Заглавие: Re: търсещи сонди дълбочина Пет Яну 27, 2012 9:27 am
няма няма, а уж сме колеги хайде де споделете своето впечатление
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търсещи сонди дълбочина Пет Яну 27, 2012 11:06 am
не съм работил със бг машинки но предполагам че колкото е по голяма сондата толкова по дълбоко бърка НО ще и пропуска малките и ще бъде по нестабилна а да неговорим ако терена е тежък....... все пак нека колега които е работил да каже по точно П.С. всички само това искате дълбочина ами вземете си рамка и готово или се израсете 5-6 бона за пи ..........
здравейте колеги,имам един въпрос към вас......с коя сонда голден маск 3 е най дълбока и с коя сонда най добре центрира сигнала
Най-дълбок е с най-голямата сонда 12,5х15'', а центрира най-добре с малката 7'' За да центрираш с големи сонди иска много практика ! 12,5х15'' се използват при търсене на големи предмети, не че не засичат добре малки , в общи линии важи правилото- за големи риби с голяма кука Много актуална е комбинацията Golden Mask с 10х12'' и 7'' , чужденците са луднали по този пакет .
а може ли да се ползва антена от ГМ1+ на ГМ4. Питам защото имам въпросната еденичка но е с малката антена, а искам да си взема четворката със сефката 10х12 и да мога да ги менкам ако се наложи
а може ли да се ползва антена от ГМ1+ на ГМ4. Питам защото имам въпросната еденичка но е с малката антена, а искам да си взема четворката със сефката 10х12 и да мога да ги менкам ако се наложи
Може да се ползва защото и двете машини са на 18кХц.
Браво, Евалла. И после да не кажете ама то от БГ да не си купувате апарати. Аз пък досега съм доволен от апаратите на Владо и следващия ще е пак от него. Сега остава да досъбера парите, и ще си направя подарък за рожденния ми ден. ГМ4