Заглавие: Re: Детектори Пират Съб Мар 05, 2011 8:10 pm
Докато лицата произвели подобни "неща" не пратят един апарат за тестване на членове на форума, както направи Голдън Маск, ще си останат - гаражни бангии, които е опасно да купувате, защото нямате гаранции, както за качеството, така и за сервиза им.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
tsole Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Вто Апр 19, 2011 11:19 am
adminn написа:
Докато лицата произвели подобни "неща" не пратят един апарат за тестване на членове на форума, както направи Голдън Маск, ще си останат - гаражни бангии, които е опасно да купувате, защото нямате гаранции, както за качеството, така и за сервиза им.
. всичко е комерсиално нали.на такива като мен вече ни стана ясно,че има 'комерсиален толеранс',ако мога така да се изкажа
Ще доида колега,ще присъствам на събора не се притесняваи.
БРАВО таман ще си рекламираш апаратчето,ако могат да дойдат и другите майстори да видим и техните машинки щеше да бъде супер.
Око да види,ръка да пипне.
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Апр 19, 2011 7:37 pm
Колега,лично сьм говорил с Наско-майстора на апаратите Пират .Човека е приготвил 1-2 апарата и ще присьства на сьбора.щЕ СЕ НАПРАВЯТ КОЙТО КАКВИТО ТЕСТОВЕ ИСКА ,А И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА ПОРАБОТИ С АПАРАТИТЕ.На сьбора ще присьстват и доста други бг.производители и ще е доста интересно.Който желае да дойде и да се увери на място.
Хубаво си говорите и се подканяте за събора-но никой се несеща за простосмъртните да ги извести :кога и къде ще се състои???
nasko Новобранец
Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Апр 20, 2011 8:48 am
Събъра ще бъде на 28-29 маи близо до град Казанлък ето повече информация http://metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=8&id=3292&lang=bg
laki Консул
Заглавие: ПО ТЕМАТА Сря Май 04, 2011 9:49 pm
Момчета,предполагам че някой си е купил такьв апарат-нека да си каже мнението.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Май 04, 2011 10:02 pm
laki написа:
Момчета,предполагам че някой си е купил такьв апарат-нека да си каже мнението.
Тия дето са си ги купили, са навън и работят.А другите седиме и блещиме глупости във форума.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Май 04, 2011 10:47 pm
еиииии все умирам от смях - мани не лъжете хората кви пет лева .... пират - то звучи инфантилно
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Май 05, 2011 3:55 pm
Ха недей умира и кажи кво ти е толкова смешно.Разбрах ме вече че ти си от този тип хора дето са в контра на всичко и на всички ,ама точно тука ми кажи защо ще умираш от смях....
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Чет Май 05, 2011 9:31 pm
laki написа:
Ха недей умира и кажи кво ти е толкова смешно.Разбрах ме вече че ти си от този тип хора дето са в контра на всичко и на всички ,ама точно тука ми кажи защо ще умираш от смях....
Колега Лаки,още от древността,когато е имало творци е имало и критици.Не им обръщай внимание.Твоя човек сигурно си прави хубави машини и си има клиенти,които да ги оценяват.
ztec Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пет Май 06, 2011 7:08 am
laki написа:
Лъки не се коси на некадърниците
laki Консул
Заглавие: по темата Нед Май 29, 2011 9:59 am
Ха сега кажете кой е номер едноооо??Г-Н ВАН ХЕЛЗИНГ ,ЗАЩО НЕ ДОЙДОХТЕ НА СЬБОРА -ОКО ДА ВИДИ РЬКА ДА ПИПНЕ.Пред компа сме много силни...
don Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 2:29 pm
Няма ли да има видео матерял от тестовете на събора,предполагам че много колеги като мен са били на работа и дори при голямо желание не са могли да дойдат!
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 6:42 pm
Мохаремката и Пирата се справиха най-добре поне моите очи така видяха.
laki Консул
Заглавие: по темата Нед Май 29, 2011 7:39 pm
това е точния отговор
magnetron! Преторий
Заглавие: poiu Нед Май 29, 2011 8:52 pm
kopa4 написа:
Защото Печката не беше там с Golden Mask !!!
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 9:11 pm
magnetron! написа:
kopa4 написа:
Защото Печката не беше там с Golden Mask !!!
Мохаремката не беше липо добре ама чесно кажете?
cska Новобранец
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 9:17 pm
.
Последната промяна е направена от cska на Вто Ное 20, 2012 3:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
laki Консул
Заглавие: по темата Нед Май 29, 2011 9:41 pm
Защото другите машини правеха тестовете.Изброените апарати от тебе още в самото начало когато изкопахме дупката се пробваха и повече не се вьрнаха ти кажи защо.
pgd Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 10:22 pm
бе те и много от родните не се справиха .... ма ние искаме пара на 28-30 не става
naskokz Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Нед Май 29, 2011 11:54 pm
Аз присъствах на събора и според мен,най добре се справи детектора на Мохарем.Но това е само мое виждане.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Май 30, 2011 12:00 am
naskokz написа:
Аз присъствах на събора и според мен,най добре се справи детектора на Мохарем.Но това е само мое виждане.