Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Вто Ное 30, 2010 4:12 pm
Добре изглежда от високо, а които го е снимал наи-много се е искефил.
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Вто Ное 30, 2010 4:31 pm
Супер е клипа
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Вто Ное 30, 2010 11:30 pm
Ъхъ супер е - Сал дето за жалост на българите там гледат с недобри помисли -То си личи и от изкривеното интервю на Кирцата -Най интересното е че там има люде с по бяло лице от моето и с по сини очи от мойте пък се имат за по турци от турците завалийте -Но така е като си изгубиш корена и не си знаеш етноса.................................. - А там съм ял най -превъзходният шаран на керемида със наливна биричка и съм се разминал със най -превъзходната жена в живота си. - Таа - Кире успехи брат ща помагаме с каквото можем.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 12:39 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:07 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 7:32 pm
Не знам Набор ли си баце ма щом казваш - Та Наборее -Живел съм и с цигани и с турци - И като ти го казвам значи го има -То не е като да добиеш впечатление само от едно две гостита или от една две мадами - Между другото Кирцата го е усетил вече и не само от това оцапано интервю - Ма тъй е кат не слуша...........................................................
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 7:45 pm
клипчето наистина си го бива станчо несе ядосваи ми кажи кога ша идем да са расодим докат нее паднал снега че и винцето ми стана убаво
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 7:47 pm
stan960 написа:
Не знам Набор ли си баце ма щом казваш - Та Наборее -Живел съм и с цигани и с турци - И като ти го казвам значи го има -То не е като да добиеш впечатление само от едно две гостита или от една две мадами - Между другото Кирцата го е усетил вече и не само от това оцапано интервю - Ма тъй е кат не слуша...........................................................
оооо баце СТАН Е кво стана тази золак маи ви понаби мен ако питаш направо ви разката па теб като те одариии по..... .ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ 4ак мен ме заболя пиша ти тук оти на другото място едно админче ме поизтри и ще мо дърпам ушите па баш вълка почна да пише от мое име та нащо сам се вкиснал
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 8:37 pm
FILIP2 написа:
клипчето наистина си го бива станчо несе ядосваи ми кажи кога ша идем да са расодим докат нее паднал снега че и винцето ми стана убаво
- Не съм рекъл нищо за клипчето -Там е една от най хубавите Българий де съм виждал сал дето за в бъдеще искат да я наричат другояче -Иначе -Кога речеш -нъл съм ти казал.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 8:46 pm
zanvan написа:
stan960 написа:
оооо баце СТАН Е кво стана тази золак маи ви понаби мен ако питаш направо ви разката па теб като те одариии по..... .ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ 4ак мен ме заболя пиша ти тук оти на другото място едно админче ме поизтри и ще мо дърпам ушите па баш вълка почна да пише от мое име та нащо сам се вкиснал
- Понамеквам аз че от всичкото ти е много -ма кой да чуе -Предполагам се дължи на в повекето византийски гени у кръвта ти - Иначе споко ша му рекна на админо и баш вълка на другото место а ти не изтрива чат пат прозренията -що нъл веке рекуф -такова келяво муле кат тебе трудно ш са найде - С кво викаш ни понабила таз zolak -с голо д.......................по у..............................ли......................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 9:01 pm
stan960 написа:
zanvan написа:
stan960 написа:
- Понамеквам аз че от всичкото ти е много -ма кой да чуе -Предполагам се дължи на в повекето византийски гени у кръвта ти - Иначе споко ша му рекна на админо и баш вълка на другото место а ти не изтрива чат пат прозренията -що нъл веке рекуф -такова келяво муле кат тебе трудно ш са найде - С кво викаш ни понабила таз zolak -с голо д.......................по у..............................ли......................................
баце ша махна оптиката , ако знаеш колко пъти си влизал в полезрението ми и аха та отстрелям по хуманен начин дане се мъчиш много ама ти неседиш мирен пластичен си кат мазен пехливанин та кат я махна кадет та нацели
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Сря Дек 01, 2010 10:19 pm
Немаш ядове чист съм кат момина сълзица - Пуцай -таман и я и другите ша разберем кой къв му и мерника и отде му иде диоптъра - Иначе ти вкара термините с куците коне и незнам кви си магарета за острел - А Пък още по иначе Келявото муле от планината Овцевъд е кодош от един разказ на О'Хенри с подобно заглавие - Та таквизи ми ти ми работи мойто момче -кога са запознахме онлайн с Даскаля ти от първичният сблъсък се роди разбирателството че и двамата си падаме по черният хумор -Изглежда ти е трудничко да го схванеш та за туй наблягаш на правото мерене................................................................... -Всичко е една игра на думи а аз се самолаская че я мога -Баце............................................ - Е не колкото нашият приятел Даскаля но пък и не искам поне за сега да стигам неговото поприще.
ОСПАМИХТЕ НА КИРЕТО ТЕМАТА МОМЧЕТААААА.
Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско.