Заглавие: Относно Рейтингите Чет Юни 24, 2010 1:12 pm
Системата на сайта позволява да се гласува само по-един път на ден както занем, но мисля че е не много точно това ограничение понеже:
когато попадна на няколко различни теми в който са писали РАЗЛИЧНИ потребители и одобрявам тезите им и искам само да ги подкрепя без да добавя нищо се ограничавам само с единия понеже системата не ми разрешава.
Според мен е необходимо ограничението да бъде да не се гласува повече от Един път за конкретен потребител а не като цяло във форума.
Гост Гост
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Юни 24, 2010 10:08 pm
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 8:47 pm
Сега вече неможем да гласуваме, така че този проблем отпада... Въпрос към АДМИНИТЕ:
Временно ли е спряно гласуването или по принцип?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 9:44 pm
jordan_nenov написа:
Сега вече неможем да гласуваме, така че този проблем отпада... Въпрос към АДМИНИТЕ:
Временно ли е спряно гласуването или по принцип?
Jordane какво ти пука! Остава и титлите да се махнат и аватарите и ще се познаваме само по номера! Нали знаеш къде вместо имена се използват номера!?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 9:47 pm
Гост написа:
Системата на сайта позволява да се гласува само по-един път на ден както занем, но мисля че е не много точно това ограничение понеже:
когато попадна на няколко различни теми в който са писали РАЗЛИЧНИ потребители и одобрявам тезите им и искам само да ги подкрепя без да добавя нищо се ограничавам само с единия понеже системата не ми разрешава.
Според мен е необходимо ограничението да бъде да не се гласува повече от Един път за конкретен потребител а не като цяло във форума.
-Имаше ограничение ма само за редовите,богоизбраните си дрънкаха точки по колкото щат -Слава богу че некой са сети да махне тая тъпа класация щото беше само източник на дрязги и нямаше нищо общо с некви си рейтинги понеже беше порочно използвана..............................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 9:54 pm
stan960 написа:
Гост написа:
-Имаше ограничение ма само за редовите,богоизбраните си дрънкаха точки по колкото щат -Слава богу че некой са сети да махне тая тъпа класация щото беше само източник на дрязги и нямаше нищо общо с некви си рейтинги понеже беше порочно използвана..............................
Стан 960! Само , че по-често влизай в този форум , че почти те забравихме! Само по титлата те знаем и по номера отдолу , че си стара пушка, иначе ще те сметнем за новобранец.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 10:10 pm
-Бил съм и новобранец баце-Ма преди 33г. ....................................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 10:13 pm
stan960 написа:
-Бил съм и новобранец баце-Ма преди 33г. ....................................
Е така ми харесваш , Баце! Отдавна ми липсваше тънкият Ти хумор.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Чет Май 09, 2013 10:36 pm
stan960 написа:
Гост написа:
Точно
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Пет Май 10, 2013 12:52 am
Аз пък(сигурно щот съм глупавичък)изобщо не знам и не разбрах как се гласува..............
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Пет Май 10, 2013 9:06 am
stan960 написа:
Баце мойш ли позна от два пъти на кого му сецнаха удоволствието на плюсчета и минусчета...?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Пет Май 10, 2013 1:26 pm
-От два пъти ша ми е трудно баце щото тия с космическите рейтинги беха повече от двама.....................................
adminn Admin
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Май 11, 2013 7:06 pm
Колеги, рейтингите явно верно не са за тая част на Европа. Но точките ще са Ви нужни, защото имаме нов проект - една точка ще достига до 1лв.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Май 11, 2013 9:42 pm
Какъв е смисъла, като точките са пропорционални на постовете!?!
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Нед Май 12, 2013 1:40 pm
Mitbull написа:
Какъв е смисъла, като точките са пропорционални на постовете!?!
И аз това се питам.Не разбирам от мд и си признавам.Но мога да трупам рейтинг в "благи приказки"Форум за спамене, За хората които наистина разбират и помагат съм съгласен.Да трупаш точки там е безсмислено според мен.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Нед Май 12, 2013 6:20 pm
adminn написа:
Колеги, рейтингите явно верно не са за тая част на Европа. Но точките ще са Ви нужни, защото имаме нов проект - една точка ще достига до 1лв.
Това е добре,но да се съблюдава стриктно от админите кой какво пише,защото има някой хора които пишат,ама пишат във всяка тема нивклин нивръкав но те си пишат.Та на такива трябва да им се отнемат от точките,и по тоя начин ще се въдвори ред в тоя форум,че нещо е заприличал на авлавджийски тефтер. Няма тема която да нее успамена.Та то това пък на нищо не прилича мама му стара. Кирел да вземе малко да поогледа и тоя форум !
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Нед Май 12, 2013 10:35 pm
прав си колега но ми е интересно за проекта с точките току виж дават намаление за мд
както винаги сме си най веселата компания ХD
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Нед Май 12, 2013 10:49 pm
adminn написа:
-Леле,личи си американската ръка,да видим кво ша излезе от ръкостискането пречупено през българската действителност -Иначе ако па верно стане да има и коледни приказки в БГ ми пиши на сметката един Глолд Бък Про и един Текнетикс 2 ЛТД -Разликата благосклонно ш ви платя кеш та да не са арчим по Еконта...............................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Нед Май 12, 2013 11:08 pm
buntar.1971 написа:
adminn написа:
Това е добре,но да се съблюдава стриктно от админите кой какво пише,защото има някой хора които пишат,ама пишат във всяка тема нивклин нивръкав но те си пишат.Та на такива трябва да им се отнемат от точките,и по тоя начин ще се въдвори ред в тоя форум,че нещо е заприличал на авлавджийски тефтер. Няма тема която да нее успамена.Та то това пък на нищо не прилича мама му стара. Кирел да вземе малко да поогледа и тоя форум !
Здравейте! Първото изречение на админа е не само убийствено,но одиращо и разпъващо рунтави кожи!... Останалото е като следизборните протести на тълпата преди пресконференциите на участващите партии.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Пон Май 13, 2013 12:15 am
buntar.1971 написа:
adminn написа:
За смисълът на написаното в някой постове не е необходим само чувствителен нос и добър слух.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Юни 29, 2013 2:03 pm
[quote=
Здравейте! Първото изречение на админа е не само убийствено,но одиращо и разпъващо рунтави кожи!... .[/quote]......с дълги опашки(добавям).
Нема ли некой да напише нещо?От45 дена моя пост се пече на жарките слънчеви лъчи,вече е пожълтел...А може и давност да е загубил?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Юни 29, 2013 2:44 pm
Трибал-М написа:
[quote=
Здравейте! Първото изречение на админа е не само убийствено,но одиращо и разпъващо рунтави кожи!... .
......с дълги опашки(добавям).
Нема ли некой да напише нещо?От45 дена моя пост се пече на жарките слънчеви лъчи,вече е пожълтел...А може и давност да е загубил?
[/quote]
Бех написал един стахотен,много доброжелателен,истински пост.Ама не го сапикасаа и го изтръкаа...Яне отговарам за них!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Юни 29, 2013 2:51 pm
КЪ така я стана рекламна фигура?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Относно Рейтингите Съб Юни 29, 2013 5:04 pm
Трибал-М написа:
КЪ така я стана рекламна фигура?
Личният подпис на потребителя не бива да преминава през търговски обекти.Той е същностен по природа и не се продава!