Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 12:48 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 04, 2011 1:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 12:54 am
Айде де , защо нервирахте сагитариуса , сега некой ще го отнесе , може да излезне късмета на жена му сега . Приятелиу , защо се връзваш като малко дете на плоски шеги , спазвай културния тон , па който иска нека се излага , много хора четат и всеки може да си направи преценка .
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 1:08 am
Прав си колега.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 04, 2011 1:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 1:22 am
Последната промяна е направена от Petronii на Пон Апр 04, 2011 1:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 1:46 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 04, 2011 1:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 04, 2011 9:58 am
SAGITTARIUS написа:
е да ,афектиран съм,но от страна на федката,щото са коне с капаци,и тия заигравки са просто ,несериозни,аз не искам прияттели в имп.но то си е за нас-е де ги сега след публикациите за всеки ден че некой са го хванале и изгорели.нали уж я имаше тая федерация дето и бех ревностен агитатор?То само глупости от техна страна-да гоо....................
SAGITTARIUS ти малоумен ли си къв си , някой да те кара на сила да членуваш във федерацията , ако си толкова добър с машината колкото с плюнките цена няма да имаш , вия момчета вместо да злобеете срещу хорате , които се напъват да направят нещо в тая скапана държава , що не вземете да хванете гората да си избивате комплексите там
колега ElGato кажими кое е е грешно: Quote;всеки ден че некой са го хванале и изгорели.нали уж я имаше тая федерация дето и бех ревностен агитатор?То само глупости от техна страна-да гоо....................
Нима не е така ??? Ако всичко беше наред, щеше ли според тебе да има такива постове, федерацията за момента е само идея, а не действаща организация (по мое мнение), Закона цака максимално и федерацията неможе нищо да направи.
Повечето колеги ги хващан на арх. обекти , и друго ти като не си помогнеш не очаквай и федерацията да ти помогне , пък и никой насила не те кара да членуваш във федерацията
Какво трябва да значи- ти ако не си помогнеш? За арх. обект -да, обаче за такива дето ги ваштат с две шайби- ше ма извиняваш! И малко по спокойно, не слагай всички под общ знаменател
Значи , че не трябва да им се навираш в очите , да работиш посред бял ден до къщите , до хората които си работят нивите , ми като гледам тука всички са под един знаменател
Ами дето са баш иманяри -там вече е друга работа, аз затова ти казах да не слагаш всички заедно! Аз несъм табанлия, тва че ходят и копат и рушат- значи, че и аз правя така, така ли?
Всеки има мнение и има право свободно да го сподели точно тук. Проблемът, е че всички които критикуват федерацията ги няма на събранията и съборите за да споделят мнението си и да предложат нещо по-добро. Докато се крият, федерацията е единственото нещо, което сме напавили и ще трябва да я подкрепяме.