Заглавие: Втора ръка Бг апарат Сря Юни 23, 2010 11:36 pm
Абе тея цени на 2ра ръка апаратите не ви ли се виждат прекалено високи? Аз така по тоя принцип да купа един за 500 лева и догодина да го продам за 499 ,редно ли а?
Според цената тряя да е на 50-60 процента. Ама така става като легално се продават 4-5 марки и им се знаят цените ,а другите надуват колкото за едно москве на старо.
Междудругото продавам жигули ,с блокирал двигател,купих го 6 бона,продавам го тънко за 5500,запазено купе има иначе
karcho Новобранец
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Юни 24, 2010 9:03 am
на който му се струват скъпи втора ръка си купува нов.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Авг 19, 2010 7:59 pm
Абсолютно съм съгласен че са скъпи , то и затова не се продават лесно, уред втора ръка е и доста голяма вероятноста да ти пробутат нефункциониращ с пълни параметри и ако не разбираш ще трябва да ходиш по майстори. Затова аз си купих по интернет от чужбина от е-бай за 100 лв ,а също така си правя сам ,защото ми е хоби техниката.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Авг 19, 2010 8:13 pm
Доста добре си постъпил
zempar Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Авг 19, 2010 8:46 pm
който продава му се вижда ефтино , който купува му се вижда скъпо винаги е било така , затова е измислен пазарлъка успех на продавачите и късмет на копувачите
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Авг 19, 2010 9:02 pm
zempar написа:
който продава му се вижда ефтино , който купува му се вижда скъпо винаги е било така , затова е измислен пазарлъка успех на продавачите и късмет на копувачите
При продажба винаги има загуби - аз заминих ДФХ за Голден маск и не съжелявам...
zempar Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Чет Авг 19, 2010 9:08 pm
значи не винаги се губи , ето че ти си спечелил
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Пет Авг 20, 2010 12:19 pm
За Сони , понеже нямам право да пращам все още лични съобщения ще отговоря на колегата тук ,за което се извинявам.
Въпрос: "Колега привет!От предните ти постове разбрах,че си поръчвал от ибея.Кажи как най тънко да се пусне от САЩ машина.Какви са разходите по пътуване и митници!?!?Благодаря предварително.
Колега ,доколкото разбирам искате от там лично да го изпратите до България. Най добре е по US airpost ,опаковате го максимално прибрано и изпращате регистрирана доставка ,задължително обявявате какво изпращате и стойността му . Може примерно хоби детектор ,стойноста на доставка е около 25 долара . Ако обявите повече от 40 евро мисля беше,може да ви привикат в митницата за такси,ако мине ще пристигне във вашата поща . В моя случай нямаше никакъв проблем даже тъпия американец го беше изпратил в оригиналната му опаковка мноро мърлява и даже стърчеше навън пръчката му,но все пак това беше преди три година
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Втора ръка Бг апарат Пет Авг 20, 2010 1:47 pm