Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 27, 2009 7:47 pm
tchoci написа:
pechkata написа:
Вече иаз имам ДФХ......
Е как е.
Еееее нали видя какво чува.......
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 5:51 pm
накой може ли да ми каже защо като включа осветлението на дисплея на DFX-са започват звукови смужения ???
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 9:04 pm
deultum написа:
Ами да Сондата за ДФХ не става за ХЛТ защото не работят на еднакви честоти . Тази която я продавам е за ДФХ и МХТ
Каква е сондата за ДФХ -размери и цена или качи някоя снимка.
Гост Гост
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 9:16 pm
че е стабилен стабилен но чак пък като гадулка не малко а много пресилено
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 9:40 pm
monetar написа:
накой може ли да ми каже защо като включа осветлението на дисплея на DFX-са започват звукови смужения ???
И с ХЛТ-то е така!!Смущава се от захранването на подсветката.Защо не са го направили с диоди осветлението.Това луминисцентното или е по икономично или по добър пазарен вид има,ама май за икономия е цялата работа
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 10:16 pm
vanko1.1975 и тоновете ги докарва като на гадулка
Гост Гост
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 10:27 pm
да си дойдем на думата ДАСЪГЛАСЕН СЪМ ЗА МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ СТАВА но с детектор гадулка ако ти говори нещо няма нищо общо наи вече ако говорим за дълбочина
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 10:36 pm
така де .....детектор гьдулка ....като я закарам в замьсен участьк е като ...http://vbox7.com/play:8c499fd6
Гост Гост
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 10:59 pm
колега разучи си апарата силата му най вече е на силно замрасено аз лично бачках 2 години с 6 волтовия спектрум и мачках само на силно замрасени обекти защото на друго място е слаб понеже е плитичък за това го разучи и бачкаи наи вече в лозя които са съборени заедно с коловете и телта
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Яну 22, 2010 11:35 pm
za 15 години май научих всичко , но премам още уроци.
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 23, 2010 7:41 am
Човек се учи цял живот
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 23, 2010 9:51 am
Каква е сондата за ДФХ -размери и цена или качи някоя снимка.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 23, 2010 6:45 pm
deultum написа:
Ами да Сондата за ДФХ не става за ХЛТ защото не работят на еднакви честоти . Тази която я продавам е за ДФХ и МХТ
deultum Цезар
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 23, 2010 10:49 pm
pechkata написа:
deultum написа:
за какво се чудиш колега .антената я няма вече при мен. ако се чудиш от къде знам че не работи на ХЛТ ето тук прочети
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Яну 24, 2010 10:18 am
Не се чудя от къде знаеш че антената не става за ХЛТ а се чудя , че ти трябваха 4 часа за да ми отговориш че я няма....Нищо лично колега просто попитах....
deultum Цезар
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Яну 24, 2010 11:53 am
не стоя залепен за компютъра явно съм имал работа за да не отговоря веднага
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Фев 26, 2010 4:01 pm
N@SKO написа:
monetar написа:
И с ХЛТ-то е така!!Смущава се от захранването на подсветката.Защо не са го направили с диоди осветлението.Това луминисцентното или е по икономично или по добър пазарен вид има,ама май за икономия е цялата работа
да но все пак дали има начин да се избегне това досадно смущение, някой ако е чул нещо по въпроса да помага, дали има някъв начин или не е добре да се ровичка много по работеща машина да не стане някоя по голяма беля