Заглавие: Garrett GTI 2500 Чет Яну 15, 2009 11:08 pm
Здравейте колеги
Моля някой ако е работил с Garrett GTI-2500 и с дълбочината му приставка да изкажe мнение за реална дълбочина и дискреминация,как е като монетар и кои пити ползвате
Машината е една от най-добрите, работя от една година с нея. Хванеш ли й цаката е перфектна. Не съм работил с дълбочинната приставка и нямам представа как се работи с нея. Според мене е излишна, ако работиш с голямата пита 12,5 инча в режим all metal на чуствителност 10,5 и праг 5,5 - 6 ,5 .
С дълбочинната приставка се работи в режим all metals , и определено дълбочината е по-голяма с нея отколкото с голямата сонда. Тези които работят с кантари ще оценят предимствата които предлага тази опция, за монеткаджийте по-приемлив обикновено е варианта с голямата сонда.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
bolshoi Новобранец
Заглавие: Re: Garrett GTI 2500 Пет Яну 23, 2009 12:12 am
С дълбочината приставка няма друга опция освен all metal. Това си е жив кантар. Кантарите made in BG са за предпочитане , защото винаги можеш да им направиш рекламация. Но като монетар гарет 2500 с голямата пита е един от най-добрите в режим all metal.
Моля някой ако е работил с Garrett GTI-2500 и с дълбочината му приставка да изкажe мнение за реална дълбочина и дискреминация,как е като монетар и кои пити ползвате
като монетар е добър,но малко е тежичък,особенно голямата пита и непременно за дискриминация трябва да се мине над центъра на сигнала.понякога бърка цвета.за дълбочинната приставка не съм в час. и в режим на пълна дискриминация не е желателно да се работи,защото доста плитко бърка.и да не забравя--конструкцията е доста хлабава,което дразни
adda333 Легионер
Заглавие: Re: Garrett GTI 2500 Чет Мар 05, 2009 9:14 am
работя с гта2500 от 2 години и сум впечатлен от възможностите на уреда ако му свикнеш ще ти служи вярно и на орудени почви търкал съм по стара планина,средна гора,иугозпадна бг ,дори раиона на шумен и търговище пак казвам трябва време за да му хванеш цаката с дълбо4инната приставка маиката му е да не променяш височината докато ходиш и да вървиш бавничко аз да запазиш баланса
nicksoft Новобранец
Заглавие: а за Минерализацията на почвата... Съб Апр 18, 2009 1:49 am
adda333 написа:
работя с гта2500 от 2 години и сум впечатлен от възможностите на уреда ако му свикнеш ще ти служи вярно и на орудени почви търкал съм по стара планина,средна гора,иугозпадна бг ,дори раиона на шумен и търговище пак казвам трябва време за да му хванеш цаката с дълбо4инната приставка маиката му е да не променяш височината докато ходиш и да вървиш бавничко аз да запазиш баланса
А как се справяш с минерализацията на терените когато го ползваш. Ръчно ли настройваш грунда или използваш в повечето случаи автоматичните настройки и AutoTrack. И ако някой може направо да драсне адрес на Уеб-сайт или форум където има повече инфо за настройване на апарата за справяне на проблемите с минерализацията, че виждам зор с първоначалното настройване на Garrett 2500, a трудно намирам такава инфо.
здравей stran, не мога да пращам все още лични съобщения, затова пиша тук. ето, мейла ми: alexander.donkov@abv.bg , мерси предварително за инструкциите, 'щото за момента ги имам само на английски
dimitar.en4ev Новобранец
Заглавие: Re: Garrett GTI 2500 Чет Юли 15, 2010 11:49 am
podariza mi takav uret garrett na al metal mi o4ete na edin obekt am nesam sigoren za dalbo4inata na koqto moje da e ot4elo a i mnogo ruda ima tam
Последната промяна е направена от Kiril62 на Пет Окт 15, 2010 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
donsho Новобранец
Заглавие: ryj Пет Окт 15, 2010 8:05 pm
Някой ще сподели ли за тази дълбочинна приставка ,по-прочетеното дотук разбрах че работи само на ALL METAL,предполагам че трябва и терена трябва да е чист.Нека някой който е работил с кантара да сподели.
Колеги ето къкво намират колегите във Румъния със такъв апарат.Наистина е красота. http://forum.treasurenet.com/index.php?topic=356946
Мда....Херакъл удушва Антей.. но нещо много ме гложди съмнение за автентичност..
По темата: да, работи само в режим "всички метали" и е добре мястото да не е замърсено.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Кантара е дълбок, но кофтито е че щом започнеш да копаеш, после винаги дава сигнал. Има ефекта на дупката, май така го бях срещал по форума. Работя с "добра рамка" от скоро, но ми се струва че кантара беше по дълбок. Земния баланс му е по кофти в сравнение с рамката. Имаме полигонче от 10-на години, 20на кг мед и желязо на 2м. И двата уреда ги засичат много ясно.