Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 12:39 am
Цитат :
Сред най-добрите им майстори е и Ахмед Мерчев от Благоевградско, който бе докарал на събора две дузини от апаратите си.
За тези ли става дума:
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 1:07 am
4орта написа:
Цитат :
Сред най-добрите им майстори е и Ахмед Мерчев от Благоевградско, който бе докарал на събора две дузини от апаратите си.
За тези ли става дума:
за тези колега,майко мила/
hfy Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 1:09 am
4орта написа:
Цитат :
За тези ли става дума:
Това клипче говори достатъчно за тези детектори - blisstool, коментарите са излишни.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 9:00 am
За тези ли става дума: [/quote]
Това клипче говори достатъчно за тези детектори - blisstool, коментарите са излишни.[/quote] Не знам колко търпение трябва да имаш за да грундираш този апарат -
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 5:01 pm
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 5:23 pm
не разкодирам морзовата азбука иначе сигорно щях да разбера какво искаше да каже машинката
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 6:26 pm
май не може да се разбере кое е сигнал кое не... толкова се смущава че...
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 7:05 pm
Този клип ми разби чувството за хумор , апарат с 15 копчета и струващ над 1000 лева, направо не е истина . Преди месец имаше апели от тази марка за някакви съревнования и обещания за награди да се радва този ,че никой не е отишъл . И някое хлапе с най обикновен апарат ако минеше над тая дупка нямаше да е такава излагация като във видеото , пълен смех.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 7:51 pm
Вчера писах, че мястото за тестове не беше от най-подходящите. След това на спокойствие в гората тоза апарат се грундираше без проблеми, но кво стана тука незнам.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 7:55 pm
da be
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 7:55 pm
cska написа:
защо ми се струва , че медальончетата който беше заровил Светльо от мдетекторс ги намериха само фабрични апарати деус, гарет, дори и фишер ф2 намери !!!!!!
Да, този пост е много - много резонен и смислен. Фабличните апарти са доста по-бързи и хората с такива апарати ги намериха първи, защото една минута при тях се равнява на 4-5 на бангиите. Ключодържателчетата, бяха от хром-никелова стомана и бяха цветен сигнал, между доста черни боклуци - точно там фабричните вадят повече и по-бързо.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pgd Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 9:28 pm
не само мястото не беше подходящо(полянката) но и самия полигон ....според мен трябваше да се направи полегонче предварително, с няколко цветни сигнала на различна дълбочина друга дупка с желязо и цвят нещо такова но има време за всичко , само няма време за губене както е казал народа на есен живот здраве
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 11:04 pm
www.mdetectors.com написа:
cska написа:
защо ми се струва , че медальончетата който беше заровил Светльо от мдетекторс ги намериха само фабрични апарати деус, гарет, дори и фишер ф2 намери !!!!!!
Да, този пост е много - много резонен и смислен. Фабличните апарти са доста по-бързи и хората с такива апарати ги намериха първи, защото една минута при тях се равнява на 4-5 на бангиите. Ключодържателчетата, бяха от хром-никелова стомана и бяха цветен сигнал, между доста черни боклуци - точно там фабричните вадят повече и по-бързо.
Затова професионалистите работят с "Бангии" ! Пирата е истински апарат и го доказва,че може да се работи с него .
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Май 31, 2011 8:42 am
Нека аз да кажа за условията на теста,понеже ний копахме дупката.Значи мястото бе доста замьрсено и от цялата поляна подбрахме най чистото място.Позачистихме черните сигнали в близост колкото можахме и направихме дупката.ЗА добро или зло без да искаме сме направили дупката на около 1м от подземно положен кабел -добре че не го ударихме като копахме.Именно този кабел май побьрка повечето апарати.Почвата според мен не беше лека. Пак казвам-в самото начало когато нямаше много хора точно тези фабрични апарати се пробваха да хванат целта,но летвата явно бе доста висока за тях и повече не се вьрнаха ПОВЕЧЕ.Условията бяха както при реална ситуация-все едно си на обект,силно замьрсено,минерализирано и с електромагнитни смущения.ПО ДОБЬР И РЕАЛИСТИЧЕН ТЕСТ ОТ ТОВА -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.То много лесно на предварително подготвен полигон -почистен ,с по лека почва ,без смущения.ТОВА НЕ СА РЕАЛНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ НА КЬРА. Истината е една -два апарата се справиха много добре с поставената цел-откриване на дьлбочинен обект-ПИРАТ И МОХАРЕМ.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 2:22 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Май 31, 2011 2:42 pm
Какво да ти кажа.И двата камька са от раьона на Хасковски минерални бани.Единия го донесьх ме ний ,просто за шега.Бьлгарски апарат не ми е известен да хване монетата под този камьк,а май и от западните са малко.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 3:07 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 7:05 pm
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 7:16 pm
.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 7:52 pm
Колеги пробвахте ли със Fisher F75 как се справя със камъка ,който беше на клипа дали засича монетата под камъка
pgd Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 7:58 pm
това е мохаремката
laki Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Май 31, 2011 8:04 pm
yaponetsa написа:
laki написа:
Какво да ти кажа.И двата камька са от раьона на Хасковски минерални бани.Единия го донесьх ме ний ,просто за шега.Бьлгарски апарат не ми е известен да хване монетата под този камьк,а май и от западните са малко.
Е другия аз го донесох И наистина никой реално не се справи с тях.
В интерес на истината твоята енигма леко засичаше монетата под камька.
magnetron! Преторий
Заглавие: md Вто Май 31, 2011 9:31 pm
pgd написа:
https://www.youtube.com/watch?v=7GkPZD76oi4 това е мохаремката
Гледам клипа и какво да кажа ,аз ли не разбирам ,или този който прави демонстрацията ,не знам ,никой не показва че е грундиран уреда му , на този клип от 1 метър преди целта при всеки мах се засича някакъв сигнал, в реални условия това значи да копаеш наред или въобще да не копаеш ,тези дето разбират да обеснят от какво са очаровани толкова много.
Mythbusters Новобранец
Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Юни 01, 2011 11:58 am
laki написа:
Истината е една -два апарата се справиха много добре с поставената цел-откриване на дьлбочинен обект-ПИРАТ И МОХАРЕМ.
Дали да не погледнем в кутийките им? Току виж сме разбили поредния мит. После да няма mad and sad. /за неговорещите английски - и /