Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Апр 11, 2011 11:10 am
stan960 написа:
ElGato написа:
stan960 Явно имаш психически проблем , с тези нахвърлени мисли и словесни салати , мога да ти дам профисионална консултация
-Явно си Елементал -според мен -И явно не си прочел повече от 5 книжки в живота си -Понеже само Нумизматиката не мое ти даде Целият Необходим Умствен Багаж.................................
Прочел съм достатъчно учебници по психиятрия , затова поставям диагноза
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 1:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ElGato Новобранец
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Вто Апр 12, 2011 8:51 am
Не се срамувай да поискаш помощ , ще те прегледам безплатно , иначе взимам много скъпо , не можеш да си го позволиш
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Вто Апр 12, 2011 11:28 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 1:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ElGato Новобранец
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Вто Апр 12, 2011 11:58 am
SAGITTARIUS написа:
ElGato написа:
Не се срамувай да поискаш помощ , ще те прегледам безплатно , иначе взимам много скъпо , не можеш да си го позволиш
Благодаря,ще имам предвид и без това не съм здравно осигурен но дали ще има смисъл-личния ми лекар се отказа понеже съм бил безнадежден случай а аптекарката направо ми каза да не си харча парите напразно за лекарства.
Не се притеснявай , мойта специалност е безнадежните случаи , ще се радвам да помогна
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Апр 13, 2011 1:05 am
ElGato написа:
stan960 написа:
ElGato написа:
stan960 Явно имаш психически проблем , с тези нахвърлени мисли и словесни салати , мога да ти дам профисионална консултация
-Явно си Елементал -според мен -И явно не си прочел повече от 5 книжки в живота си -Понеже само Нумизматиката не мое ти даде Целият Необходим Умствен Багаж.................................
- Прочел, прочел та ча от болеста на пациента заболел..................-Ае мерси баце за загриженоста но надали ша мое са справиш из необятните лабиринти на многопластовата ми душа.................... -Така поне казваше моят приятел от миналото д-р.В.Чавдаров - Психолог, Журналист и Поет(издадени 3 стихосбирки) -може и да си чувал за него след като си с толкова скъпоплатена репутация.............................................................
ElGato Новобранец
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Апр 13, 2011 8:24 am
stan960 написа:
ElGato написа:
stan960 написа:
ElGato написа:
- Прочел, прочел та ча от болеста на пациента заболел..................-Ае мерси баце за загриженоста но надали ша мое са справиш из необятните лабиринти на многопластовата ми душа.................... -Така поне казваше моят приятел от миналото д-р.В.Чавдаров - Психолог, Журналист и Поет(издадени 3 стихосбирки) -може и да си чувал за него след като си с толкова скъпоплатена репутация.............................................................
Не бъркай психологията с психиятрията , като гледам си за психиятър , та затова мога да ти помогна , психолога няма да ти свърши работа , проблема е по-сериозен
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Апр 13, 2011 10:05 am
- Предвидих такъв отговор за това умишлено не споменах че колегата ти е и психиатър(беше директор на болницата в Карлуково)-Когато още 90-те години на миналият век дискутирахме за идиотизирането на българина -винаги подчертаваше че не е лошо да запиша нещо от бранша шот съм имал данните на роден психолог и т.н.-Та споко баце -Не се опитваи да ми прикачиш неква от депресивните форми на психиатричните заболявания (щот ша требва да обявиш за психично болни всичките жители на страната ни-което съвсем не е лошо за практиката и джоба ти де) да не говорим за по тежките от шизофрениден -патологичен тип - За сега поне може и да проявявам признаците но все още ми липсват данните-Не съ подвеждаи че можеш да ми направиш психо портрет само на базата на това което пиша тук още повече че надали си прочел всичките ми драсканици у Форума............................ -Между другото знаеш ли кое е по кофтито -Много се навъдиха дебилите с купени дипломи в тая изстрадала страна и кръгът става порочно нескончаем -Дебилни управници, дебилни чиновници-дебилен народ с вече 20 годишна задълбочаваща се прогресия в болеста -Боже упази и от дебилни лекари и учители щото тогаз изход от тъмата нема -не че сега са е задал де........................... -Аа и щях да забравя -Пише се -ПсихиАтрия -Приятелю -Я-то в средата на думата е неправилната граматична форма -Знам че това за вашего брата е може би нормално Но все пак звучи лошо....................................................................... -И пак между другото нема да е лошо да прекратим спора точно в тая тема -Едно че не е за тук, друго че параноята (единственото отклонение за което признавам че имам нагласата) ми мое са отключи и да взема да си мисля че умишлено спамиш.
