Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 1:40 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 1:59 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 2:55 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 4:02 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
hfy Легионер
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 6:41 am
zolak написа:
Това беше посочено на Кирил-с надежда да опровергае тази статия в местния вестник.
Сега смисъла еднакъв ли ви е??? Или още не може да ме разберете??
zolak написа:
Стан,няколко пъти повторих,че гугъл не е точен преводач.
Колежке какъв ти е проблема?
Защо да оправдае статията?
Ако не си доволна от преводача на Google подай официално оплакване към тях.
charon Цезар
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 9:08 am
Ааааа пак го обърнахте на караници и обиди.Спрете се така нищо няма да се постигне!
Viver est militare!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 9:22 am
Хубаво е да има някой който да бие барабана когато се наложи и аз го правя често та за туй между мен и някой персони от УС на Федерацията прехвърчат искри - Но в интерес на истината тук не знам колежката що се стяга -Доколкото виждам това което е написано някъде си на Турски език е изваден контекст или е резюме от цялото интервю -Доста фантазия ще трябва на който и да е който не е запознат с темата и не е чел оригинала да добие някаква представа за какво иде реч и да сглоби поне едно правилно изречение.
zolak Легионер
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 9:57 am
SAGITTARIUS написа:
Т И ЗА МЕН СИ ПРОСТО ЕДНА НЕЩАСТНИЦА -сляпа и не разбираща кой и какво прави за НАС!!!!!!!!!!!!!
Сагитариус! Мамин Убавец! Изчерпа ли ти се речника,че започна да обиждаш? Или капацитета на мозъчните ти клетки е толкова?
Всеки е свободен да изрази мнението си,гледната си точка.На теб,ако не ти харесва-подмини темата или напиши нещо съществено по обсъждащият се въпрос! И не показвай просташката си същност!!Всики може да избухне,но не това е целта,а да се получи нормален диалог по дадената тема. Всеки знае какво е направил Кирил и продължава да прави за хобито и федерацията. В случия съм посочила една грешка на турските му "приятели".Тази "магарешка"услуга може да се изтъълкува погрешно.
И не гледайте на всяко различно мнение,като някаква интрига.
Айде стига вече!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 12:27 pm
На вниманието на потребителите на форума във връзка с публикацията на турски език на журналистката Есен Гюнеш-ето Ви автентичен превод :
Зам.председателя на БНФМ,г-н Кирил Стаменов,съобщи ще се учреди регионален клуб в гр.Кърджали.Думите му"търсенето на метали е хоби"се посрещна с насмешка от страна на определени хора.Отпивайки от кафето си,и пушейки,г-н Сами Емурла(който даде съгласието за по долните снимки),каза следното-"наистина желанието да забогатееш може да се счита за хоби,но ние с джип,нива по нива,крепост по крепост,гроб по гроб,не обикаляме за хоби,гледаме да намерим метали,да ги продадем и да изкараме насъщния.Незнам,но тази история с федерацията ми се струва опит за легализиране на нещо".Още от сега в Кърджалийския клуб има регистрирани 300 членове.За първи път,БНФМ се учреди в гр.Ловеч през 2009г. и се регистрира в Ловешкия окръжен съд.На горната снимка е зам.председателя на федерацията,а на долната снимка е г-н Сами Емурла и част от неговите находки.
Това е мнението на този господин който е цитирал неговите си думи пред журналистката.Той даже не е на ясно че това е бройката на членовете във цялата федерация.Всеки може да дава каквито си интервюта иска по медиите,но така и всеки си носи персоналната отгговорност за думите които е казал.Има много хора които нежелаят да бъдат членове на федерацията ,а искат да си работят инкогнито като този господин.Типично иманярско исказване-къкво да ви кажа повече.
На вниманието на потребителите на форума във връзка с публикацията на турски език на журналистката Есен Гюнеш-ето Ви автентичен превод :
Зам.председателя на БНФМ,г-н Кирил Стаменов,съобщи ще се учреди регионален клуб в гр.Кърджали.Думите му"търсенето на метали е хоби"се посрещна с насмешка от страна на определени хора.Отпивайки от кафето си,и пушейки,г-н Сами Емурла(който даде съгласието за по долните снимки),каза следното-"наистина желанието да забогатееш може да се счита за хоби,но ние с джип,нива по нива,крепост по крепост,гроб по гроб,не обикаляме за хоби,гледаме да намерим метали,да ги продадем и да изкараме насъщния.Незнам,но тази история с федерацията ми се струва опит за легализиране на нещо".Още от сега в Кърджалийския клуб има регистрирани 300 членове.За първи път,БНФМ се учреди в гр.Ловеч през 2009г. и се регистрира в Ловешкия окръжен съд.На горната снимка е зам.председателя на федерацията,а на долната снимка е г-н Сами Емурла и част от неговите находки.
Това е мнението на този господин който е цитирал неговите си думи пред журналистката.Той даже не е на ясно че това е бройката на членовете във цялата федерация.Всеки може да дава каквито си интервюта иска по медиите,но така и всеки си носи персоналната отгговорност за думите които е казал.Има много хора които нежелаят да бъдат членове на федерацията ,а искат да си работят инкогнито като този господин.Типично иманярско исказване-къкво да ви кажа повече.
правилно,неможе Кирил да е отговорен за изказване на който и да е ,,колега"всеки си има право на глас,пък и че е написано на турски още по добре да не му се сещат на глупостите на този
adminn Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 1:43 pm
просто Кирчо трябва да ги уведоми за грешките, които са допуснали и незабавно да ги поправят
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 6:12 pm
Mмм даа -значи туй било -Е zolak донякъде си права макар че Кирил няма вина за тая изгъзица -Мисля че по закон би могъл да ги съдиш Кирца -Очевадно тая играе на двата фронта щот тоз въпросният "специалист" е най чиста проба казанджия, малджия както искате го наречете за мен е най вероятно най обикновен плъх от тия прекупвачите знаете ги мижитурките на тях Федерацията и Клубовете най осезателно ще бръкнат в кесийката.
adminn Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 6:35 pm
Мани кесията - ама от такива ще изгори федерацията, защото такива нито за членове трябват нито за фенове.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 6:44 pm
stan960 написа:
Mмм даа -значи туй било -Е zolak донякъде си права макар че Кирил няма вина за тая изгъзица -Мисля че по закон би могъл да ги съдиш Кирца -Очевадно тая играе на двата фронта щот тоз въпросният "специалист" е най чиста проба казанджия, малджия както искате го наречете за мен е най вероятно най обикновен плъх от тия прекупвачите знаете ги мижитурките на тях Федерацията и Клубовете най осезателно ще бръкнат в кесийката.
Станчо,мисля че се досещам откъде идва тази атака към мен и към федерацията.До съдене и не мисля да се стига,нямам свободни пари за адвокати и съдилища.Проблема ще си го реша тази седмица по моя си начин.На първо време написах коментара си под статията на Български да си го превеждат.Много провокатори ,много нещо.Няма да допусна някой да се възползва от мен и да прави провокации на мой гръб за сметка на федерацията.Познаваш ме много добре,магарето си в калта няма да оставя.
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 7:13 pm
Хайде сега господа: Стан,Кирил,Админ,Табела и др.,които се включиха в тази тема, да ми обяснят в прав текст -къде беше моята грешка?
Че показах нещо на Кирил и го помолих да вземе отношение? И защо постоянно Ви гони параноя,че се правят интриги? Едно различно мнение не е повод за обиди и ако админите искат сериозност за този сайт-да се отнесат така към такива постове. Ще попитате-Ти пък какво направи за БНФМ,"гилдията"? Пишеш ли за металотърсачи?
На първото ще отговоря,че все от някъде се започва, а на второто...Не -не пиша ,защото все още нямам,но вече знам какво искам.Вече имам преки впечатления от 3-4 и избягвам да давам коментар,защото пак ще стане интрига.
adminn Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 7:56 pm
В интерес на истината zolak е прав. Обърна мнимание за доста голяма грешка и и благодарим за това. Беше написала в подписа си глупости и затова аз взех отношение! А за апарата - ще измислим нещо - в кой си се огледала?
zolak Легионер
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 8:05 pm
В това--- http://mdetectors.com/index.php?cPath=21_48&osCsid=7048c6aa71bfc0ad6a049a9e258857bb
НО нямям преки впечатления,не знам да ли ще се справя,а и е скъпичък нов. от Българските и маже би "друг" клас е Маска 3
П.С.Не си виждам новия подпис нещо.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 8:12 pm
Да така е,и аз и благодаря,добре че намерих човек да ми преведе статията за да мога да взема отношение.Като писах че има провокатори имах предвид не тук във форума , а извън него.И то от хора които не приемат идеята за хобито металдетектинг.Просто тази седмица ще отида до редакцията на този регионален вестник и ще взема отношение по глупостите написани там.Не може ей така да ми слагат снимка и да пишат каквото си искат без даже и да ме уведомяват.При положение че телефона ми го има навсякъде ,и най вече на сайта на федерацията.
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Нед Ное 28, 2010 9:26 pm
zolak написа:
В това--- http://mdetectors.com/index.php?cPath=21_48&osCsid=7048c6aa71bfc0ad6a049a9e258857bb
НО нямям преки впечатления,не знам да ли ще се справя,а и е скъпичък нов. от Българските и маже би "друг" клас е Маска 3
дали даневзема на свой ред ти предложа това http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=29&sid=86aef307ebb35a08b58807a7fe79f6f7 и да кажеш ,че си го видяла от моя саит пс . тя темата маи ве4че се изчерпа
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Пон Ное 29, 2010 8:32 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Пон Ное 29, 2010 8:59 am
zolak написа:
Я ни си давай парите за глупости, по-добре GM3+ с 10% отстъпка http://weekend-shop.com/shop5/index.php?currency=BGN&cPath=73_81_88&sort=3a + сак без пари
Гост Гост
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Пон Ное 29, 2010 4:52 pm
adminn написа:
просто Кирчо трябва да ги уведоми за грешките, които са допуснали и незабавно да ги поправят
като е почнал да ги уведомява за грешките да им направи и забележка за ужасния турски език .. тва го е писал някой който гаранция не може да говори турски .. то няма едно правилно изречение.. въпреки че няма родове в турския пак грешките са десетки, има словосъчетания който са буквално преведени от български и 100% не се пишат така на турски ..
ТВА Е НЯКАКЪВ ОПИТ ЗА ПРОВОКАЦИЯ
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Пон Ное 29, 2010 5:03 pm
Има ги всякакви хора колега, дето гледат да навредят..
Domina Новобранец
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Пон Ное 29, 2010 10:49 pm
правилно,неможе Кирил да е отговорен за изказване на който и да е ,,колега"всеки си има право на глас,пък и че е написано на турски още по добре да не му се сещат на глупостите на този
Прощавайте, че се намесвам и аз, но бих искала да се вметна с няколко приказки по темата: Напълно споделям казаното от Кирил в горецитирания пост. Аз бих поставила следните въпроси, отговорите на които, по моему, са доста показателни: - Защо на снимката, г-н Емурла не си показва цялото лице? Ако въросният господин съществува и същият се занимава с иманярство, то тогава се поставя въпроса - защо тоз субект се поставя редом до Зам. председателя на едно почтено сдлужение? В тази връзка, намирам, че това е класически манипулативен прийом, който цели да създаде внушение на четящата публика /в случай - очерни Федерацията/, базирано на принципа на асоциациите. - Какво иска да ни каже цитираният? Очевидно нищо важно и смислено, но като цяло използваните от него думички, трябва да затвърдят внушението... ведно със снимката с артефактите... - Бих пояснила на въпросния господин, също така, че че няма нищо лошо в това да се "легализира нещо". Но може би той не знае смисъла на тази дума..."Легализиране" означава, да облечеш нещо в закон, да създадеш провила за него, за го поставиш в съответствие със закона... Това че има обществени отношения, които понастоящем не са уредени от закона, или са уредени неадекватно, не означава, че тези отношения априори са противни на закона... Колкото до това кой как си представя хобито металдетектинг, бих отбелязала, че няма никакво значение как един неук или подвластен на нечии амбиции човек би си го представил. Какъв смисъл влага в "хобито металдетектинг" Федерацията го пише в Устава й, и именно той би следвало до бъде критерий за общестнвото. Всяко друго мнение по въброса би била единствено някаква субектимна оценка, подвластна на много фактори, вкл. и на ниво на манталитет...доколкото често пъти човек съди за другите "според собствения си мерник"...
Боец за права и справедливост...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско. Вто Ное 30, 2010 9:53 am
Точно така! Време е да изхвърлим боклука!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Майстори на металотърсачи се сплотяват в Кърджалийско.