да ви попитам за други саитове за ОКМ осжен нови има ли и втора рака или под наем,благодарско
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Яну 08, 2011 9:01 pm
kraskothgr написа:
да ви попитам за други саитове за ОКМ осжен нови има ли и втора рака или под наем,благодарско
Че защо са ти други сайтове ?
atd.dr Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Яну 08, 2011 10:16 pm
Колега ако имаш време за губене и излишни пари за харчене и много нерви пробвай с ОКМ ! Ще си много доволен !!!
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Яну 08, 2011 10:35 pm
не видях окм-и под наем или 2-ра рака в саита за това питам,специално за далбо4инните ме валнува ,ако може ми предложете някоя надеждна
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Яну 08, 2011 11:38 pm
kraskothgr написа:
не видях окм-и под наем или 2-ра рака в саита за това питам,специално за далбо4инните ме валнува ,ако може ми предложете някоя надеждна
Колега , за ОКМ досега не съм чул да има добри отзиви за този вид скенери , даже в Kellycodetectors.com никой не е написал и един коментар за който и да е техен продукт от там си прави сам заключението за какво става въпрос , да не говорим че ти трябва много време обучение докато разбереш изобщо как работят успех
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Яну 09, 2011 11:26 am
kraskothgr написа:
Колега Kraskothgr-разгледай този пост,може и да ти даде отговор на някой твои въпроси: http://imperio.bulgarianforum.net/t2861-topic?highlight=%E2%E0%E6%ED%EE
Пробвай в сайт/ www.geofizz.co.uk / Пичът се казва Malcolm Weale.Много е готин.Преди време му продадох един Localizer 3000.Виж при него може да има нещо втора ръка.Той е може би един от най-компетентните дилъри на ОКМ. Ай и да почерпиш
rover c 2 Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Мар 06, 2011 9:46 pm
kraskothgr написа:
PRODAVAM ROVER C 2 NA OKOLO GODINA MASHINATA SI E PERFEKTNA SAMO TRQBVA MALKO TARPENIE I PRAKTIKA
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Пон Мар 07, 2011 12:05 am
rover c 2 написа:
kraskothgr написа:
PRODAVAM ROVER C 2 NA OKOLO GODINA MASHINATA SI E PERFEKTNA SAMO TRQBVA MALKO TARPENIE I PRAKTIKA
Цена?Някоя снимка.
spartak Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Пон Мар 07, 2011 9:33 am
trakieca написа:
kraskothgr написа:
Колега , за ОКМ досега не съм чул да има добри отзиви за този вид скенери , даже в Kellycodetectors.com никой не е написал и един коментар за който и да е техен продукт от там си прави сам заключението за какво става въпрос , да не говорим че ти трябва много време обучение докато разбереш изобщо как работят успех
колега,недей така.аз имам ОКМ и съм доволен. не е доволен този,който не му разбира и не може да работи с него.В България знам да има около поне 50 такива скенера,но да работят с него са само 3-4 ма. Има много чалъми,които и аз не знаех и мислех да го цепя с брадвата,но после... Давам ти пример с GPX на Майнлаб-за да се научиш с ПИ ти е необходима минимум една година,а за скенера к'во остава.... поздрави
rover c 2 Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Пон Мар 07, 2011 10:22 am
kraskothgr написа:
rover c 2 написа:
kraskothgr написа:
Цена?Някоя снимка.
DAI MI E-MAIL КОЛЕГА ПИШИ НА КИРИЛИЦА ,ИНАЧЕ ЩЕ ТИ СЕ ТЪРКАТ КОМЕНТАРИТЕ.
vanko Новобранец
Заглавие: за ОКМ Пет Мар 11, 2011 12:00 am
spartak написа:
trakieca написа:
kraskothgr написа:
колега,недей така.аз имам ОКМ и съм доволен. не е доволен този,който не му разбира и не може да работи с него.В България знам да има около поне 50 такива скенера,но да работят с него са само 3-4 ма. Има много чалъми,които и аз не знаех и мислех да го цепя с брадвата,но после... Давам ти пример с GPX на Майнлаб-за да се научиш с ПИ ти е необходима минимум една година,а за скенера к'во остава.... поздрави
Здравей колега, нов съм във форума и ми е много интересно какви са тънкостите на ОКМ машините , освен тези , които е описал колегата YAMAHA. Ще е много полезно инфо за притежатели на ОКМ
spartak Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Пет Мар 11, 2011 10:53 am
колега,ти ОКМ ли имаш?
vanko Новобранец
Заглавие: за ОКМ Пет Мар 11, 2011 7:11 pm
spartak написа:
колега,ти ОКМ ли имаш?