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Апр 13, 2011 10:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Апр 13, 2011 10:20 am
Несе обиждайте взаимно колеги то без тои тоя форум се превърна в приют за душевно болни
Абе и на мен ми направи впечатление ,че пича пише психиЯтрия и то неколкократно ,което изключва грешка,а това в тази област е фундаментална разлика. Съмнявам се този самозванец да е колега , по-скоро тези книжки е прочел при престоите си по специализираните заведения.
Абе и на мен ми направи впечатление ,че пича пише психиЯтрия и то неколкократно ,което изключва грешка,а това в тази област е фундаментална разлика. Съмнявам се този самозванец да е колега , по-скоро тези книжки е прочел при престоите си по специализираните заведения.
И как разбра умнико , че не съм колега , ако съдиш по правописните решки е смешно , защото ако погледниш всички мнения са пълни с правописни грешки , и по твойта логика всички трябва да са малоумни , а ако не вярваш , мога да те прегледам и теб без пари
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пет Май 06, 2011 2:11 pm
Още ли няма регистриран детектор ? Някой знаели нещо?Или е тайна
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
marin.1982 Новобранец
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Нед Юли 24, 2011 12:56 pm
Някакво развитие по темата ?
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Нед Юли 24, 2011 4:15 pm
няма
handjata Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Нед Юли 24, 2011 4:26 pm
VIKING написа:
няма
Няма и да има
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Нед Юли 24, 2011 8:01 pm
Има, чрез фирма можеш да си го регистрираш
handjata Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Нед Юли 24, 2011 10:49 pm
zlatko написа:
Е даваи обясни на всички как става щом може
deso Преторий
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Юли 25, 2011 1:10 am
не разбирам що се напъвате да си регистрирате апаратите
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Пон Юли 25, 2011 9:03 pm
handjata написа:
zlatko написа:
Ако се интересуваш приготви 1500лв. И си работиш без проблем.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Вто Юли 26, 2011 12:35 am
zlatko написа:
handjata написа:
zlatko написа:
икак ша стане тая работа а кажи колегата тиа пари на теб ли да ги дадеме или на кого.ти на фирма лис и и дето ди искаш си одиш много боза пиеш и другити искаш да черпиш май,глеи колко лесно било.
handjata Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Вто Юли 26, 2011 5:34 pm
VIKING написа:
zlatko написа:
handjata написа:
zlatko написа:
икак ша стане тая работа а кажи колегата тиа пари на теб ли да ги дадеме или на кого.ти на фирма лис и и дето ди искаш си одиш много боза пиеш и другити искаш да черпиш май,глеи колко лесно било.
Абе колеги кои ще регне бангия от 300лв за 1500. ако не я регне неможе ли да ходи в балкана
mateus Легионер
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Юли 27, 2011 6:55 pm
handjata написа:
VIKING написа:
zlatko написа:
handjata написа:
zlatko написа:
Абе колеги кои ще регне бангия от 300лв за 1500. ако не я регне неможе ли да ходи в балкана
Moже.... и не трябва да се обръща внимание на мнения като на ченгето Златко по-горе.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Регистрация на металотърсач. Сря Юли 27, 2011 9:42 pm