Заглавие: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Чет Яну 28, 2010 5:03 pm
Здравейте колеги! Моята мечта е да намеря денар на брут с камите. Нека чуем и вашите.
мерцедес G Легионер
Заглавие: Колега мечтите крепят човека и нас ТЪРСАЧИТЕ всеки се надява на някаква нахотка Чет Яну 28, 2010 6:03 pm
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ДА НЕМЕРЯТ ПЪЛНА ДЕЛВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ СЪС КАКВИ МОНЕТИ И ОТКОЕ ВРЕМЕ СА ТЕ НАЛИ ТОВА Е МЕЧТАТА НА ВСЕКИ ОТ НАС ДА ИСПИТАМЕ ТОВА ЧУВСТВО ПАК ПОСЛЕ НАЛИ ЩТЕЯ ПРЕДАДЕМ ВЪВ МУЗЕЯ НАЛИ ТАКЪВ Е РЕДЪ
Последно предупреждение за писане само с главни букви!
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пет Яну 29, 2010 12:59 am
аз не мечтая а искам да станем като като рибарите и колегите от чужбина да са изяснени нещата тук може там не да си ровим и да се кефим пък моето гърне ви го дарявам
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пет Яну 29, 2010 1:50 am
Браво колега,.....и аз моето го подарявам,...с нищо друго немога да заменя удоволствието от разходка из природата с металдетектора в ръка
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пет Яну 29, 2010 12:17 pm
Браво Неро,браво майна и аз това искам.Що се отнася до динара на Брут,ваден е по нашия краи,но много слаб.Едва си личаха камите.Замина за дребна сума.Но не това е тръпката,всеки излет е едно преживяване,едно приключение за което си струва.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Съб Яну 30, 2010 11:32 am
Имате и от мен едно гърне колеги и аз се отказвам от моето
Гост Гост
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Фев 01, 2010 4:52 pm
монетна находка /петно/ без значение какви са дори и да са без стоиност просто искам да се накефя на купчина сигнали
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 5:46 pm
Стартер.
Последната промяна е направена от Avrelian на Нед Ное 25, 2012 6:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 5:48 pm
vanko1.1975 написа:
монетна находка /петно/ без значение какви са дори и да са без стоиност просто искам да се накефя на купчина сигнали
Последната промяна е направена от Avrelian на Нед Ное 25, 2012 6:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 7:38 pm
....здраве,щастие,дълголетие и спокоен живот И някой и друг лев ако може
Magikman Консул
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 7:59 pm
Да има достатъчно пари,за да е свободен човек да обикаля спокойно по горите и реките
pechkata Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 8:00 pm
На скоро бях свидетел на една нахотка от денари, антоняни, колонии - I до III в. - пожелавам на всеки този късмет...
Гост Гост
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Нед Фев 07, 2010 8:43 pm
Много пъти съм си задавал въпроса в какво е смисъла на живота.Това е успоредно с твоя въпрос колега.В кръга на майтапа отговарям:Един чувал с пари и шест степени свобода.Всички ние практикуваме това хоби ,не толкова ,че ще забогатеем а по-скоро за тръпката която ти сервира очакването от всеки намерен сигнал.Ако се отклоня малко от темата,то всички ресурси набавени в този живот,според мен трябва да бъдат насочени само към набавяне на сетивни емоции.Ценното за мен, не е да трупаш много пари,не е в трупането на много ,,бройки",нито в многото ядене и пиене а в това какви ще бъдат преживяванията ти и видяното ти през този живот.Всичко друго е само средството за постигане на мечтите ти.
ELATION Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Мар 09, 2010 6:18 pm
Мечта! Не мисля че трябва да е мечта а реалност.Деиноста ни да се легализира и да има добре развит пазар за находките дори било и от самите музеи да бъдат откопувани.А не както е сега ,музейте искат подараци а тези който копуват и толкова не им се дава...........Абе не е за приказка.
kirgiza_69 Новобранец
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Мар 09, 2010 9:57 pm
И аз колеги да ви кажа моето си мнение,търсенето е като успокоително за мене.имам приятели, там нищо не излиза ! И не търсят на това место ,а мене самата гледка на керамика ,камъни ме влече е ако се покаже нещо кво да кажа радост.но повече съм за ходенето.
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Мар 09, 2010 10:10 pm
Ех колеги захвърлил ба тва робство по чужбина взял търсачката и давай по наште сукаци .кеф,ракийца ,па и гърненцето но нема да му се расърдя,късмет !
Павето Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Сря Мар 10, 2010 9:32 pm
Aбе няма да е лошо, ей така, да нямеря случайно някоя монетарница .... пъм може после и за благотворителност да ги дам ....има много хора на който може да се помогне.А кефа от разходката сред природата ,чистия въздух и удоволствието да си далеч от цивилизацията .... те това нема да го дам на никой )))
Последната промяна е направена от Павето на Пет Мар 26, 2010 6:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Чет Мар 18, 2010 10:56 pm
аз съм по скромен.щеми се да намера едно гърненце с златни монетки от турско време
pechkata Джадай
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пет Мар 19, 2010 8:21 pm
Абе това за природата и на мен не ми се дава - ама гърнето няма да го върна обратно в земята...
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Мар 29, 2010 7:06 pm
да можем свободно да търкаме пък другото само ще дойде.успех на всички
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Мар 29, 2010 8:41 pm
Едвали ще си тракаме свободно колега всеки се надчва на гарненцето но трябва да се пазим много докато се оправчт нещата!аз вярвам че ще стане един ден!
BG------------
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Мар 29, 2010 8:43 pm
Моята мечта се сбъдна преди 5-години.Намерих мечтата на всеки търсач, започва с буквичката-А
Павето Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Мар 29, 2010 10:54 pm
Avrelian написа:
Моята мечта се сбъдна преди 5-години.Намерих мечтата на всеки търсач, започва с буквичката-А
последната буква да не е "С"
Павето Легионер
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Пон Мар 29, 2010 10:59 pm
deadman_ написа:
Едвали ще си тракаме свободно колега всеки се надчва на гарненцето но трябва да се пазим много докато се оправчт нещата!аз вярвам че ще стане един ден!
Ехххх ...като си спомня ,че и аз бях такъв оптимист като малък Но в това няма нищо лошо колега, не ме разбирай грешно ....въпрос на гледна точка и опит .Може наистина да се оправят нещата един ден жалко че няма да можем много хора да го видим .
pgd Консул
Заглавие: Re: В какво се състой мечтата на всеки търсач? Вто Мар 30, 2010 5:14 pm
не знам дали всеки си мечтае за това (гледайте двете части на клипа) но аз специално доста бих се радвал https://www.youtube.com/watch?v=9Wa83wOyqaA https://www.youtube.com/watch?v=rE4ag2rc40s&feature=related