Заглавие: Re: AKA металодетектори Пет Юни 28, 2013 2:28 pm
Абе ти наред ли си бре,я по кротко,задал съм въпрос,да си видял нещо друго,че го разбираш погрешно !!?? Много уважавам маските особено 3-ката,щото знам кво може и подчертавам никъде не съм казал лоша дума до сега за тях!
Е са разбирам,що всички ти се подиграват и те нападат що си толко тъп !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пет Юни 28, 2013 4:06 pm
Айде ве ти пък въобще не се подиграваш - само казваш нищо повече... В случея поста ти е направо пидигравателен спрямо Голден маск...
Mladencho написа:
Печка маската дали ще го засече тоя сигнал ?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пет Юни 28, 2013 4:35 pm
И кое му е подигравателното ? да си видял да се присмивам или нещо подобно ? Това хич не е в моя стил,ако въобще си забелязъл ! Но,забравих,че ти си свикнал да ти се подиграват и може би затова такава ти беше реакцията...... прерови целия форум и виж,дали има един пост в който пиша нещо негативно за маските !
lomidol Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пет Юни 28, 2013 9:47 pm
Питане към колегите , които са работили с голямата и малката антена на ДЕУСА: Каква е разликата в дълбочината и дискриминацията? Благодаря!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пет Юни 28, 2013 11:36 pm
lomidol написа:
Питане към колегите , които са работили с голямата и малката антена на ДЕУСА: Каква е разликата в дълбочината и дискриминацията? Благодаря!
тука за АкАто се говори май да не им спамим темата ще ти драсна на ЛС по въпроса
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юли 04, 2013 10:45 am
http://www.garysdetecting.co.uk/aka_sorex_pro.htm
odins- Новобранец
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юли 04, 2013 10:05 pm
деуса беше на 8кх дискриминация 5,6 реактивити 1,повера на 2 земята 72,в края на клипа 12 кх диск на 0,повера на 3 сенситив 92 аудио на 5.акато беше на алметал с изключени филтри
Заглавие: Re: AKA металодетектори Съб Май 10, 2014 7:28 pm
Колеги по големия ми брат иска и той да си купи монетар но не сяда на компа Та въпроса ми е ако си купи АКА sorex pro, ще може ли да ни свърши работа, щото почвата ни е доста тежка грунда е на 84, да не се окаже в тежка почва плитка ако може да помогнете .
adminn Admin
Заглавие: Re: AKA металодетектори Нед Май 11, 2014 12:18 am
AKA не е за много тежки почва.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: AKA металодетектори Нед Май 11, 2014 8:09 pm
оффф с този труден терен garrett ace 350 ми беше малко плитък а teknetics omega 8000 ми е по дълбок но пак има много паразитни сигнали от които главата почва да боли, сега и АКА не стават, ако може да ни предложите някой монетар за този оруден терен, но до 1200лв ,много ще сам ви благодарен.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 12:23 am
AKA работят на орудено (не най-тежката минерализация разбира се), но за предпочитане с антена на 3 kHz. И обезателно включен икономичен режим.
Последната промяна е направена от Ancient Hunter на Пон Май 12, 2014 7:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mario321 Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 1:56 pm
kateracha_86 написа:
оффф с този труден терен garrett ace 350 ми беше малко плитък а teknetics omega 8000 ми е по дълбок но пак има много паразитни сигнали от които главата почва да боли, сега и АКА не стават, ако може да ни предложите някой монетар за този оруден терен, но до 1200лв ,много ще сам ви благодарен.
Колега тези паразитни сигнали дето си ги имал на omega 8000 са били смущения от жиците а не от почвата и аз сам със същия силно оруден терен като твоя и да знаеш че ф75 е просто трепач точно на този терен но стандартната му сонда за жалост е малко зле така че задължително с утимейт33 или сеф38 с тези две антени е трепач
mario321 Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 2:20 pm
Аз преди имах същия проблем, защото и моя терен е много оруден абсолютно същия като твоя, та избора ми беше труден, но изчетох много полезна информация тука във форума която много ми помогна и накрая стигнах до ф75 с ултимейт33 макар че и със Сеф38 е много добре, та да ти кажа много сам доволен, пиша ти това защото искам да ти помогна а не да вземеш апарат който силата му е на леките почви и да се набуташ с парите след като имаш решение на проблема
comander Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 5:41 pm
ВЛФ на руда не работи стига с тия празни приказки ,ако 2 пръста са работа ...... работете.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 6:33 pm
comander написа:
ВЛФ на руда не работи стига с тия празни приказки ,ако 2 пръста са работа ...... работете.
Командире и аз преди мислех кат теб но сега мисля друго
comander Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 7:48 pm
mario321 написа:
comander написа:
Само ми кажи от кой район си да ти кажа колко е рудно или не е било руда а някой ибузен миндил дето ти 4ува и ударите на сърцето
borislav123 Консул
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 8:04 pm
За много тежка почва истината е JPX
бобо Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 9:40 pm
mario321 написа:
comander написа:
Ми той ,откъде да е виждал Фишер ,Командера,пък и орудено не знае кво е,само се заблива с разни джипита-мипита
comander Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 10:55 pm
правя си и аз вятър на устата,Абе трябва ли да хванеш магарето за х....я 4е да кажеш какво е като то се вижda
бобо Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Пон Май 12, 2014 11:12 pm
comander написа:
правя си и аз вятър на устата,Абе трябва ли да хванеш магарето за х....я 4е да кажеш какво е като то се вижda
Аз зех да не им забелязвам на тая тема,щото повечето наистина си нямат на понятие за кви шибани почви става на въпрос-,че и ялови ...на сичкото отгоре...
mario321 Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Вто Май 13, 2014 9:54 am
comander написа:
mario321 написа:
comander написа:
Само ми кажи от кой район си да ти кажа колко е рудно или не е било руда а някой ибузен миндил дето ти 4ува и ударите на сърцето
Командирче тука човека питаше за средно оудено с грунд 84 а не 94 чети правилно преди да се правиш на интересен а на този грунд почва фишера работи сравнение с другите апарати дето стават по плитки аааааа да знаеш та чети по добре
mario321 Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Вто Май 13, 2014 10:04 am
kateracha_86 написа:
Да колега то почти всички знаем че гаррета е плитък на такъв терен като твоя с омега 8000 си му скриваш спокойно шапката
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: AKA металодетектори Вто Май 13, 2014 10:26 am
Олеее аз кво ви питах колеги а вие сте го обърнали на кавга то без да обиждам никой но колегата марио321 е прав че гарет не става в нашия край Родопите монети хващах
bigold likes this post
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: AKA металодетектори Вто Май 13, 2014 10:35 am
На по 10-12см дълбочина 20стотинки а с технетикса хващам на 20-23 но пак е нещо и като гледам май на брата ша взимам ф75 със антена сев38