Заглавие: Почвата край Странджа/Сакар? Вто Юни 22, 2010 12:54 am
Здравейте, не отричам, че дори нямам още металодетектор, но някой може ли да каже каква е почвата там... силно орудена ли е? Питам, понеже имам намерение скоро да си купя и аз детекторче, че да има какво да правя през свободното време... ама понеже парите са ми кът, ще е тъпо да купя нещо, което няма да ми върши работа
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Почвата край Странджа/Сакар? Вто Юни 22, 2010 1:48 am
Здравей ,несъм от твоя край ,но смятам че има доста добри Бг детектори ,който работят и на урудено.
Virosss Легионер
Заглавие: Re: Почвата край Странджа/Сакар? Вто Юни 22, 2010 2:27 am
Благодаря, интересувам се от почвата, за да знам горе=долу кой марки металодетектори се справят по-добре на тукашната почва иначе не се съмнявам, че повечето Български производители са се подсигурили и предлагат мултифункционални детектори
Гост Гост
Заглавие: Re: Почвата край Странджа/Сакар? Вто Юни 22, 2010 7:13 am
като става дума за Странджа http://vbox7.com/play:dd807e3d ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Почвата край Странджа/Сакар? Вто Юни 22, 2010 8:38 am
колега не се заблуждаваи с скъп апарат зимаи си не6то бг квото бе6е бе6е преди 7,8 години няма смисал да даваш толкова пари
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Почвата край Странджа/Сакар? Сря Юни 23, 2010 5:37 pm
Virosss написа:
Здравейте, не отричам, че дори нямам още металодетектор, но някой може ли да каже каква е почвата там... силно орудена ли е? Питам, понеже имам намерение скоро да си купя и аз детекторче, че да има какво да правя през свободното време... ама понеже парите са ми кът, ще е тъпо да купя нещо, което няма да ми върши работа
в странжа по4жите са различни както в цяла булгария напримерно участук от 1 километур трябва да обходиш в този у4астук почвата мойе дасе промени 10 пути може и да си остане 1 и сущта така 4е никои сус то4ност не може да каже каква е почвата еди куде си за малук участук да но за голям раион трудно а и както те суветват някои ьора да си взема6 булгарски апарати наи мн да полудеш после от мука за на4инаещ апарат с дисплеи за това са го измислили хората не да слушаш пиштене само и да се чудиш и да троши6 нерви а и апаратите с дисплеи не струват милиони за 600 700лв си взема6 апарат от световнизвестна фирма и си решавасш проблемите поне за 10 год напред с хобито..............