Заглавие: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Чет Мар 29, 2012 11:49 pm
Здравейте, колеги нека и аз спомена нещо за българските металдетектори.преди няколко месеца си купих апарат BLISSTOOL. На доста висока цена от цената на българските макар и той да е български. Четох по сайтовете много го хвалеха и аз реших да опитам. Какво да ви кажа : 1.Копчетата за управление му са отзад и много трудно се регулира , особено когато ходиш при вятър или дъжд.Трябва да спираш и т.н. С една дума „трябва да има човек зад теб и да ги регулира”. 2. Така прехвалената му дълбочина е просто илюзия така например на едновременно оруден обект и замърсен просто неможе да се работи. 5ст. хваща на около 5-7 см. 3. На бърз ход е доста бавен с обработване на информацията и за някакви си 500-600кв.м. трябва цял ден да се потиш що годе да си сигурен , че си го обиколил добре.Изобщо не съм въобще доволен. Добре , че се намериха балъци та за половин цена го продадох. Сега си купих машина на миладин и се родих – няма студ , няма дъжд , няма слънце бачка без отказно. Перфектна дискриминация и много добре работи на орудени и замърсени терени. Също така с едно зареждане издържа поне 4 дни / по цял ден работа. Машината я купих на много по- ниска цена . Това е моето мнение и моля за извинение , ако някой съм засегнал
Radislav Цезар
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 9:21 am
Би ли написал координати за връзка с Миладин, както и цена на машинката ?Ако има някакъв проблем тук-на лични.Благодаря.
horo Про-Консул
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 9:30 am
реклама може да пуснеш в друг раздел ...... !!!!!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 10:55 am
няма лошо..нека хората са информирани ..мисля че всеки може да си изкаже мнението за нещо!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 10:59 am
hagemon4o написа:
няма лошо..нека хората са информирани ..мисля че всеки може да си изкаже мнението за нещо!!!
имаш +
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 11:09 am
nasko75 написа:
hagemon4o написа:
имаш +
виждам виждам
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 12:54 pm
Колеги,нали знаете кога се прави реклама на един продукт.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 1:12 pm
G.M.2 написа:
от Уикипедия, свободната енциклопедия:
"Реклама (от френски rйclame, от латинското reclamo, „извиквам“) е разпространявана във всякаква форма и с всякакви средства привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират (да бъдат избрани, купени, посещавани, следвани и прочее). рекламата започва да играе съществена роля през XIX-ти и XX-ти век, когато се поставя началото на масовата продукция."
Функции на рекламата:
1. Информационна функция - предоставя данни и знание относно комуникираните продукти, услуги или личности.
2. Мотивационна функция - подбужда към действие (покупка, избор).
3. Образователна и възпитателна функции - показва нови начини на използване на познати или непознати досега продукти, утвърждава определени нрави, учи и подтиква към повишаване на стандарта на живот.
4. Манипулационна функция - използва (в повечето случаи) законни и морални пътища за достигане до умовете на потребителите с цел убеждаването им във верността на комуникираната информация.
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 1:25 pm
Radislav написа:
G.M.2 написа:
от Уикипедия, свободната енциклопедия:
"Реклама (от френски rйclame, от латинското reclamo, „извиквам“) е разпространявана във всякаква форма и с всякакви средства привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират (да бъдат избрани, купени, посещавани, следвани и прочее). рекламата започва да играе съществена роля през XIX-ти и XX-ти век, когато се поставя началото на масовата продукция."
Функции на рекламата:
1. Информационна функция - предоставя данни и знание относно комуникираните продукти, услуги или личности.
2. Мотивационна функция - подбужда към действие (покупка, избор).
3. Образователна и възпитателна функции - показва нови начини на използване на познати или непознати досега продукти, утвърждава определени нрави, учи и подтиква към повишаване на стандарта на живот.
4. Манипулационна функция - използва (в повечето случаи) законни и морални пътища за достигане до умовете на потребителите с цел убеждаването им във верността на комуникираната информация.
Виждам,че си добре запознат с думичката"Реклама" колега
Radislav Цезар
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 1:35 pm
Въпреки, че в днешно време рекламата има основно комерсиална цел трябва обективно да отбележим, че без нея нямаше да знаем, че на този свят има Миладинки, Енигми, Маски, Пирати, Булпани, Блистули, Мохареми и други по незнайни апарати от световна величина (като Minelab,White's,Fisher и др. -да не изброявам, че току виж ме обвинили в реклама)...А и благодарение на рекламата за по-първо изброените от мен научиха и по най-далечните краища на света... Да ме извинят тези производители, които съм ги пропуснал-не е умишлено.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 3:09 pm
Цитат : Човек с каквото и да работи накрая си купува MINELAB .
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ОТНОСНО МИЛАДИНКА Пет Мар 30, 2012 3:40 pm
ivangrozni написа:
Цитат : Човек с каквото и да работи накрая си купува MINELAB .
Има и друго след като продадеш Майнлаба не можеш да намериш машина да ти хареса...