Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Сбирка Бургас

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
vit73
Новобранец
Новобранец

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyПон Окт 10, 2011 3:57 pm

Колеги Бургаския клуб по металдетектинг се събира на 18.10.2011г от 18часа в кафе Перла ж-к Лазур ул. Перущица пресечката зад хотел Космос след бюрото по труда , поканени са всички колеги и хора малко или много свързани с нашето хоби , хората които не са членове ще бъдат запознани с идеите и целите на федерацията по металдетектинг и нейната дейност , за повече информация 0887 933 802 . Заповядайте !
Върнете се в началото Go down
djendaka
Консул
Консул
djendaka

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyСря Окт 26, 2011 10:31 pm

Сбирката на Бургаския клуб протече страхотно , на нея присъстваха над 20 колеги търсачи и само метеорологичните условия не позволиха да бъдем двойно повече . Обсъдихме доста въпроси които вълнуват търсачите в нашия окръг ,имаше колеги които изявиха желание да станат членове на БНФМ и бяха поканени офециално на събранието на федерацията на 20.11.2011г от 11 часа в гр. Ловеч . Пожелавам на всички колеги от цяла България да се събират и забаваляват както нас ,само единни ще успеем един ден да практикуваме хобито си свободно . Желая успех на всички колеги !
djendaka
Консул
Консул
djendaka

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyНед Ное 06, 2011 8:40 pm

На 10.11.2011г . - Четвъртък от 18 часа в кафе Перла ж-к Лазур ул. Перущица 56 Бургаския клуб организира сбирка . Основните неща които ще се обсъждат са кой със какво ще пътува за събранието в Ловеч ако има хора без транспорт да се съберът по другите коли и евентуално ако се съберем повече хора ще организирам автобус или някакви микробусчета . Моля всеки от бургас и региона който няма възможност да дойде , да ми пише на лични
adminn
Admin
Admin
adminn

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Бургаския клуб организира сбирка   Сбирка Бургас EmptyНед Ное 06, 2011 8:52 pm

На 10.11.2011г . - Четвъртък от 18 часа в кафе Перла ж-к Лазур ул. Перущица 56 Бургаския клуб организира сбирка .
https://www.imperio.biz/t4864-topic#60626

Вкарахме събитието в календара на ИМПЕРИО - поздрави на колегите и съберете повече хора Very Happy

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
djendaka
Консул
Консул
djendaka

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyПон Ное 14, 2011 5:19 pm

За всички колеги от Бургас и региона . На събранието което се проведе миналата седмица , с колегите обсъдихме вариантите на пътуване до Ловеч и тъй като се оказа , че доста малко хора са сигурни варианта да се пътува с автобус отпадна . Нека всички желаещи които нямат с какво да пътуват и тези които имат превоз но са малко да ми се обадят за да можем да се групираме с цел по малко разходи на желаещите да присъстват на събранието . Пишете ми на лични или се обаждайте на оставения от мен телефон.
vit73
Новобранец
Новобранец

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyСъб Ное 26, 2011 9:50 pm

На 29.11.2011г. от 18 часа ще има сбирка на Бургаския клуб , мястото в същото - Кафе Перла . Целта на сбирката е да запозная колегите с въпросите разисквани на събранието на БНФМ което се преведе миналата неделя , да раздам заявление на всички желаещи да станат членове и на тези които желаят да подновят членството си .
vit73
Новобранец
Новобранец

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyПет Дек 09, 2011 10:03 pm

На 14.12. - сряда от 18часа в кафе Перла където се провеждаха до сега срещите отново ще се съберем за да събера раздадените заявления и да раздам на тези колеги които не можаха да присъстват на предното събрание , за тези които тепърва ще попълват нека си носят и снимки за да не се налага да чакат още един месец за да получат своите карти .
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyЧет Дек 29, 2011 9:37 pm

кога ще има пак в Бургас ...?
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyСъб Дек 31, 2011 2:18 pm

pet1r90 написа:

оооо Пешко тука лиси cheers де одиш бе човек Laughing
adminn
Admin
Admin
adminn

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyСъб Дек 31, 2011 3:07 pm

Не писахте как мина последната сбирка?

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

Сбирка Бургас Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сбирка Бургас   Сбирка Бургас EmptyСъб Дек 31, 2011 3:29 pm

VIKING написа:
pet1r90 написа:

оооо Пешко тука лиси cheers де одиш бе човек Laughing
хахах на всякъде съм аз , сега съм в Бургас .... за това по питах кога ще има пак събиране ако ми е в удобен час да се запозная с колегите от тук ....

Сбирка Бургас
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Има ли запалени от Бургас
» тарся колега от бургас или регеона
» колеги ще ходи ли някой от бургас към събора

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: