Заглавие: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:02 pm
Колеги, Форум ИМПЕРИО днес празннува 2 годишен рожден ден. На 24/02/2008 стартира форума. По-скоро стартира идеята любителите на хобито метал детектинг да могат без да се крият да се съберат на едно място, да обменят опит и идеи, и да се обсъди идеята която вече е яве - СЪДЕБНО РАЗРЕШЕНА АСОЦИЯЦИЯ ПО МЕТАЛ ДЕТЕКТИНГ (вярно,че на едни им хареса цялостната идея а на други не). Общо взето - това бе замислено (а и се надявам да се е получило вече за две години) като място с колегиалност, място където няма защо и от както да се крием като мишки зад псевдоними, клавиатури и маски. Място където да покажем на България, че ние не сме престъпници и не носим бомби, не сме нагли, октоподи и други такива ... Както и да е .. да млъкна,а ? Честит ни Рожден ден,колеги
stan960 Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:06 pm
- -Честит да е -
petrovbs Новобранец
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:12 pm
пожелавам на форума и 100 годишнина да се празнува
sitalk Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:12 pm
Честит рожден ден!
zempar Цезар
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:18 pm
честито и от мен кой ще черпи
Гост Гост
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:21 pm
Уважаеми колеги,
Честит празник и от мен като Модератор на Форума!
Искам по този повод да се обърна към всички потребители с апела : "Нека да престанем да ровим, кой е Търсач, кой е Намирач и други подобни глупости!"
Форума е свободно достъпен за всички и е мястото където може да се споделят идеи и мнения, и от други области на живота.
Честито на всички колеги и най-вече на хората които са допринесли с делата си за да го има този Форум!
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:37 pm
честито и от мен. няма ли някой да реши да почерпи на някоя полянка. със сигурност ще се съберем добра дружина. ако има желаещи само кажете и после ни гледайте каква сме сила, пък и времето се пооправи.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:39 pm
Честито и от мен !
Доста приятели и съмишленици открих благодарение на Форума !
Благодаря на създателите за идеята която са реализирали , която днес вече е трансформирана в законна организация а именно Българска Национална Федерация по Металдетектинг !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:41 pm
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!! За форума да , ама за Федерацията - малко мудно се развиват нещата, активирайте се колеги нека всички любители на това хоби вземат участие в това начинание станете членове - разберете го в това ни е силата (10 е повече от 1 )... Между другото Кириле колко члена има Федерацията в момента...
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 7:58 pm
pechkata написа:
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!! За форума да , ама за Федерацията - малко мудно се развиват нещата, активирайте се колеги нека всички любители на това хоби вземат участие в това начинание станете членове - разберете го в това ни е силата (10 е повече от 1 )... Между другото Кириле колко члена има Федерацията в момента...
Честито на всички,защото вас ако ви няма няма да го има и форума и федерацията.Така че благодарение на вас и на тези които одобрявам всеки ден форума се пълни със потребители.Ники трябва да ги сметнем колко са и ще го напиша във форума как вървят нещата със членовете.Между другото като информация прокуратурата е проверявала документите на федерацията относно нашта регистрация и не е намерила нищо нередно по тях.Нещата вървят бавничко, но е важното че вървят и все повече и повече хора искат да станат членове и да си упражняват хобито.Така че вървиме напред.
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 8:05 pm
още една хубава новина и то точно за рожденния ден. най после една институция(прокуратурата) която да ни даде надежда че невършим нищо нередно.Браво и дано скоро да се наложи отпечатването на още членски карти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 8:23 pm
pechkata написа:
Кольо вървят нещата ма бавно -туй е кат за нормално в БГ.Днес ша трябва да е хубав ден -имам уверението на 5-6 от наще че до месец ще съберат парите и ще ги правим членове на Федерацията-после ще тръгнат и другите.В този ред на мисли макар и да нямаше пряко свързано с нашият проблем слушах днес едни градски ка се разправяха за живота и неволите у Българията-Та вика единият ква борба ква демокрация -Ние сме народ преживял много -Само последните 150г. като вземеш -Турски кланета-Фашистки кланета-Комунистически кланета -хората са наплашени я да погледнем в историята кой наций са преживели толкоз за две три поколения -по старата история да я оставим настрана.Това е братлета -Българинът трудно съзрява за промените-По важното обаче е че някъкъв полъх вече се чувства-И младо и старо и куцо и сляпо са убедени че на България и трябва неотложна промяна -И то ще стане рано или късно -Хубавото е че такива като нас са едно от перата на тази промяна И за това трябва да удържим до край-Колкото сме повече толкова повече ще се чуе Гласът ни.
joro i Легионер
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 8:55 pm
Честито и от мен
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 9:07 pm
Честито и от мен
Гост Гост
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 9:17 pm
аз поздравявам самия imperio затова 4е е направил форума
adminn Admin
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 10:10 pm
Поздрави на всички Колеги, бъдете живи, здрави и толерантни към мнението на другите. С темповете с които се развива форума след още две години ще сме 10 пъти по-големи. Успехи!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Сря Фев 24, 2010 10:11 pm
Честито на всички учасници в форума и дано на 3 тия рожден ден дасме поне 3 пъти повече
Magikman Консул
Заглавие: Ч Сря Фев 24, 2010 11:13 pm
Честито на всички!Благодарение на този форум се организира и федерацията!Обединението прави силата!
virus2009 Новобранец
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 1:12 am
Честито и от мен ! oще по-100 дано
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 1:30 am
zanvan написа:
А него къде го отпратихте
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 2:15 am
ztdmp написа:
zanvan написа:
А него къде го отпратихте
Фана къра.
hercones Легионер
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 1:52 pm
Честито и от мен!!! Поздравления и за imperio !!! Благодарение на създадения от него форум ни "СВЕТНАХА ОЧИТЕ ЗА МНОГО НЕЩА"
adminn Admin
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 2:31 pm
hercones написа:
Честито и от мен!!! Поздравления и за imperio !!! Благодарение на създадения от него форум ни "СВЕТНАХА ОЧИТЕ ЗА МНОГО НЕЩА"
Точно така!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: IMPERIO FORUM на две години Чет Фев 25, 2010 8:06 pm
djasko написа:
ztdmp написа:
zanvan написа: