Заглавие: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 1:39 pm
Колеги дайте мнения за металдетекторите ''Нокта'' ето сайта им : www.bulgarian.noktadedektor.com
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 2:00 pm
Какво точно те интересува за Нокта?
Гост Гост
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 2:06 pm
Moharem написа:
Колеги дайте мнения за металдетекторите ''Нокта'' ето сайта им : www.bulgarian.noktadedektor.com
Moharem bei , ако не те натъжава факта да поровиш малко в Общия форум, ще откриеш, че тая тема вече е приключена ! Нещто не се харчи тази Нокта тука . Хората са музиканти, работят с гъдулки, цигулки и т.н.
sten69 Легионер
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 2:53 pm
Moharem написа:
Като гледам по-правилния раздел е "Вносни металдетектори", а по-правилния сайт е на представителя им или там каквото в България - http://www.tektosdetector.com/index.html
Ето това мнение, което, предполагам, колегата визира:
Golden Mask написа:
Върха на сладоледа беше една ,,Нокта" - това лови денар на 7 или 8 метра, не можах да измеря точно ! Опаааа метра ли казах , сантиметра е правилното
А дали е обективно - е съвсем друг въпрос
ЗКН - https://www.youtube.com/watch?v=WZnis3XO5VM
Последната промяна е направена от sten69 на Пет Фев 06, 2009 3:05 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 2:57 pm
Napoli написа:
Moharem написа:
Moharem bei , ако не те натъжава факта да поровиш малко в Общия форум, ще откриеш, че тая тема вече е приключена ! Нещто не се харчи тази Нокта тука . Хората са музиканти, работят с гъдулки, цигулки и т.н.
Струва ли нещо продукцията им не знам но вече имат дистрибутор в Пловдив казва се Николай и отговаря на GSM:0878836391
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 3:02 pm
Само обърни внимание на кантара, какво показва:
Та тоя танк във въздуха "засича" сестерция на 30-35см, това със стандартна антена 38х42см . Денара се загубва някъде по средата. Как ги стигат тия 6м. дето ги пише в сайта, не знам Прътите му се гънат във всички посоки все едно са от найлон. Ако някой го интересува мога да му заснема малко видео как "хваща" въздушно. Уреда е чисто нов, в гаранция. Едни момчета го поръчали направо от производителя, сега се чудят какво да го правят.
Последната промяна е направена от Ancient Hunter на Чет Окт 22, 2009 7:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
betoven 500 likes this post
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 4:11 pm
Ancient Hunter написа:
Уреда е чисто нов, в гаранция. Едни момчета го поръчали направо от производителя, сега се чудят какво да го правят.
- До колкото ми е известно уреда започнал да се разпада още докато го разопаковали . Шегувам се. След няколко дни работа му се отлепила/счупила търсещата бобина (предполагам капака?) и уреда започнал да издава фалшиви сигнали и/или да му се прецаква земния баланс.
P.S.: Такива проблеми са имали и първите бройки NRG100 с елиптична сонда.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 4:32 pm
Ancient Hunter написа:
Само обърни внимание на кантара, какво показва:
Та тоя танк във въздуха "засича" сестерция на 30-35см, това със стандартна антена 38х42см . Денара се загубва някъде по средата. Как ги стигат тия 6м. дето ги пише в сайта, не знам Прътите му се гънат във всички посоки все едно са от найлон. Ако някой го интересува мога да му заснема малко видео как "хваща" въздушно. Уреда е чисто нов, в гаранция. Едни момчета го поръчали направо от производителя, сега се чудят какво да го правят.
Колега ако можеш пусни едно видео та да се посмеем малко.Без да се правя на интересен ще ви заявя че чакам в Пловдив да се появи официално Future 2005 и то то на доста приемлива цена ако това стане ще пиша във форума веднага.
