Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 2:05 pm
stan960 написа:
stater-То и тая на ОКМ дет я чакаше май май ще е само за Хазни и Монетарници.
Разликата е огромна в полза на немската техника разбира се но се отказах защото и тя се оказа неефективна за тази цел за която мислех да я ползвам.Абе с една дума не си струва.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 3:13 pm
Не е за пренебрегване факта, че собствениците на ОКМ са пакистанци живеещи в Германия Така че познай колко е "немска", немската техника
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 3:45 pm
aiko написа:
По-грозни детектори не съм виждал - не знам какви идиоти ги купуват.
Подържам мнението на колегата !!! Вчера след, като рлегледах темата почна да ми се гади и повръща !!! Какъв болен мозък може да създаде , аз незнам как да го нарича нямам думи !!! Да реча тояга , ще ми се сърдят тоягите , че ги обиждам !!! Ще прескоча до аптеката за некви хапчета !!!!!!!!!!!!
zempar Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 7:01 pm
голям майтап е тая машина , като гумена играчка е , обаче като замахнеш веднъж и получаваш още 5-6 маха по инерция и само тичаш напред
Български металотърсачи
Гост Гост
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 7:25 pm
slavitoooo написа:
aiko написа:
По-грозни детектори не съм виждал - не знам какви идиоти ги купуват.
Подържам мнението на колегата !!! Вчера след, като рлегледах темата почна да ми се гади и повръща !!! Какъв болен мозък може да създаде , аз незнам как да го нарича нямам думи !!! Да реча тояга , ще ми се сърдят тоягите , че ги обиждам !!! Ще прескоча до аптеката за некви хапчета !!!!!!!!!!!!
ай сега стига сте се гаврили с техниката аз прогнозирам как деуто ти ще го забравиш в няква трънка като предварително затвориш очи и го запокитиш сопственика на xp ми мяса на чист калайджия
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 11:07 pm
както виждам е доста голяма и сигорност е тежка - и как се работи тогава с нея
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 11:21 pm
stater написа:
stan960 написа:
stater-То и тая на ОКМ дет я чакаше май май ще е само за Хазни и Монетарници.
Разликата е огромна в полза на немската техника разбира се но се отказах защото и тя се оказа неефективна за тази цел за която мислех да я ползвам.Абе с една дума не си струва.
То остаяше и да си струва - 30.995 USD.
bulpan Легионер
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Окт 27, 2009 12:44 pm
трябва специален курс на обучение купете си , курса ще бъде в турция
musli Новобранец
Заглавие: инормация Вто Фев 16, 2010 2:45 pm
Наскоро закупихме метал дидектор Golden King на NOKTA. Няма друг такъв аналог, но е нужно обучение и получих токова безплатно със закужането на апарата. Обучението беше в град Ксанти Гърция.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Фев 16, 2010 2:59 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Фев 16, 2010 3:00 pm
musli написа:
Наскоро закупихме метал дидектор Golden King на NOKTA. Няма друг такъв аналог, но е нужно обучение и получих токова безплатно със закужането на апарата. Обучението беше в град Ксанти Гърция.
О,ужас! Край с находките! Моля те ,musli..смили се над нас и остави ни поне по една кесийка с жълтици...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Фев 16, 2010 3:24 pm
musli написа:
И какво беше обучението, водят те на техен полигон на който знаят къде и какво има ... ?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Фев 16, 2010 4:05 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
comander Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Вто Фев 16, 2010 5:47 pm
yaponetsa написа:
Golden Mask написа:
musli написа:
И какво беше обучението, водят те на техен полигон на който знаят къде и какво има ... ?
Ae стига пък вие,поне е видел гърция човека.Ше има спомени.