Като стана дума за дупета реших да се класирам и аз: http://picbg.net/img.php?file=dc1eadf7442e3d29.JPG http://picbg.net/img.php?file=76516ee8580a07a1.JPG http://picbg.net/img.php?file=850bf97f7fb26cbb.JPG http://picbg.net/img.php?file=705c3956b16599db.JPG http://picbg.net/img.php?file=4149d594d4227082.JPG http://picbg.net/img.php?file=8001bf87978ac4a5.JPG скенер,багети+ел.блок,сонди,колектори,елиминатор на йони +2бр. акум.батерии - 4 Ампера и зарядно...ПРОДАВА СЕ - 1000лв. http://picbg.net/img.php?file=cdd3725c763822a4.JPG И един ПУЛСТАР със антена 1х1 - 300лв.
колега ако искаш да направим тест на твоя скенер
Ко стана бре, нали на твоя скенер щяхме да правим демонстрации на терен. Ко са хвана с чуждия....Човека го предлага на мене, аз да го сканирам, не ти.. И ти ли искаш да даваш дупе?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Джони да не би да си се уплашила от багетите...? Аз само малко ще показвам...
Само да не стане аз да ти показвама после разни работи , щот с тез спринцофки дет си ги наредил по-горе.... Па инак, как бъди и от кви да е гледки не се плаша...
Джони да не би да си се уплашила от багетите...? Аз само малко ще показвам...
Само да не стане аз да ти показвама после разни работи , щот с тез спринцофки дет си ги наредил по-горе.... Па инак, как бъди и от кви да е гледки не се плаша...
Ще се радвам да науча нещо ново...
Бе търсиш си белата ти. /Другото не беше за тебе, обърках та с другия колега, сори/
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Последната промяна е направена от Джони на Сря Авг 18, 2010 1:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
Накрая са разбрахме с Феникса, ча бира ша пийм, хич да не там файдатай сигура....
по принцип имах в предвид да ми покаже само как работи тва чудо и има 10 каси бира от мен ..ама даже и само дасе съберем някаде и да се посмеем пак може да ги прежаля както е тръгнало тва ще ни остане .
Бе я виж ко става по-горе, се с нещо ще се уредиш, я дупе, я демонстрация, пък те бирите са сигура, нали се разбрахме.
Накрая са разбрахме с Феникса, ча бира ша пийм, хич да не там файдатай сигура....
по принцип имах в предвид да ми покаже само как работи тва чудо и има 10 каси бира от мен ..ама даже и само дасе съберем някаде и да се посмеем пак може да ги прежаля както е тръгнало тва ще ни остане .
Бе я виж ко става по-горе, се с нещо ще се уредиш, я дупе, я демонстрация, пък те бирите са сигура, нали се разбрахме.
Пък се две пръчки ши намерим отнейде да се упражняваме след няколко бири
разбрахме се и то как ..ама вземи убеди някой от двамата да се осмели да демонстрира генератора си че да има на кво да се смеем поне. аз моя ICL го ползвам за измерване на резонанса на тонколони и кутии за тях ..определо върши по добра работа
Ко да ги убеждавам те са готови, да кажат къде и да си носят пръчките, дупето аз лесно ще го докарам.... , то е ясно, ша ме слуша няма де да ходи, пък щом и бирите са осигурени....купона е сто на сто. Ти мини преди туй фъргни там някой друг аурей...та шоуто да е пълно !
Има един пич-хамериканец Карл Мореланд.Та той дава 25000$$$$ ако някой му демонстрира таквоз работещо чудо Мож му земете зеленкото с тва китайско мултимерче
като гледам за ена обява за продажба какво стана предлагам админите да направят нова тема само за дистанционни локатори та там да се дискутира по подробно какво ще хване и какво не
Стана, щото това са пълни глупости с тези Омнитрони и ако не знаеш доста хора незнаещи са се набутали с куп пари за нищо(Омнитрони). Всичко беше на майтап. Човек си мисли - брейй за да е толкова много пари сигурно наистина ще върши работа.
Какво злато от ръжда ще отделя апарата не ми е ясно, апарата само излъчва определена честота,тоя микропроцесор(дето дели ръждата от златото) да не би да се имплантира в човека с багетите (детектора в случая е оператора с багетите ,а не Омнитрона).
колега омнитрона бърка златото с ръжда,среброто с въглени това ти казвам
magnetron! Преторий
Заглавие: omniron Сря Авг 18, 2010 5:12 am
ROKI83,преди да предложиш нещо за продан направи го като хората,дай му приличен външен търговски вид. От снимката се вижда ,нестига че си ГЪЗОРЪК а си и НАХАЛЕН , искаш 2000 лева ,за 2 изкривени тела (които ти наричаш багети) ,2 празни кръгли кутийки с шиш и 1 мултиметърче (с честотомер),Поне си направи труда да си купиш сносно направени багети,като не можиш да ги направиш, че на куповача това да му остане за спомен от твоя супер "ОМНИТРОН" .
Роки, с таз извънземна супер техника, която предлагаш: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1777/14184145846204326671281981932lYMvlTq5UuAoowvn6sLU.JPG знаеш ли какви големи съкровища можеш да извадиш? Защо я продаваш, че други да се забогатеят вместо тебе? Аз на твое място веднага хващам баирите и ела ме виж после какъв съм баровец
ROKI83,преди да предложиш нещо за продан направи го като хората,дай му приличен външен търговски вид. От снимката се вижда ,нестига че си ГЪЗОРЪК а си и НАХАЛЕН , искаш 2000 лева ,за 2 изкривени тела (които ти наричаш багети) ,2 празни кръгли кутийки с шиш и 1 мултиметърче (с честотомер),Поне си направи труда да си купиш сносно направени багети,като не можиш да ги направиш, че на куповача това да му остане за спомен от твоя супер "ОМНИТРОН" .
Да браво колега чаках някой да го каже - че от моята уста ще прозвучи малко търговско ама то се вижда - та за туй качих линкове по горе...И за теста - със това не се прави тест а се работи...
Последната промяна е направена от pechkata на Сря Авг 18, 2010 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
айде да несе обиждаме,аз не продавам кутий за хубаво ,уреди които вършат работа
Да браво колега чаках някой да го каже - че от моята уста ще прозвучи малко търговско ама то се вижда - та за туй качих линкове по горе...И за теста - със това не се прави тест а се работи...
Бе що ли си мисля, че и ти не знаеш какво продаваш?....
Бе що ли си мисля, че и ти не знаеш какво продаваш?....
Джони една голама наливна бира от мен - загорка...
Благодарско, ма стига с тия бири, дай да цапнем по няколко водки..... Наздраве!
Еей мъжко момиче - вече мина на твърдо добре няма проблем ще пием водка като се видим...По точно ако се видим...
Ей, момчета, наспамихме я тая тема както си трабва и с дупета, и с бири, че и с водки накрая. Ма той колегата се сърди само на мене, да е здрав! Ама да знаете, че с огромно удоволствие ще изпия по някое пиене с вас на живо....По-сладко ще ми е, отколкото с нафукани гъзлета, и те да са живи и здрави, щото слънцето грее и за тях!
Кириле вземи мерки и изтрий спам коментарите,че виж какво направиха на момчето темата.....Просто не е приятно.
Ко питаш мене, да изтрие на "момчето" тъпотиите за локаторите и да остави бъзиците, че току виж някой малоумен наброил две хилядарки и после децата му ще ходят гладни и скъсани.