Заглавие: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 6:01 pm
Машинката работи перфектно има невероятна дискриминация и доста добра дълбочина.От град Пловдив съм за контакти skype: motor_maniac_ , тел: 0897086362
Цена 200лв Цена 180лв до края на Януари 2010г
Последната промяна е направена от PlovdivTrakiq на Вто Яну 19, 2010 12:20 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
Dimitrow Новобранец
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 6:30 pm
Каква е цената?
nik Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 7:01 pm
PlovdivTrakiq написа:
Машинката работи перфектно има невероятна дискриминация и доста добра дълбочина.От град Пловдив съм за контакти skype: motor_maniac_ , тел: 0897086362
Ти пък скоро я купи, бързо я продаваш Кво не и харесваш? Нали: "Машинката работи перфектно има невероятна дискриминация и доста добра дълбочина" До преди дни искаше мнения за нея... http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t1853.htm
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 7:17 pm
Искам западна като тесоро.
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 7:37 pm
Не съм работил с Анжелка, ама по Видинско не искат и да чуят за тях. Има един лаф за тях."Мълчи като либа". Така казвал производителя за тях. И работили с с анжелки казват, че верно мълчи. Даже и монетите.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 8:04 pm
мълчалива е но не чак толкова
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 8:46 pm
Мълчалива е за аджамийте,това че и е тих зумера не означава ,че не работи. Даже има по-добра дискриминация от някой бг уреди който струват много повече. Фолисите така ги "мълчи ",че като ги подчепих са изкефих максимално.
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 8:54 pm
Защо я продаваш тогава???? Досега като гледам колко апарата смени и все перфектни. Защо ги сменяш???
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 9:03 pm
Задай си следния въпрос: Би ли търкал с която и да е машина на обект по който с ГП-тата са опъвали канапи а? Тея бг машини само за капачките след гп то стават. Влюбен съм в тесоро щото ма кефи!!
Последната промяна е направена от PlovdivTrakiq на Пет Яну 08, 2010 12:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 9:05 pm
И за капачки не стават
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 9:08 pm
Колеги достаточн си поприказвахме,спамът в темата е излишем.Който иска да дойде да я види машината и тогава да я земе.Повече инфо каква била и що е продавам обяснения не давам.Спама ще се докладва на админите.
nik Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Яну 07, 2010 11:33 pm
PlovdivTrakiq написа:
Колеги достаточн си поприказвахме,спамът в темата е излишем.Който иска да дойде да я види машината и тогава да я земе.Повече инфо каква била и що е продавам обяснения не давам.Спама ще се докладва на админите.
Е, щом си се ориентирал към тесоро, добре Оставяме те на спокойствие
Мисля,че сте с грешка относно майстора на машината това е апарат на Ради Крокодила.Виждал съм как работят и двата апарата и определено този на Ради е по добър.
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Нед Яну 10, 2010 10:19 am
Или на Митко. И двамата с Ради правеха едни същи машинки.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Нед Яну 10, 2010 10:26 am
neroni написа:
Или на Митко. И двамата с Ради правеха едни същи машинки.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Нед Яну 10, 2010 11:20 am
Не е важно на кой е апарата важното е че апарата е много добър работи перфектно на ородено и има перфектна дълбочина и дискриминация