Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
kupuvam prodavam lorenz врътка маск голден Simplex mask пират МЕТАЛОТЪРСАЧИ Spectrum nokta deus нишани tesoro Minelab Coil TEKNETICS miladinka Fisher Майнлаб wave грунда GOLD VANQUISH nexus

"Шопинг" по женски

Go down 
+19
Ancient Hunter
zolak
ivangrozni
BEKS
vezir
ТОЦИ 63
ztec
laki
sitalk
morfozis
adminn
zempar
Джони
Kiril62
pgd
karcho
stater
Petronii
Aemilivs
23 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyЧет Сеп 16, 2010 10:18 pm

Здравейте!
Искам да си купя металдетектор до 400-500 лв.Нова съм и,затова имам нужда от съвет.
Преди съм имала и работих малко с ZB 100 или Злат .Сега какво ще ме посъветвате за тия пари?Фабричен или не?
Искам да е с добра дълбочина и дискриминация и да работи нормално,както на лека,така и на активна почва.Предпочитам втора употреба и задължително документи.
П.С.1 Проба преди покупка-задължително!
П.С.2 пробата ще е от колега.
Очаквам конкретни предложения и съвети.Все пак това не е като пазаруване в"молЯ"/мола/---- за неразбралите.
П.С.3 Размаха на ръката да не ми пречи на гръдната обиколка.Ако може да е лек, да не ми образува неравномерен бицепс...../шега/.
По точка №3 има ли нещо да се вмести в "стандарта"??? Very Happy
Очаквам предложения.

Последната промяна е направена от zolak на Пет Сеп 17, 2010 12:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyЧет Сеп 16, 2010 11:55 pm

zolak написа:
Здравейте!
Искам да си купя металдетектор до 400-500 лв.Нова съм и,затова имам нужда от съвет.
Преди съм имала и работих малко с ZB 100 или Злат .Сега какво ще ме посъветвате за тия пари?Фабричен или не?
Искам да е с добра дълбочина и дискриминация и да работи нормално,както на лека,така и на активна почва.Предпочитам втора употреба и задължително документи.
Очаквам конкретни предложения и съвети.Все пак това не е като пазаруване в"молЯ"/мола/---- за неразбралите.
П.С.3 Размаха на ръката да не ми пречи на гръдната обиколка.Ако може да е лек, да не ми образува неравномерен бицепс...../шега/.

аце 150

евтин , лек , ПРОСТ , дължината на щеката се регулира .. особенно след злат ще се изненадаш от 'фантастичната' дълбочина

също ще спестиш носенето на тежките и неудобни лопати понеже тва ще ти е напълно достатъчно
"Шопинг" по женски Imgproduct00000342
Гост
Гост

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 12:32 am

Благодаря Феникс за опита да предпазиш ноктопластиката ми от камъни.
А що се отнася до лопатката-----нещо което е с дължината на педята ми ,не ме интересува.Свикнала съм на повече!
Aemilivs
Джадай
Джадай

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 1:09 am

Аз препоръчвам лесен Български апарат за тези пари Smile
Има много хубава Енигма с едно копченце Smile Има и ГМ с 2 копченца Smile Освен простотата им имат и добри показатели Smile Идеялния начинаеш апарат Smile Доста обяви има в раздела.Разгледай ги и попитай.
Успех Smile
Petronii
Цезар
Цезар

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 1:21 pm

zolak написа:
Здравейте!
Очаквам предложения.

Ясно е,че никога не може човек да избере най-доброто , особено когато се вмества във финансова рамка,винаги после ще си казва,не трябваше това,а онова,същото е като брака.
Обаче мисля,че сега е момента да изкрънкаш добра цена от производителите,понеже гледам тук е представен целия диапазон от фирми и няма да е проблем да ти дадат подобаващи отстъпки,я фонд реклама,я криене на ддс, се нещо ще измислят за начинаещ любител и представител от форума, а и нал си жена,каква по-голяма реклама за тях. Така че господа, действайте ,не изускайте такава клиентела.

:pepe:
stater
Про-Консул
Про-Консул
stater

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 1:36 pm

Според мен вземи си Golden Mask 1+HF и си решаваш проблема.Друго според мен не ти трябва.Ако пък толкова много държиш на западен детектор то за тия пари C Scope -3 MX е за теб.
karcho
Новобранец
Новобранец

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 1:52 pm

и защо трябваше админите да ми трият поста ? тва не е форум тва е комунизъм!
Гост
Гост

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 2:15 pm

karcho написа:

пикаеш срешу вятъра :fessee:
karcho
Новобранец
Новобранец

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 2:50 pm

Няма оправия!!!! Няма смисъл да влизам в излишни спорове от който само да се дразня и да си развалям деня заради форумни величия много може да се каже по темата но ще замълча.......
karcho
Новобранец
Новобранец

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 2:54 pm

към Феникс: Не мисля че ти си човека който да ми казва къде да пикая и къде не !

Последната промяна е направена от karcho на Пет Сеп 17, 2010 4:05 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
pgd
Консул
Консул

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 3:25 pm

здравей колежке, аз мога да ти препоръчам едно тесоро цибола лека машина без излишни настройки и е оса към малките цели аз ползвам такава успех
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 4:06 pm

karcho написа:

Колега има правила във този форум които тряябва да се спазват.На лицевата страна на форума има банери за реклама на магазини за металдетектори които си плащат за тази работа.Няма да допусна да се слагат линкове със цел реклама на форума и по темите.Но явно новите потребители не четът правилата на форума.На лични съобщения може да си пращате къквито си искате линкове.След като стоя и подържам двата форума и списанието по 24часа на ден ,трябва да има някъкъв ред.Никой на сила не караме да пише или да стои във форума.Има достатачно много форуми където да си пишете.Във Руските и Европейските форуми я погледнете дали е така.Профила ти няма да трия ,защото явно не си запознат със правилата,нито ще допусна да бъде комунизъм нито ще допусна да бъде анархия.

http://imperio.dir.bg
http://zlatoimeteoriti.bg/
http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/
karcho
Новобранец
Новобранец

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 4:26 pm

явно не съм прочел правилата, не съм имал за цел да рекламирам даден апарат даже постнах линкове на различни производители.
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 4:31 pm

karcho написа:
явно не съм прочел правилата, не съм имал за цел да рекламирам даден апарат даже постнах линкове на различни производители.
Няма проблем просто затова и днеска махнах от някой коментари само линкове ,препратки към някой магазини.Съжалявама но правилата са си правила.Само за това че правих реклами по някой Рууски форуми на нашия форум админите ми ги истриха.Точка 18.
http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f9/topic-t5.htm#8228

Джони
Цезар
Цезар
Джони

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:00 pm

Kiril62 написа:
karcho написа:
Няма проблем просто затова и днеска махнах от някой коментари само линкове ,препратки към някой магазини.Съжалявама но правилата са си правила.Само за това че правих реклами по някой Рууски форуми на нашия форум админите ми ги истриха.Точка 18.
http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f9/topic-t5.htm#8228

Кире, сигурно за всичко, което си написал си прав. Май трябва всички да прочетем правилата на форума отново. Малко е кофти обаче, че всички ние тук, които се интересуваме от металдетектинг трябва като послушни деца да се съобразяваме само с няколко търговеца и производителя, които си рекламират тук, то е ясно, че форума е техен, ма все пак... като поканиш някой на гости, гледаш на гостите да им е комфортно. А не ги гониш, затуй, че похвалили дупето на комшийката. Ако може някакси да се отнасяте по-либерално към мненията на хората, щото рискувате да изгоните много народ. И други работи бих казала, след два дена четене у форума, който е пред избухване Laughing , ма току виж сте ме изгонили. Все пак сме тук, за да научаваме от опита на колегите всичко за техниката, не само от рекламите, които вървят.

