Аз разбирам тези думи така " има археолози работещи с иманняри и търговци,но нищо не можем да направим,всяко стадо си има черна овца"
sony147 Цезар
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 1:31 pm
Цветанов да стяга акция "археолозите" и да си дойдем на думата-изцяло нов закон!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
don Про-Консул
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 1:40 pm
Крайно времее,власта да разбере че експертите който работят по направата на закона за културното наследство,работят само за да защитат свойте интереси-а те са" всичко което е в земята и музеите е наше" Толкова ли е трудно да вземат един добре работещ закон:например английския: ами измислят глупост след глупост.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 1:47 pm
Да,но властта е много "омотана"постоянно ги тупат по рамото комисарчета,аташета и тем подобни експерти.Хвалят ги нонстоп,за постижения химерни и нещата стават още по зле!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 4:19 pm
а дали не ни замазват очите само. ще си мислим че най после нещо се случва ато да се окаже кьорфишек. едвали ще има развитие освен при нас във форума колкото да си чешем езиците
NERON Цезар
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 6:38 pm
sony147 написа:
Цветанов да стяга акция "археолозите" и да си дойдем на думата-изцяло нов закон!!!
Нека хората от парламента се замислят над този линк...Нека дирят факти а не догатки...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: най-после се събудиха Пет Авг 13, 2010 11:33 pm
И си мислите че кат си дрънкате тука некой ш са завтече а ви обърне внимание ли -Най добре са стегайте и пишете плакатите и септември пред Народното събрание.......
И си мислите че кат си дрънкате тука некой ш са завтече а ви обърне внимание ли -Най добре са стегайте и пишете плакатите и септември пред Народното събрание.......
Прав си Станчо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и колко души ще са на паветата? цял месец се канихме за един събор и накрая едва 40-50 човека а там не ни охраняваше полиция. нали се сещаш че пред парламента няма да е като на поляната до с.Згориград. както пя Веско Маринов "родната полиция" ще ни "пази" много добре а напоследък и потупват по погрешка та може и нас да ни сбъркат. на мен не ми пречи ама нека и други да дадат мнение а пък и УС може да има нещо наум за което ние да незнаем и само да си драскаме тук .
и колко души ще са на паветата? цял месец се канихме за един събор и накрая едва 40-50 човека а там не ни охраняваше полиция. нали се сещаш че пред парламента няма да е като на поляната до с.Згориград. както пя Веско Маринов "родната полиция" ще ни "пази" много добре а напоследък и потупват по погрешка та може и нас да ни сбъркат. на мен не ми пречи ама нека и други да дадат мнение а пък и УС може да има нещо наум за което ние да незнаем и само да си драскаме тук .
Абе пиши го бегал този митинг - не виждаш ли всеки се дърпа като упарен от каша...Виж ако става дума за скара бира цена нямат...
Да очевидно има момчета от БОП-а дето не само ни четът за да докладват ми и мислят-Макар че пак всичко е в кюпа въобще не се прави разграничение -Та батака си е почти като до сега-Известно е кои ще бъдат бушоните и кои пак нема да ги лови закона..............................