Продавам дистанционни локатори за търсене на метали от разстояние с 2 предавателни сонди и вграден статик елиминатор за изместване на сигнала с 5 честоти на търсене злато,сребро,бронз ,мед, месинг и желязо уреда открива заровени в земята метали на разтояние над 500м в зависимост от големината на обекта ,подобен е на омнитрон но за разлика от него не бърка ръждата с злато и е много по добър цената му е 1000лв за повече информация пишете в скайп liderbg3 или на 0882712946
Последната промяна е направена от ROKI83 на Нед Мар 06, 2011 2:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Продавам дистанционни локатори за търсене на метали от разстояние с 2 предавателни сонди и вграден статик елиминатор за изместване на сигнала с 5 честоти на търсене злато,сребро,бронз ,мед, месинг и желязо уреда открива заровени в земята метали на разтояние над 500м в зависимост от големината на обекта ,подобен е на омнитрон но за разлика от него не бърка ръждата с злато и е много по добър цената му е 2000лв или бартер за повече информация пишете в скайп liderbg3
Какъв бартер приемаш, колега? Можем ли да говорим за лизингово плащане в натура?
Бе не съм колега, колежка съм...затуй посмях да ти предложа натурално плащане . Ма тъй си го написал тоз ....бартер...като как да съ разбрира? Бартер с кола, скъща, жена....хапаратура....ко да е? Та реших, че офертата е широко отворена за секъф вид бартери...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Продавам дистанционни локатори за търсене на метали от разстояние с 2 предавателни сонди и вграден статик елиминатор за изместване на сигнала с 5 честоти на търсене злато,сребро,бронз ,мед, месинг и желязо уреда открива заровени в земята метали на разтояние над 500м в зависимост от големината на обекта ,подобен е на омнитрон но за разлика от него не бърка ръждата с злато и е много по добър цената му е 2000лв или бартер за повече информация пишете в скайп liderbg3
Имам заровени предмети на различни места и дълбочина.Медни,бронзови,сребърни.Идвай на място.Ако покажеш как този уред ги открива,ще получиш повече от 2000 лв.И край с металдетектинга.Хич няма да му пука какви ще са законите вече.Ще ходя по нощите,ще намирам предмети от разтояние,а монетара ще го ползвам само да ги локализирам(находките) Е?
да колежке коли,къщи,жени всичко приемаме и хапаратура
Подари го на колежка, ти и бес това си си оправил дережето.
Бе неща подаръци... , плащам!Пък ща видим как! Ама и аз като Ситалкчето, искам първо да видя...Ма ша го водя дето аз искам, не дето той иска, щото и аз моа та заведа на една находка ментета. ПРед очите ми ша ги извадиш...и ша ми броиш веднага две бонки....
Ма за тоз вълшебен уред, ема на и дупе давам...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Умната с тия локатори, че не знаеш на какъв клиент ще попаднеш
saiganica Легионер
Заглавие: lokatori Нед Авг 15, 2010 11:02 pm
Става интересно!Щом и дупе се дава -значи има нещо!Или машината е силна или мерак там някакъв !
Имам заровени предмети на различни места и дълбочина.Медни,бронзови,сребърни.Идвай на място.Ако покажеш как този уред ги открива,ще получиш повече от 2000 лв.И край с металдетектинга.Хич няма да му пука какви ще са законите вече.Ще ходя по нощите,ще намирам предмети от разтояние,а монетара ще го ползвам само да ги локализирам(находките) Е?
Става интересно!Щом и дупе се дава -значи има нещо!Или машината е силна или мерак там някакъв !
[right]
Ба, мерак?! ПРедставям си, как си пия коктейла у дъртия и четвъртосан мерцедес,изула кубинките, метнала крак връз крак на таблото , пък унуй чудо на чудесата вика: еееееей там са мангите. После, поглеждам изотдолу на периферията на шапчицата си и казвам на колегата, дето го уча как се работи и ко се прай....: я виж, моля ти се, земи Джингибито и виж, ей там имало некви стотина бели гъби, иди ги прибери, че ме е напекло много слънцето...пък ша ми се стопли пиенето.... ....нещо такова....
