Заглавие: AKA металодетектори Пет Авг 20, 2010 8:11 pm
От извесно време се интересувам от тази марка руски металодетектори,изчел съм доста в руските форуми но в бг. досега не съм срещал или чул някой да работи с тях.Та ако няко колега има впечетления нека сподели?http://www.aka.2000.ru/produkt.htm
Днес руснаците пуснаха видео ревю на АКА Сорекс, пуснал съм го с кратка презентация на енглиш: http://metaldetectings.com/news.php?item.44.2
Ако пуснат версия с английско меню гаранция че ще пробият на Запад. Апарата показва съвсем не лоши характеристики, и мисля че има голям шанс да се пребори с повечето модели от средния клас на световните топ-производители. Това все пак е предположение, друго си е "око да види ръка да пипне". Филмчета на полигони бол.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Днес руснаците пуснаха видео ревю на АКА Сорекс, пуснал съм го с кратка презентация на енглиш: http://metaldetectings.com/news.php?item.44.2
Ако пуснат версия с английско меню гаранция че ще пробият на Запад. Апарата показва съвсем не лоши характеристики, и мисля че има голям шанс да се пребори с повечето модели от средния клас на световните топ-производители. Това все пак е предположение, друго си е "око да види ръка да пипне". Филмчета на полигони бол.
Аз също мисля ,че този път руснаците са го пипнали , доста се различава от предшестващите модели на АКА !
Колега не ти препоръчвам .имам приятел руснак викам купи си АК а той нали я знаеш нашата техника утре няма да проработи като руски телевизор е ,но тук по форумите разказват за тях можеш да прочетеш ,REVIEWDETECTOR.ФОРУМ
Перфектни апарати са няма нищо общо с друга руска техника
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Сря Юни 26, 2013 11:16 pm
АКА Сигнум, ХР Деус и Майнлаб Мускетар. Тест на монета на 30см. в земята.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 1:27 pm
Колко е голяма монетата и каква е тя /извинявайте ако не съм чул от клипа но е доста дълъг/ Колегата с XP DEUS с кой софт е 2 или 3
Ако има следните настройки, няма да го изпусне: Ниска честота сенс над 90 Аудио респонс на макс /в новия софт 3 има чак до 7/ Reactivity на 0-1 бавни махове TX power на 3 /експиртно меню на Sens/ Намалена дистриминация и силенсер на 0
Кажете и XP DEUS каква земя отчита 80-90?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 2:27 pm
А, деуса-а с тези настройки може ли да работи на ход без паразитни сигнали?
JENTIX Легионер
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 3:01 pm
не
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 3:24 pm
Монетата е бронз - коце към 15мм. Деуса беше версия 3 на софта. Индикация от почвата 55-56. Двама специалисти го мъчиха. Какви им бяха настройките не знам точно. Най-добре питай Краси (Zempar).
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 4:17 pm
kronos555 написа:
Със софт 3 и на бавен ход да. Земята не е толкова тежка значи.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 5:26 pm
mdetectors.com написа:
kronos555 написа:
Със софт 3 и на бавен ход да. Земята не е толкова тежка значи.
Аз съм доволен от моя деус.Има ли кой знае какви положителни промени, които да си заслужават да си играя да ъпдейтвам?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 6:04 pm
Да задължително го осъвремени и ако имаш проблем пиши на office@satusgroup.com официален представител на XP
pechkata Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 6:39 pm
Абе зор работа коци на 30см. трудна мишена... В края на клипа Деуса се опита да го чуе ама зор работа...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 7:33 pm
pechkata написа:
Абе зор работа коци на 30см. трудна мишена... В края на клипа Деуса се опита да го чуе ама зор работа...
Поне денар да бяхте сложили то с това коце
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 8:08 pm
Защото ако е за стационарни сигнали, сигнума може да се усили още хардуерно, но не се знае колко стабилно ще работи(може и да работи де). Защо не му сложихте 13" ката на 3кхц, резултата си мисля че щеше да е доста по добър.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 8:37 pm
Теста беше на 3-та програма, но на звук РВ-М. Настройките не бяха на максимум, за да има добра стабилност. Нямаше 13" сонда в момента. Пробвахме с 15", и тя също хвана сигнала, въпреки че имаше някакви смущения. Обаче видеото свършва точно преди теста със Сорекса. Той също засече монетата със същия сигнал като Сигнума, макар, че беше с 27см. сонда. А уж е по-слабия вариант
Последната промяна е направена от Ancient Hunter на Пет Юни 28, 2013 10:23 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
pechkata Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 8:57 pm
Лично за мен Сорекса е по добрия вариант - по стабилен ми изглежда не съм привърженик на избузените детектори... А стобилноста води до добри резултати...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 9:24 pm
pechkata написа:
Печка маската дали ще го засече тоя сигнал ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: AKA металодетектори Чет Юни 27, 2013 9:48 pm
Mladencho написа:
Печка маската дали ще го засече тоя сигнал ?
Май те сърби гъза - сложи коркова тапа със бръснарско ножче и си я заври в гъза че някой по надарен да не направи беля...