я кажи ти,колежке какъв искаш да бъде? български или чужд?
Предпочитам голям,корав и здрав! Може и с двойно гражданство! Шегувам се разбира се,но същото нещо с различни параметри важи и за детектора.Универсален естествено няма,но търся оптималния за мен. С малкото наблюдения ,които вече имам се спрях на тези.И затова задавам такива сравненияза неща ,които няма как да знам,защото нямам опит.Почвата е "смес"-до средно и силно активна.
Петроний от изброените от теб видях само Експлорър и ми хареса,но....мнения много.За Фишер 75 техн.характеристика ,която прочетох не би трябвало да е по-различен от Уайтс,Х.П. и др. А Нексуса въобще не съм го поглеждала. До тук от изброените от моя страна май само Меджикмен по това ,което чета е виждал или работил с двата Х.П.
Ами успех с намирането на подходящия ........... И прочети отново на Тоци постовете поне по два пъти внимателно и търси в детектора който ще вземеш подобни характеристики , колегата ги изказа достатъчно изчерпателно и очевидно компетентно.
Предпочитам голям,корав и здрав! Може и с двойно гражданство!
http://www.nexusdetectors.com/
zolak написа:
Петроний от изброените от теб видях само Експлорър и ми хареса,но...
След като си видяла Експлорера и ти е харесал, погледни и Е-Трака, ще ти хареса повече и разликата е малка в цената. Води се най-добрия детектор монетар в света. Подробности за него тук няма да намериш, но по руските форуми колко щеш Поздрави и успех
Последната промяна е направена от tepes на Вто Дек 14, 2010 11:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Тепес,дай основни разлики между двата.Експлоръра е доста "сляп"за желязо.А когато до него има цветен сигналв средно активна почва-какво се получава?Ти не беше ли с Е-трак?
Да с етрак съм и съм много доволен. Мисля, че процесора на етрака, отстъпва по бързина единствено на деуса, със сигурност не мога да ти кажа, но работя с него на много замърсени и бити обекти и вадя доста хубави сигнали, разбира се на такива места се работи бавно и с трябва търпение да се изолира чист сигнал. Раликата от другите експлорери е в много добрата дискриминация,която не позволява да се обърка сигнал. Прочети ТУК внимателно отначало до край и ще добиеш представа Има недостатък, тежи 2 килограма, мисля че деуса по ще ти допадне, от тази гледна точка. Чувам много добри отзиви за деуса и имам голямо желание да сравним двете машини
zolak Легионер
Заглавие: Re: "Шопинг" по женски Сря Дек 15, 2010 12:43 am
От набързо прегледаните от мен клипове ,които си пуснала ,нещо ми се струва,че всички уреди правят теста на al metal ! А не трябва ли да се търси на дискриманатор ?
tepes Цезар
Заглавие: Re: "Шопинг" по женски Чет Дек 16, 2010 6:43 pm
carlav написа:
От набързо прегледаните от мен клипове ,които си пуснала ,нещо ми се струва,че всички уреди правят теста на al metal ! А не трябва ли да се търси на дискриманатор ?
Специално за е-трака, защото не съм пробвал другите машинки. Дискриминатора на е-трака е на съвсем различен принцип, т.е. не може да се изключи. Дори когато е на "всички метали", дискриминацията пак е включена. При него има възможност да се създава "маска", т.е. просто да се изключат определени звуци, които съответстват на определени метали, това обаче по никакъв начин не влияе на дълбочината. Не съм специалист, мисля, че това се нарича VCO дискриминация.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: "Шопинг" по женски Чет Дек 16, 2010 11:53 pm
Аз преди месеци съм гледал тия клипове.Помня сякаш,само Гарета на моменти го тестваха на "ал метал". Иначе,да на дискриминация трябва да се тестват.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: "Шопинг" по женски Чет Дек 16, 2010 11:55 pm
tepes написа:
carlav написа:
Специално за е-трака, защото не съм пробвал другите машинки. Дискриминатора на е-трака е на съвсем различен принцип, т.е. не може да се изключи. Дори когато е на "всички метали", дискриминацията пак е включена. При него има възможност да се създава "маска", т.е. просто да се изключат определени звуци, които съответстват на определени метали, това обаче по никакъв начин не влияе на дълбочината. Не съм специалист, мисля, че това се нарича VCO дискриминация.
Не се нарича това ВЦО дискриминация.
tepes Цезар
Заглавие: Re: "Шопинг" по женски Пет Дек 17, 2010 12:08 am
Благодаря за обяснението, изключително подробно и ясно