Е ти, за тъз прелестна картинка едно дупе няма ли дадеш....?
да колежке коли,къщи,жени всичко приемаме и хапаратура
Подари го на колежка, ти и бес това си си оправил дережето.
Бе неща подаръци... , плащам!Пък ща видим как! Ама и аз като Ситалкчето, искам първо да видя...Ма ша го водя дето аз искам, не дето той иска, щото и аз моа та заведа на една находка ментета. ПРед очите ми ша ги извадиш...и ша ми броиш веднага две бонки....
Ма за тоз вълшебен уред, ема на и дупе давам...
Колежке, внимавай да не проработи хапарата и да стане некой сакатлък с д...то.
Колега ROKI83 предполагам лично си го пробвал , та знаеш със сигурност ,че отделя златото от ръждата?
Знам,че такива апарати откриват и места ,където е имало заровени находки, но по някаква причина ги няма там. Статик елиминатора за това ли служи - да изчиства тези сигнали? Фабричен ли е апарата.Колко гаранция му даваш ? Дай повече инфо,ако си забелязал обявите тук,задължително със снимки или клипчета вървят.
Дистанционните локатори тип-Омнитрон вършат работа подобно на багетите, само че електрониката вложена в тях би трябвало да компенсира всички паразитни сигнали от околната среда ,които пречат за да бъде локализиран точно един обект.Лошото е, че във времето в което сега живеем това става все по-малко възможно ,защото отвсякъде буквално гъмжи от всевъзможни електромагнитни излъчвания ,а приниципът на омнитрона е на базата именно на дълговълновите излъчвания.Интересен е фактът обаче, че едни от най-богатите находища на злато и сребро намерени ще в античността и използвани и днес, са намерени именно с багети демек с най-елементарният омнитрон.Има една съществена подробност обаче и тя е ,че операторите задължително са ги скопявали.
Дистанционните локатори тип-Омнитрон вършат работа подобно на багетите, само че електрониката вложена в тях би трябвало да компенсира всички паразитни сигнали от околната среда ,които пречат за да бъде локализиран точно един обект.Лошото е, че във времето в което сега живеем това става все по-малко възможно ,защото отвсякъде буквално гъмжи от всевъзможни електромагнитни излъчвания ,а приниципът на омнитрона е на базата именно на дълговълновите излъчвания.Интересен е фактът обаче, че едни от най-богатите находища на злато и сребро намерени ще в античността и използвани и днес, са намерени именно с багети демек с най-елементарният омнитрон.Има една съществена подробност обаче и тя е ,че операторите задължително са ги скопявали.
Ако ще се жертва някой ..... приготвил съм скалпела
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Абе в тая криза знае ли се.Току виж се намерил някой.Колкото за операторките-тях предлагам да не ги закачаме, поне за сега.Айде на всички любители едно хубаво клипче от мен: https://www.youtube.com/watch?v=ofxuRDqGSLQ
Като оставим шегите настрани вече, длъжен съм да поясня за тези ,които са по отскоро тук ,че това си е един елементарен генератор на честоти и електрониката в него не е повече от 150-200 лв. Всичко останало към цената е предполагам ноу-хау технология. На времето бях доста залитнал към тези Омнитрони,Омнисканове и Омни..... подобни. Благодарен съм на Ajko, Feniks,Indi и други,че ми отвориха очите. Не отричам,че може би работи.Но си мисля ,че трябва доста да си напред в радиестезията, за да ти е помощно средство(Омнитрона). Не отричам и радиестезията(драскахме с Айко една такава тема) и споко ... колегата Статер се шегува,не са ги скопявали операторите ...