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
"Шопинг" по женски Skypelogo1
zempar
Цезар
Цезар
zempar

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:08 pm

ееййй опошлихте темата на колежката
како zolak какъв цвят да е детекторчето Laughing Laughing
Laughing извинявай ама не се въздържах за бъзика Laughing Laughing
adminn
Admin
Admin
adminn

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:14 pm

Колежке, защо не погледнеш промоцията, която върви за членове на форума - погледни на дясно банера ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА за начало е супер предложение на супер цена. Фишер Ф2 с две сонди за 620лв.
https://www.youtube.com/watch?v=unXIHSEckag

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Aemilivs
Джадай
Джадай

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:29 pm

И тая тема в мамата Laughing
adminn
Admin
Admin
adminn

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:36 pm

Джони написа:
мненията на хората, щото рискувате да изгоните много народ. И други работи бих казала, след два дена четене у форума, който е пред избухване Laughing
Джони - ти си светъл лъч за форума, но определено не се притеснявай, защото такива ги слушаме от 1 година, ама за тая година, тозе форум се превърна в гигант и по посещения и по постове и по нови теми и по желаещи да се регистрират.
Това най-голямата трибуна и да се пише тук е привилегия, а някой производител сам да си прави реклама е недопустимо. Нека потребителите да споделят. Почти всички случаи са именно такива-производителя - гаражник сам пита за себе си и се опитва да бие упойки.
Все пак мерси за акъла Smile

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
karcho
Новобранец
Новобранец

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:38 pm

струва ми се че във всеки потребител изразил мнение виждате- производител (конкурент)
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 5:39 pm

Aemilivs написа:
И тая тема в мамата Laughing

Емо май наистина отиде та се невидя тая тема. Very Happy То освен ние със теб май друг не виси по 24часа във форума.Джони,мисля че сме достатаачно либерални към всички,и другото нещо, да така е всеки иска да се научи от по младите колеги.Но да ти кажа че освен да се продават апарати да се карат друго няма,а има толкова много други теми по които изобщо не се пише.Което никък не е добре нито за гостите които ни се смеят не само тук но и във Русия и във Европа.Колкото до колежката за шопинга,нека погледне отстрани на лицевата част има промоция едното и второто при мен на магазина на империо лично съм намалил цените на повечето апарати точно заради потребителите на форума.Така че има избор на много неща.

morfozis
Легионер
Легионер
morfozis

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyПет Сеп 17, 2010 11:09 pm

zolak написа:
Здравейте!
Очаквам предложения.
ЗДРАВЕИ ЗОЛАК.ПРОДАВАМ АПАРАТ ГАРРЕТТ АЦЕ 250 ,ЗА НА4ИНАЕС6ТИ Е ИДЕАЛЕН АЗ ПО4НАХ САС НЕГО И МИ ДАДЕ НА4АЛНА СТРАНИЦА ВАВ МЕТАЛОДЕТЕКТИНГА АКО ИСКА6 МОГА ДА ТИ ГО ПОКАЙА И ДЕМОНСТРИРАМ НЕГОВИТЕ ВАЗМОЖНОСТИ,САС ДВЕ АНТЕНИ ,КАЛАФ ЗА ДИСПЛЕИА 4АНТА ЗА ПРЕНАСИАНЕ ,СЛУ6АЛКИ,450 ЛВА АКО ИМА6 ИНТЕРЕС МОЖЕ ДА ПЛАФИМ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ,ПИ6И МИ НА ЛИ4ЕН ИЛИ НА СКАИП ,БАГАБУНТО,БЛАГОДАРИА ТИ
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyСъб Сеп 18, 2010 9:38 pm

zolak написа:
Здравейте!
Очаквам предложения.

Колежке!
Тая трета точка нали се разбрахме,че аз ще се покрижа за това..... Wink

Последната промяна е направена от sitalk на Чет Окт 28, 2010 2:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyСъб Сеп 18, 2010 11:06 pm

Хмммм.Понеже ми хареса поздрава в темата на Джони,ще запазя топло място между моите гърди само за теб,но трябва да дадеш съвет!
това е за теб... http://www.vbox7.com/play:873e9b03
Те и без това я омърсиха-това ще и дойде добре на темата и на теб.

А за клепането-просто нямам думи-способни сте да отвратите и най-добронамереното питане.Абе въобще напоследък всичко.
zempar
Цезар
Цезар
zempar

"Шопинг" по женски Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Шопинг" по женски   "Шопинг" по женски EmptyСъб Сеп 18, 2010 11:16 pm

извинявай
за клепането по темата

"Шопинг" по женски
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Купувам - продавам-
Идете на: