Заглавие: Продавам металдетектор Чет Дек 19, 2013 1:39 am
Платката и антената са правени от колегата C2H5OH по моя поръчка и са на стойност 140 лв. ,само стика и кутията са правени от мен... С апарата не е работено много,излизано е около десетина пъти с него(личи си и от снимката на антената),вече ми е излишен и затова го продавам.
Последната промяна е направена от Mladencho на Чет Дек 19, 2013 1:44 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Дек 19, 2013 1:41 am
Видео : https://www.youtube.com/watch?v=A0LbXe4KZzg
Апарата не е издут,настроен е като мълчаливка,без праг и затова дълбочината въздушно не е впечатляваща. Но в земята монета колкото сегашни 10 стотиинки ги засича на около 15-18 сантиметра нс ход....
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Дек 19, 2013 1:47 am
Mladencho написа:
Апарата не е издут,настроен е като мълчаливка,без праг и затова дълбочината въздушно не е впечатляваща. Но в земята монета колкото сегашни 10 стотиинки ги засича на около 15-18 сантиметра нс ход....
Браво бе , колега ! Ти ли си го правил? Много интересна машинка и евтина! сПОЛАЙ ТИ!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Дек 19, 2013 2:27 am
Писал съм в обявата инфо,ако някой го интересува нещо повече на лични или на посочения номер. Моля ви не ми клепайте темата като предишната,ако толкова много искате слушалки на Гарет да ви купя по едни ... излагате се ...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Пет Дек 20, 2013 12:04 am
Нова цена 140 лв.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Пон Дек 23, 2013 12:32 am
130 лв.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Дек 26, 2013 10:59 pm
Нова цена 100 лева
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Чет Дек 26, 2013 11:07 pm
Mladencho написа:
Платката и антената са правени от колегата C2H5OH по моя поръчка и са на стойност 140 лв. ,само стика и кутията са правени от мен... С апарата не е работено много,излизано е около десетина пъти с него(личи си и от снимката на антената),вече ми е излишен и затова го продавам.
Браво Колега! Личи си , че металдетектинга ти е в кръвта!
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Пет Дек 27, 2013 12:34 pm
Mladencho написа:
Колега, от клипа ми се струва, че пирона го свири цвят ако е по-далече, т.е. ако е към границата на засичане. Така ли е или греша?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Пет Дек 27, 2013 11:28 pm
колкото повече отдалечаваме от антената толкова дискриминацията става по-слаба,но това е нормално. По точно казано,железата на по-голямо разтояние от антената стават цветни,но не е на 100%,различава се,но може би на клипа не се чува добре.
И все пак това е апарат за 100 лева,няма да му търсим кусури нали ?