модела е coinmaster pro -апарата е на 3 месеца ползван е един път,цената му нов е 690лв ас му търся 550лв отделно продавам зарядно на 9v с две презареждашти батерии filips по 170m/ah (нови) за 40 лв gsm:0889664231
модела е coinmaster pro -апарата е на 3 месеца ползван е един път,цената му нов е 690лв ас му търся 550лв отделно продавам зарядно на 9v с две презареждашти батерии filips по 170m/ah (нови) за 40 лв gsm:0889664231
незнам колега 1път сам го пробвал за 10мин ,затова като инфо и представа за устройството сам дал линк,уреда е с оригиналните батерии и остатачна гаранция от 21 месеца (да спомена причината за продажбата е -пътуване извън страната и имам нужда от пари)
незнам колега 1път сам го пробвал за 10мин ,затова като инфо и представа за устройството сам дал линк,уреда е с оригиналните батерии и остатачна гаранция от 21 месеца (да спомена причината за продажбата е -пътуване извън страната и имам нужда от пари)
Заглавие: Re: продавам металдетектор Чет Фев 17, 2011 5:13 pm
400лв карайна и окончателна цена
Toros Новобранец
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 12:36 am
teshkarq написа:
400лв карайна и окончателна цена
Нещо се обърка ценообразуването!
teshkarq Новобранец
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 12:43 am
кое от написаната цена нетие ясно или търсиш поле за спам (или си ми кандидат да ми дигаш темата) 400лв краина цена и то до края на месеца след това не се продава друго toros
Petronii Цезар
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 12:53 am
teshkarq написа:
спешно на полвин цена
Колегата имаше в предвид ,че като обявяваш наполовина би следвало 550/2 = 275 , затова има объркване в ценообразуването . Иначе предлагаш добра оферта , успех с продажбата.
teshkarq Новобранец
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 12:57 am
Благодаря колега полвин цена сам имал в предвид от нов690 или 345 но както става ясно има промяна .
Toros Новобранец
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 8:59 am
teshkarq написа:
Благодаря колега полвин цена сам имал в предвид от нов690 или 345 но както става ясно има промяна .
Не съм имал за цел да се заяждам! Колегата Петроний веднага разбра къде е логическото противоречие. Мисля, че трябва да сме коректни един към друг. Поздрави и успех!
teshkarq Новобранец
Заглавие: Re: продавам металдетектор Пет Фев 18, 2011 12:26 pm
ок.мерси,тъй като неразбитам много от тези техники пазарно погледнато от нов уред с цена 690лв на цена 400 е много-добра оферта судейки ценово затова и съм решил до края на месеца ако не се намери сериозен купувач спирам продажбата и колеги неми предлагайте бартери за подобни техники НЕ ПРОЯВЯВАМ ИНТЕРЕС вузможен бартер единственно за лети джанти с куми 14'' 4x98