега и михаел са на един и същи човек.Ами който има да ми казва нещо,знае ми телефона,и нека лично ми каже болката си!! Тук е смешно ,и не му е местото за .............................
П.П. Благодаря за подкрепата от Истинските Хора От Форума !![/quote
Последната промяна е направена от mihael11 на Вто Май 31, 2011 7:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 6:33 am
mihael11 написа:
mihael11 написа:
carlav написа:
Да се върнем на темата Кой с колко ника е? Хм,ами аз си имам само 1 и той е царлъв,по детската приказка...........А защо ми се струва,че никовете Титус,Сагитариус,Потомък.а сега и михаел са на един и същи човек.Ами който има да ми казва нещо,знае ми телефона,и нека лично ми каже болката си!! Тук е смешно ,и не му е местото за .............................
но едва ли ще ти стане много приятно Милене да узнаят какво л...о си,а отностно тела ти,мога да ти го напиша тук,но не миля 4е има какво да ти се каже ли4но,освен , 4е си п..............,и за 4еп неставаш МИлене,а никове колко имаш и как дъниш колеги,с факти ли да обоснова твърдението си,искаш ли Милене ( carlav -от дет.приказки)Тук може да има истински хора,но ти не си от тях,но ако те познаваха ли4но едва ли биха казали подобно нещо,тези същите хора.Ти дори не заслужаваш това внимание,което ти се оказва тук в този момент,има същество което е по важно от теб,а ти може дгд
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 7:52 am
carlav написа:
CARLAV искаш ли тук да разберат,как се опита да погубиш едно същество,което нямаше вина 4е ти си п.....лужек,който не му стиска да поеме отговорност,който слуша хората и който няма собствено мнение,като послуша хората,какво направи,да узнаят тук как ги лъжиш наивните хора и 4е не ставаш за 4еп ,от достоверен изто4ник знам,но ако твърдиш 4е михаел е е едно лице с татус,сагитариус и потомък,аз мога доста пикантни неща да разкажа от ли4ния ти скапан живот,което да опровергае твоето твърдение.
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 1:41 pm
carlav написа:
Въпросната дама,която се пише Михаел 11,не е от колегите,и няма нищо общо с металдетекторите,по скоро е от някой бар.ак,и местото и въобще не е тук!!
ти от къде знаеш 4е пише дама и от къде е,нима си бил в този бар.ак,а ти от кой катун си ла..но такова,6то не си дигне6 тела да види6 кой от къдее,я кажи на колегите си как захвърли детето си бе п...ал ,кажи на колегите си как дъниш приятелите си -колеги,кой те има за 4овек от тях ми кажи,от кога не си излизал с тях на риболов.Милене моли се като дойда в Силистра да не те заси4ам,4е заради тази дама,която твърдиш,ще ти го изкарам през... ............. долна тва...р
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: колко ника може да има даден 4овек в саита Вто Май 31, 2011 2:12 pm
carlav написа:
колко колеги трябва да баннат заради теб от тук,нима ти си най велик,ама няма стане по твоята