Заглавие: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 28, 2008 6:13 pm
Моля всеки който има ДФХ да пише тук, за обмяна на опит, купих си такава машина от Англия и очаквам тия дни да пристигне. Искам да питам за програми за чисти, орудени и замърсени почви, тук където съм почвите са чисти и леки за работа. Надявам се някой да пише, благодаря предварително
sandkan Новобранец
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 28, 2008 6:31 pm
monetar написа:
Моля всеки който има ДФХ да пише тук, за обмяна на опит, купих си такава машина от Англия и очаквам тия дни да пристигне. Искам да питам за програми за чисти, орудени и замърсени почви, тук където съм почвите са чисти и леки Надявам се някой да пише, благодаря предварително
Кой ти даде акъл точно това да купиш ? Много бързо ще се разделиш с него Само Любо от Берковица може да ти помогне ама са още пари на вятъра
Гост Гост
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 28, 2008 6:37 pm
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Сря Яну 07, 2009 5:38 pm
Кой е тоя Любо и закво да ми помага?
deultum Цезар
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Сря Яну 07, 2009 7:37 pm
защо така трагично реагирате за DFX бе колеги .Какво и има на машината ? Колега щом си на леки почви не се притеснявай , ще имаш добри резултати с апарата .само трябва да го поразучиш .Ако това ще ти помогне има видео с инструкции в страницата на Whites electronics . На мен поне ми помогна и то доста . Ето ти линк да не се блъскаш да търсиш http://whiteselectronics.com/videos/dfx-instruction.html
Primus Pilus Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Сря Яну 07, 2009 9:59 pm
За леки почви доста по-подходящ е ХЛТ. ДфХ е по скоро за по-тежки почви и то само с ДД сонда. Затова колега задължително си вземи ДД,и напред не е толкова лош апарата може да не е най-дълбокия но има други предимства които го правят конкурентен
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 1:05 am
Primus Pilus написа:
За леки почви доста по-подходящ е ХЛТ. ДфХ е по скоро за по-тежки почви и то само с ДД сонда. Затова колега задължително си вземи ДД,и напред не е толкова лош апарата може да не е най-дълбокия но има други предимства които го правят конкурентен
колега дай някой линк с тази ДД сонда, мисля че се сещам но много сонди има вече
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 1:08 am
Primus Pilus, с ДД сонда ли работиш?
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 1:12 am
deultum написа:
защо така трагично реагирате за DFX бе колеги .Какво и има на машината ? Колега щом си на леки почви не се притеснявай , ще имаш добри резултати с апарата .само трябва да го поразучиш .Ако това ще ти помогне има видео с инструкции в страницата на Whites electronics . На мен поне ми помогна и то доста . Ето ти линк да не се блъскаш да търсиш http://whiteselectronics.com/videos/dfx-instruction.html
Благодаря ти за сайта, разбирам но частично , не всичко мога да разбера, ти с каква машина работиш?
deultum Цезар
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 10:11 am
XLT . Ако ти трябва DD сонда аз продавам голяма на Detech ще се договорим за цената . пиши на лични
Primus Pilus Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 5:52 pm
http://www.metaldetectorshop.co.uk/Whites/accessories/coils/w14ddfx.htm Ето с тази сонда е добър апарата оригинална е но е тежичка. Може да си вземеш и екселератор,правят го в Шумен това също е вариянт.
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Чет Яну 08, 2009 6:33 pm
Благодаря ти за инфото
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 10, 2009 11:41 pm
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Яну 24, 2009 11:14 pm
Правили ли сте опити с вашите машини на чиста почва, като заровите някаква монета, на каква дълбочина я хваща ясния сигнал, примерно 10 ст тя е равносилна на денар?
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Вто Фев 17, 2009 7:27 pm
Направих на DFX една програмка за чиста почва работи като гъдулка само че по стабилно , дълбочината ми харесва. Сега предстои да си взема по голяма бобина
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Авг 22, 2009 9:38 pm
ми те програмите за DFX - совете не са ли еднакви бе ??????
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Съб Авг 22, 2009 9:47 pm
аз имам програми за DFX купени по Ибея, но като гледам не са по дълбоки отколкото ако "издуеш" примерно фабричната JEWELRY/BEACH е може да има малко разлика но не е съществена, освен това несъм ги пробвал да ги "издувам"
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Вто Дек 22, 2009 6:44 pm
sandkan написа:
monetar написа:
Моля всеки който има ДФХ да пише тук, за обмяна на опит, купих си такава машина от Англия и очаквам тия дни да пристигне. Искам да питам за програми за чисти, орудени и замърсени почви, тук където съм почвите са чисти и леки Надявам се някой да пише, благодаря предварително
Кой ти даде акъл точно това да купиш ? Много бързо ще се разделиш с него Само Любо от Берковица може да ти помогне ама са още пари на вятъра
вярно колега, прав си за малко да се разделя с ДФХ-са за малко да го продам, наистина е трудна машина, но добре че несъм го продал, доволен съм от ДФХ-са , наистина голяма играчка е докато го схванеш но сега вече съм си направил няколко програмки за наще почви и нямам грижи
kodokan Консул
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Дек 25, 2009 9:44 pm
DFX си е подобрен вариант на ХЛТ - то, две честоти,повече памет, по бърз процесор, сондата. Настройките и менютата са почти същите като на ХЛТ -то.Така че ако ти изпадне и упътване на ХЛТ, пак ще ти свърши работа.Машината е много добра, трябва време да и свикнеш .
kodokan Консул
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Дек 25, 2009 9:48 pm
deultum написа:
XLT . Ако ти трябва DD сонда аз продавам голяма на Detech ще се договорим за цената . пиши на лични
Привет колега, мисля че някои сонди за ХЛТ май не ставаше за DFX и обратното. Напиши малко повече инфо,много ми е интересно с колко се вдига дълбочината?
deultum Цезар
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Дек 25, 2009 10:07 pm
Ами да Сондата за ДФХ не става за ХЛТ защото не работят на еднакви честоти . Тази която я продавам е за ДФХ и МХТ
kodokan Консул
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Пет Дек 25, 2009 10:15 pm
deultum написа:
Ами да Сондата за ДФХ не става за ХЛТ защото не работят на еднакви честоти . Тази която я продавам е за ДФХ и МХТ
Обърках се щото знам,че си с ХЛТ. Е жалко.Който я вземе от теб,няма да съжалява. И аз имам ДД сонда за ХЛТ-то и работи по друго на по тежки почви,
monetar Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 27, 2009 5:37 pm
каня се да си взема за ДФХ-са няква ДД сонда но да видим каква ще купя, дали кръгла форма или елипса
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 27, 2009 7:27 pm
Вече иаз имам ДФХ......
tchoci Легионер
Заглавие: Re: За всеки който притежава - DFX Нед Дек 27, 2009 7:34 pm