Goldi Новобранец
Заглавие: нокта Пет Фев 06, 2009 5:54 pm
Колега не става ли въпрос за другата машина Golden King че бърка надълбоко това е просто някакъв монетар тяхно производство.Виж другата машина която споменаваш си я бива определено. Поздрави
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 6:30 pm
Goldi написа:
Колега не става ли въпрос за другата машина Golden King че бърка надълбоко това е просто някакъв монетар тяхно производство.Виж другата машина която споменаваш си я бива определено. Поздрави
Да така е става въпрос за скенера Golden King.Какво да ти кажа за него не съм го пробвал на терен само съм го виждал на витрината но като чуя думата Golden да ме извини Владо Лилов нещо хич не ми се връзва да е нещо свястно.От един опитен колега чух че това представлявала най-обикновенна монетарка с вкаран в нея по-специален софтуер който не само че не помагал но дори бъркал сериозно работата.Дали това е истина ще се убедя само като тествам това чудо.Вече имам уговорката с един от дистрибуторите и ще драсна веднага някой и друг ред щом това стане.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 8:16 pm
stater написа:
Колега ако можеш пусни едно видео та да се посмеем малко
Не виждам смисъл, то ще е тъжно, а не за смях
stater написа:
Вече имам уговорката с един от дистрибуторите и ще драсна веднага някой и друг ред щом това стане.
Сигурно на доста хора ще са интересни някакви реални отзиви, че то с такава реклама, човек почва да се замисля дали няма намеса на извънземни технологии
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 8:28 pm
Ancient Hunter написа:
stater написа:
Колега ако можеш пусни едно видео та да се посмеем малко
Не виждам смисъл, то ще е тъжно, а не за смях
stater написа:
Вече имам уговорката с един от дистрибуторите и ще драсна веднага някой и друг ред щом това стане.
Сигурно на доста хора ще са интересни някакви реални отзиви, че то с такава реклама, човек почва да се замисля дали няма намеса на извънземни технологии
И на мен хора,които са го пробвали.са ми казвали че бил трагедия.Ше е интересно ако направиш клипче.
Гост Гост
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 8:41 pm
Последната промяна е направена от neroni на Пет Мар 13, 2009 6:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Goldi Новобранец
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 8:50 pm
Виж колегите от голямата страна каква дискусия водят за този апарат тук:http://forum.kladoiskatel.ru/viewforum.php?f=14
Последната промяна е направена от Goldi на Пет Фев 06, 2009 8:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FOX Легионер
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 8:54 pm
"елиминира земното магнитно поле" той ще изпадне в безтегловност и оператора и той ще хварчи покрай него монетите под сондата излизат на повърхноста,неви трябва лопата е рибарско кепче да ги обирате
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Фев 06, 2009 10:34 pm
Мен не ме послушаха приателчета и се набутаха с МЕТА106.Сега стои и прашасва.Дават го почти на половин цена заедно с супер електронни багети само за мнооо оки злато А какви изпълнения бяха с комшулука само за една инструкция написана на ръка там от един дето говореше БГ-лудница.Апарата работи ама на 10% от рекламата Гола вода
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Чет Окт 22, 2009 11:06 pm
https://www.youtube.com/watch?v=j-jhOrM0tsQ
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Чет Окт 22, 2009 11:46 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 12:31 am; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Чет Окт 22, 2009 11:50 pm
Ancient Hunter написа:
Ама ти не можеш да я настроиш и затова е така !
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 12:32 am
Май ще се ходи при производителя на семинар: "Как да си настроим Ноктата да хваща на 6м"
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 1:17 am
Нов супер детектор ( Нокта-та не важи ! ) https://www.youtube.com/watch?v=f2FyD2S1Uds&feature=related https://www.youtube.com/user/UgurElektronik#p/a/u/1/Mjg3VJPaLgg
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 1:42 am
Ама това направо извънземни технологии Видя ли какво намират с тях: https://www.youtube.com/watch?v=ptz1xnH02W8&feature=related
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 11:15 am
Ancient Hunter написа:
Ама това направо извънземни технологии Видя ли какво намират с тях: https://www.youtube.com/watch?v=ptz1xnH02W8&feature=related
Ами не е лоша машинката става за всеки който е решил веднъж завинаги да се откаже от хобито
aiko Консул
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 11:55 am
По-грозни детектори не съм виждал - не знам какви идиоти ги купуват.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Мнения и дискусии за металотърсачи ''Нокта'' Пет Окт 23, 2009 11:56 am
stater-То и тая на ОКМ дет я чакаше май май ще е само за Хазни и Монетарници.