Колега, мисля че въпроса е излишен.
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 12:22 am
Какво е "елеминатор'?А да питам и за това също,http://kts-electronic.com/content/view/13/53/lang,de/
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 9:42 am
kraskothgr написа:
Какво е "елеминатор'?А да питам и за това също,http://kts-electronic.com/content/view/13/53/lang,de/
Немските са скъпи. В България има човек който ги прави-поръчка. Сами един брой ти е достатъчен- от Българския .
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 12:30 pm
Колега ... "Yamaha" след като си толкова напред със гео-скенерите на OKM сподели нещо за OKM Evolution дали вече има някой който си е купил този скенер и същевременно параметрите му какви са ,дали върши работа за нашето хоби мерси предварително знам че тук в форума имаше написано доста за този апарат ама друго си е когато някой вече го притежава .....
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 1:05 pm
trakieca написа:
Колега ... "Yamaha" след като си толкова напред със гео-скенерите на OKM сподели нещо за OKM Evolution дали вече има някой който си е купил този скенер и същевременно параметрите му какви са ,дали върши работа за нашето хоби мерси предварително знам че тук в форума имаше написано доста за този апарат ама друго си е когато някой вече го притежава .....
Колега Trakiec.. Аз Не съм Дилър на ОКМ. Работил съм с моделите: - Localizer 3000 - EXP 3000 - EXP 4000 Принципът на действие и на Трите модела е еднакъв. Разликата е само в дизайна и капацитета на софтуера. - Evolution - Не съм пробвал ..но и той е на същия принцип..Мисля
spartak Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 4:10 pm
о Ямаха къде се изгуби??? хванахме се у зелено-айде гергьов ден иде. требе да я вършим неква.
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: за ОКМ Съб Мар 12, 2011 4:16 pm
spartak написа:
о Ямаха къде се изгуби??? хванахме се у зелено-айде гергьов ден иде. требе да я вършим неква.
Скоро колега Не остана. А ти както си е подкарал с тез продажби. Гледам..чистиш-наред ! Ще останеш без /Инструмент/.. Махна ли Deepers X5 ?
SPARTANECA BG Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 4:11 am
колега,недей така.аз имам ОКМ и съм доволен. не е доволен този,който не му разбира и не може да работи с него.В България знам да има около поне 50 такива скенера,но да работят с него са само 3-4 ма. Има много чалъми,които и аз не знаех и мислех да го цепя с брадвата,но после... Давам ти пример с GPX на Майнлаб-за да се научиш с ПИ ти е необходима минимум една година,а за скенера к'во остава.... поздрави[/quote]
Kолегс spartak да ми дадеш Skype или email да те попитам няколко неща?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 8:58 am
Спартанец кой модел на ОКМ имаш...?
SPARTANECA BG Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 11:46 am
pechkata все още нямам ,НО съм на кантар да взема.Ако не се лъжа това е модела:HR-Gradiometer.За това се допитвам да намеря хора който имат опит и не са заинтересовани да ме излъжат.Ходих и го пробвах как работи ,НО имам малко претеснения.Все пак не са 100-200 лв а са 10 878лв
pechkata Джадай
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 2:19 pm
http://www.okmmetaldetectors.com/products/gems.php?lang=en Сериозна техника - ама това не показва в реално време много е бавен процеса и трябва да си над сигнала че да го локализираш...Обърни внимание на този надпис:
Цитат :
GEMS e HR-Gradiometer, специално направен да открива феромагнитни материали като желязо, никел и кобалт.
Иначе не е лош ще върши работа...
SPARTANECA BG Новобранец
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 3:01 pm
pechkataти с какво подобие на скенер ранотиш/или притежаваш/??
pechkata Джадай
Заглавие: Re: за ОКМ Нед Сеп 11, 2011 3:23 pm
SPARTANECA BG написа:
pechkataти с какво подобие на скенер ранотиш/или притежаваш/??
Не ми се разяснява този въпрос публично - писал съм ти на лични...