Заглавие: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 6:47 pm
На гости днес ми бяха Руски колеги от Москва на които дадох членски карти на федерацията и със председателя на клуба Герман ги разходихме из Родопите.Останаха много доволни колегите от Москва и лятото пак ще ни гостуват.
Последната промяна е направена от Kiril62 на Вто Апр 12, 2011 10:57 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 7:50 pm
браво Кире
adminn Admin
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 8:54 pm
Браво Кирчо! Само така ще се развива организацията - всичко което правиш е пример за подражание. Ако има 10 като тебе ще сме доста по-напред! Нямам в предвид конкретния случай, ами по принцип.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 8:54 pm
Като видях тези чукари на снимките ме засърбяха ръцете...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 9:51 pm
Супер си Кире Я кажи Минелабите как бяха и кво викат за закона в Руско?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Съб Апр 09, 2011 10:29 pm
www.mdetectors.com написа:
Супер си Кире Я кажи Минелабите как бяха и кво викат за закона в Руско?
Минелабите са супер,много ми харесаха как работят.Макар че единя е купен във Австрия а други е от Малайзия.Правят си собствени програми и със оргиналните сонди се държат много добре.Колкото до закона във Русия нямат проблеми.Това което се намери се плаща 50 процента като се дели 25 на 25 между собственика на земята и търсача.Момчетата са си декларирали апаратите на митницата като са пристигнали в Българи,със цел хоби търсене на плажа.Иначе и те си имат къде да се събират във Москва нещо като техен клуб от форумите къдети си пишат.Аз със тях се познавах само виртуално от форумите.Но ето като дойдоха и ме потърсиха и не им костваше днеска да минат 250км.и да дойдат да се видим.Тези снимки ще им ги пратя като се приберат след няколко дни да ги побликуват във техните също голями форуми.Така се създават контакти,в скоро време очаквам и от Турция и Гърция да ме посетят колеги.Също така съм помолил Саша да ми даде да побликувам да видите техния закон колко е либерален към хобито металдетектинг.
ЕХААААА БРАВО Кире на теб и Герман ,кеф ми беше да прочета коментарите на братушките пък и еtracite явно добре са се представили на който му трябва се свързва с теб още веднъж поздрави
дистрибутур на
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Руски колеги на гости на клуб Кърджали. Сря Апр 13, 2011 10:22 am
Kiril62 написа:
Руските колеги качиха част от снимките на техните форуми и момчетата коментират и там.